• alma2
    Repcsiztem en eleget anno, de javits ki ha tevedek 1-2 oraja te voltal a 7 th-n a daging oilfildesen hasonlo neven ki szinten keptelen volt leloni minket, leszamitva amikor ketszer kamikazet nyomtal nekunk, es termeszetesen lelassitottal, tehat benne vagy a 80-%ban majd irtad, jaj mar nem gyorsult fel... es bumm.
    Ja, hogy tobb ido van raketazni, harcihelinek raketa ?, a takarekossag nem az erosseged a jelek szerint :)
    Nekem mindig az a bajom nincs eleg utanegeto, ha vegtelen lenne, tuti ugy repulnek mindig. Irtad a jatekban tenyleg bajok lehetnek a reflexeiddel, ha valoban te voltal, megertem a togyogos repulest, de eselyed sincs igy egy masik jo pilota ellen.
    Aham, akkor forditsuk le marcee es baratai kolyok klubbnak is, hogy ertsek tehat, ha nincs bent a tanito bacsi a teremben akkor mar oda szabad szarni a terem kozepere, sot kotelezo, mert attol nagyot novunk hirtelen, foleg a alnyok szemeben.De attol fuggetlenul vannak irott es iratlan szabalyok amit illik betartani.Sooot megneztem ez vonatkozik a wake onlyra szerverre is, bar lehet, hogy nem tudjatok ertelmezni a no bc br stb kiirast.Ez lehet a baj ? kernem a szerver uzemeltetojet a csak magyarul tudo fiatal korsztalynak irja ki rendesen mit is jelentenek ezek.
    De azt hiszem ezzel elarultal mindent, nem vagytok normalisan jatszo emberek ezert kerulitek a 7th szervert, ezzel egyet tudok csak erteni.
    Bar ma hiaba kertem barni19000-at tuntessek mar el a fenebe, ha repulohoz jutott, bombazta a helire varakozokat /daging oilfield/ ha helivel volt akkor meg bent probalkozott szinten a fobazison / dalian plant/.
    Visszaterve a wake onlyra, amikor fordult a kor es mi lettunk a a kinaiak, a commanderunk elso utasitasa az volt /epp repultem/ menjunk a hajotokat irtani, ha mar olyan gennyesek voltatok az elobb, a jelek szerint nem csak nekem szurta a szemem, de hat megtagadatam parancsat meg jo, hogy nem lottek tarkon hazaarulasert.Fura modon, ha fent volt az ellen repcsije tobb mint szarul teljesitettek.
    Na szep kis regeny irtam, de ne felejtsetek inkabb a kotelezo olvasmanyt tanulmanyozni, nagyobb haszna van :)