FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #72164 Bakker...már mindenki ismeri ezt az "egyedül TV-rakétazgatok" módszert.
A régi szép időkben olyan heli-heli elleni csörtéket lehetett nyomni, hogy rendesen beleizzadtam. Volt egy srác, akivel 3 órán keresztül(hajnal kettőtől ötig
) lőttük egymást, persze csak mi ketten voltunk a szerveren. Bár kb. 25 perc alatt kiderült, hogy a Cobra sokkal jobb heli(ennél szerényebben ezt nem tudtam megfogalmazni
), így cseréltünk és a továbbiakban én nyomtam a MEC helivel. Az utolsó menetre annyira belejött a srác, hogy mindkettőnknek elfogyott minden rakétája, anélkül, hogy elintéztük volna egymást. Így végül abból az utolsónak tervezett menetből kettő lett.
Szóval nem ez a meglátom, egy lövés-->heli harcnak vége csata volt.
Bár ami, azt illeti a demóban még manapság is csak fényévenként lehet olyan ellenséges helivel találkozni, amelyik a TV-raksival is lőne rám. Szóval erre még valahogy rá kell gyúrnom. (Bár szerintem keményebb diók azok a MEC helik, amelynek lövésze nem szarakodik a TV-raksival csak megállás nélkül
, ezek ellen jobb esetben is csak 3 másodpercem van.)