Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
nem aszt montátok hogy lesznek új mapok <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
az 1.12 kell a bf2-hõ a 1.21 meg az sf-hõ de aminda kettõvel akarol jáccani akkor kösfel a gatyádat <#hehe>

PocoK Bf2
<#taps>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
anyám! már megint ezek a peccselés-szarakodások. akkor most mit javít ez a legutóbbi? ez kifejezetten a SF-hoz van vagy rárakhatom a sima BF2-re is?

én még mindig bojkottálom a SF-t, az EA meg a DICE pedig benyalhat csontig. köcsögök!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

bakvarnyu
Hja mondjuk ha probalnak tovabb optimalizalni egy szavam nem lenne de ezek miatt a szarsagok miatt felesleges erolkodniuk.

schrank
a peccs az kell csak jó lenne ha értelmes dolgokat javítanának benne nem ijen fasságokat mint a szaros szerverkeresõ meg a többi<#ejnye1>

bakvarnyu
Faszer hoznak ki ezek havonta uj javitast, volt 4 evuk hogy jol megirjak a jatekukat most meg nem gyozik modositgatni.

schrank
eszt má én is kérdesztem de sok <#lama> csak azzal menõzött hogy neki 1000k-val jön aszt utána meg tutták felrakni <#hehe>

Running
NOS EMBEREK FIGYELEM AZ SG SZERVER NEM FOG MIN 1-2 HÉTIG ÁTÁLLNI AZ ÚJ PECCSRE!!!!!
AMI GONDOLOM TUDJÁTOK MIT JELENT!! EZ VONATKOZIK MIND A WARRA, MIND A VERSENYEKRE!!!

Van valahol egy lista, hogy megis mit javit az uj patch, mert az EA-nal csak az SF-rol lelkendeznek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

schrank
de 19 perc míg felrakja magát már ha sikerül felrakni <#taps>

dronkZero
Van olyan, hogy zene kikapcsolása...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Bazinagy ez a patch. Aszondja 9 perc, mig letolti. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

PocoK Bf2
vaki <#integet2> HELP ME<#nemtudom>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

PocoK Bf2
<#falbav><#falbav><#falbav>Már megint! Kidob alszalra a ****<#nemtudom> UUUtálom az egészet! <#boxer>

alberto 15
f8at kellett nyomni, és rájöttem fél nap után hogy lehet csökkentett módban felrakni. megcsináltam, és mûxik 😊

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Danee
Lent is van a patch

Danee
valamelyik f gombot, asszem F4-et kell nyomogatni gépinditáskor! de nem biztos, nyomkodd végig az összeset 😄

alberto 15
hogykell a csökkentett módot elindítani??

Danee
hova lett az a szép logod? 😄

ERykk
<#eplus2>

Danee
ugyse rakom fel addig amig nem megy sz összes szerver azzal 😊 vagy amig nem mondják h jó!

Danee
nyugi! errõl én nem tehetek!

ERykk
Mert már a legtöbben letöltötték.Nekem tegnap 30k-val jöttt aztánmegugrott 150k-ra és végére 36perc lett mire lejött<#zavart2><#sir>

alberto 15
és most hova szarjak? én meg már vagy 6órt szarakottam vele hofy elinduljon, már vagy 20* újraraktam, de nem jó a patchelés után

Danee
5 perce töltöm és már 25 %-on jár

Danee
<#hehe><#hehe>

alberto 15
újat nem tudsz kitalálni, ezt már régen is mondtad 😊

Promi
Addig jo nekunk, amig neked nem indul el.<#hehe>
alberto 15
akárhogy peccselem, akárhogy telepítem nem indul el ez a szar. nincs valakinek ötlete?

alberto 15
mi a verzió száma az 1.12nek???

alberto 15
a szeverkeresõt nem javították??

alberto 15
a bf2be vagy a special forcesba??

alberto 15
malesz leformázva a gép, szal most nem fogok annyira ugrélni hogy elinduljon.
máshol már föntvan a patch??

mNzJean
Kipróbáltam , hát semmi érezhetõ változást nem tapasztaltam , viszont vannak uj fegyverek , meg villanógránát , csak nem tudom mikor lehet majd unlock-olni.15 perc játék után ennyi .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

SLYTHOMi
patch fenntvan bfhelpen, így gyorsan lejön mindenkinek...

htx <#worship>

Cobra.
Ranked szerveren, amíg nem indul el élesben, addig senki nem kap semmiért pontot.

Most hogy kijött egy újabb patch és valaki késztetést érez az eredeti játék megvételére, az szóljon, a bolti ár alatt eladó egy BF2 (választható bontott magyar, vagy bontatlan német verzió).

Hide and fear, Cobra Commander is here !

alma2
viszont van egy nagyon pozitiv valtozas, miutan betolti, mar nem daralja fel orat a vinyot a verify-nal. Lehet, hogy mar nem ellenorzi a kliens fileokat.Akkor megprobalom megint kitorolni belole a toltes zeneit, hatha nem kuld ez a francba 😊

szerintem

alma2
ahhh, running kitorolned ezt a postot mielott meg paran szent irasnak veszi ?
#48943 koszi.
bementem egy nemet serverre megkertem egy csavot ugyan mar keseljen meg, aztan siman tudtam volna punisholni.
Igy megszivatott volna a server, mert nem indult el rajta a kor, a jelek szerint? Vagy csak ezen a serveren ment a punish, netan a magyaron nem 😊
megmarad a kerdes holnapig,de majd mindenki a sajat boren megtapasztalja

szerintem

alma2
Egy dolgot beneztunk az elobbi tesztunkben 😊
- minusz pont jar bizonyos dolgokert, csak azert nem kaptunk gondolom, mert a palya nem indult el, mivel ketten voltunk rajta.
a tobbi azert meg megallja a helyet 😊

szerintem

vsly
Format:C-vel gondoltam<#hehe>
Akkor töltsd le újra a patchet más helyrõl.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

alberto 15
van 6giga

vsly
Csinálj min2-3giga szabad területet a (C😊-n.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

SLYTHOMi
viszont is kérdezhetném, de ez most miért is érdekel???

THOMi vagyok 😉
sly.hu

Szabó Péter
Adjatok már egy ASE linket, ami full! Légyszi!

alberto 15
kivagyte??

SLYTHOMi
reggelre a friss patchek is elérhetõek lesznek a bfhelp Teljes FAQból...
lehet majd szedni 1Gbittel 😊)))))))

alberto 15
annyira furcsa gecc. 😊
most simán futott 1.03-al, felraktam az 1.12-t és máris nemjó. mit csináljak?

Sziasztok! Az van, hogy indítás után visszadob az asztalra. Tudom, hogy át kell írni a video con.+ a default fájlt, de nem tudom megnyitni õket. Valaki tud segíteni? Elõre is köszi.