• HTS s3rg1nh00
    én voltam...én járok arra (is)més Boxer is megmondhatja,hogy commander voltam tegnapelőtt FuShe Pass-on,mindkét körben,és mivel a vége BCre hajlott volna,ki volt jelölve minden squadnak,hova menjenek vissza,ezenkívül beírtam caps lock-al angolul és magyarul,hogy vissza a kijelölt helyre!-tehát magyaron én sem BCzek-külföldön más a helyzet,oké ott is összeakadhatsz magyarral,de ott nyugodtabb szívvel csináljuk...
    egyébként amit leírtál,azzal jórészt egyetértek
    mellesleg nemtom miért,én minden helire rakétát lövök...1000 környékén nme gondolkozom,hogy forduljak,h. géppityuzhassam a helit,mivel billentyűzettel sokkal nehezebb(joyom ugyanis nincs).Így van,lassítok,mint a pilóták jó része.Mellesleg nem kerüljük a 7th szervert-én pl.minden héten többször is játszom arra,de ez attól függ,melyik szerveren vannak már-ha van egy szerver,ahol már vannak,tehát nem üres,akkor nyilván nem 7thre fogok menni,direkt azért,mert ott nincs BC,de legalább egyedül vagyok-csak így nem tudok pontot szerezni.Aki eme utolsó mondatomat érti,azt megtapsolom.
    A helis bombázásról-kérdezték is ki volt aki bombázott,többet nem tudok,mondjuk ide hozhatnám azt a példát,amikor Gulfon volt már 10 pontom,bespawnoltam Su-ba,majd 3 perc alatt csináltam ebből -20-at...még jó,h. nem 7th-ön történt
    egyébiránt:GameOver,pls.mondd meg,meik demó szerveren találkozzunk,és mikor-ma este már azt hiszem,nem lesz jó,de holnap igen