Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
én még mindig bojkottálom a SF-t, az EA meg a DICE pedig benyalhat csontig. köcsögök!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
AMI GONDOLOM TUDJÁTOK MIT JELENT!! EZ VONATKOZIK MIND A WARRA, MIND A VERSENYEKRE!!!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
máshol már föntvan a patch??
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Most hogy kijött egy újabb patch és valaki késztetést érez az eredeti játék megvételére, az szóljon, a bolti ár alatt eladó egy BF2 (választható bontott magyar, vagy bontatlan német verzió).
Hide and fear, Cobra Commander is here !
szerintem
#48943 koszi.
bementem egy nemet serverre megkertem egy csavot ugyan mar keseljen meg, aztan siman tudtam volna punisholni.
Igy megszivatott volna a server, mert nem indult el rajta a kor, a jelek szerint? Vagy csak ezen a serveren ment a punish, netan a magyaron nem 😊
megmarad a kerdes holnapig,de majd mindenki a sajat boren megtapasztalja
szerintem
- minusz pont jar bizonyos dolgokert, csak azert nem kaptunk gondolom, mert a palya nem indult el, mivel ketten voltunk rajta.
a tobbi azert meg megallja a helyet 😊
szerintem
Akkor töltsd le újra a patchet más helyrõl.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
lehet majd szedni 1Gbittel 😊)))))))
most simán futott 1.03-al, felraktam az 1.12-t és máris nemjó. mit csináljak?