Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Mûködik ez külön, vagy csak portot lehet?
hát akkol nemtudom mitévõ legyek
Tört szerveren járszottam amit a saját listája ad ki. De, és itt van az a de, ha én írom be az ip-t akkor nem enged kapcsolódni. Itt erre a fentire sem (sg.hu)
Hogyan tovább, ja és dobd a padlola le! 😊
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
valaki segítsem már hogy az a.....
Forza.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kapcsolódni szeretnék egy ip címhez, de azt írja ki, hogy nem tud kapcsolódni és kéri, hogy ellenõrizzem az internet kapcsolatot.
Van valakinek rá gyógyszere? SMC router-rõl megy a net!
Together we'll fly someday...
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Én sem veszem meg. Ha tényleg igaz, hogy az SF-es fegyvereket a sima BF-ben is tudják ellenem használni akkor részemrõl a publikos játék sem lesz erõltetve többet. Újabb rossz hír, hogy a mod support nem olyan fényes, mint gondoljátok. Most pl. az FH készítõi sem tudnak az új peccsel mit csinálni, mert csesznek elindulni az eddig mûködõ félkész modok. Amúgy én is a modokban bízom, de a húsvétot erõsen optimista becslésnek tartom a full konverziókra.
NE VEGYÉTEK MEG A SZPESÖLFORSZIZT!! EZ PARANCS!
A dice meg az ea ül egy kurva nagy pénzhalmon, mint a dagobert bácsi, és röhög a markába, hogy megint sikerült a sok lúzerrel megvetetni a qrvára hibás szoftverüket.*
*véleményemet az itt és más fórumokban leírtakra alapozom, saját tapasztalatom még nincs, de egyébként is megfogadtam, hogy nem veszem meg a kieget, mert az alapjáték is egy bughalmaz. a kockázatok és mellékhatások tekintetében...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"