Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muhaha!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
most felraktam újra a játékot, peccseltem 1.03-al és nem indul. eddíg is uanez volt. nem a gép baja, ezek a peccsek ilyen szarok. váááááááááááááá
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
barhol megolod a csapattarsad, nem jar erte minusz pont, meg a suicidere sem !!!
ha ez igaz...
Welcome to the DTKers Paradise! ://
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
te jó pilóta vagy azé nem talált el a tunguska 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
mar van atallt ranked magyar szerver, ha hasznalnad az ASE-t.
szerintem
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
helizni nem leehtlesz olyan jol mint eddig nagyon lelett gyengitve a cobra...
DDany ne kerülgesd a forró kását mondd ki amit akarsz nem értem mit ebszélsz <#mf2>#mf2>
Nekem ugyanis egyelõre nincs kedvem megint egy hetet elbaszni a szerver felújításával pont most, hogy végre minden jól megy.
EA-ék az update fogalmát még mindig nem ismerik a szervernél, tehát újra kell tenni a szerver fileokat kompletten, utána jön majd az, hogy törtet nem enged be, meg az allunlock sem megy, utána meg jön hogy a bf2cc fileokat is frissíteni kell, meg a daemont is, meg a kliens gui-t is, aztán hirtelen a custom mapokkal lesz inkompatibilis vagy mittomén, és utána meg szépen visszavonják a patchet, mert megint bugosabb lett mint volt. Hát a francnak sincs kedve ehhez...
-alig állt át pár szerver még..amik nemálltak át azokat pirossal jelzi.
-ameik szevrer átállt 250-800 a ping<#falbav>#falbav>
egyenlõre ennyi
* GeForce FX 5900 family:
o GeForce FX 5900 Ultra
o GeForce FX 5900
o GeForce FX 5900XT
o GeForce FX 5950 Ultra
o GeForce FX 5900ZT
o GeForce PCX 5900
* For these cards, the default video settings have been changed to LOW.