• HTS s3rg1nh00
    hát tudod Albertónak/Jancsiknak sem mély a hangfekvése...mellesleg tévedtél,rendesen
    Marcee tényleg nem sokkal,de idősebb,Oliv meg még többel...mellesleg egyétrelmű,OTT miért csináljuk:mert pontot akarunk szerezni,és ha csak a Airfield felett repülsz,abból az nem lesz...mellesleg ott az Essex,azért van...ki kell vele lőni a repcsiket,nem olyan nagy ördöngősség...mellesleg 7th-ön nyílván senki nem fogja ezt csinálni,mivel ott azonnal kick jár ezért.
    Ami a repcsizést illeti:naná,hogy lassítanak:tudod van egy olyan bug,amivel a repcsisek igen gyakran NEM találnak célba a rakétával,nekem is volt,h. Sauersigre ráeresztettem 2-t,és mind2 a hajtóműnél hirtelen irányt váltott,majd elkerülte,sőt ami durvább volt:a másik repcsiből szóltak,h. help kéne,mertr rajtuk voltak(asszem ép ti,vagy egy JCSR-es...),és mondom ok megyek,fél perc múlva utolértem őket,bemérem az ellen repcsit,ráeresztek 3 rakétát,és:2 TK,az ellen repcsit kikerülve mind3 a saját repcsibe csapódott...ennyit erről...mellesleg minek gyorsan repülve lelőni vkit,ha lassan repülsz,nagyobb esélyed van,hisz több az időd gondolom Te is lassítanál,ha repcsiznél...most jól megmondtam a tutit