Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.battlefield.hu
A fórum alján a keresõbe beírtam tft, és a korábbi hozzászólások között ezt találtam:
Megkeresed Dokumentumoknál a Bf2 mappádat, azon belül a profiles/0001 mappa.Ott megnyitod a video.con fájlt mondjuk jegyzettömbbel és találsz egy ilyen sort:
VideoSettings.setResolution 1280x960@60Hz, nos itt átírod a megfelelõ értékekre és elmented.
Találsz egy default nevû mappát is abban is a video.con-ban ugyanígy átírod, elmented és készen is vagy.
Én is ma cseréltem tft-re.Így elindult simán.
www.battlefield.hu
- Nem. Kettõ!
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Lehet, hogy hülye vagyok, de ezt már az 1.03-ban megigérték és nem lett belõle semmi...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
B.meg ez mekkora fjúcsör!!! <#nevetes1>#nevetes1>
Már elõre látom hogy nem a partypoker.com-on fogunk a klánnal kártyázni, hanem egy APCben <#taps>#taps><#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
Remélem most már a hibákkal is foglalkoznak mert én az elõfõben sem vettem észre semmi hibajavítást csak ilyen szarokat mint például a"kedvencek"amit ha frissítek eltünnek az elmentett szerverek<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Küldted a mikulás képet?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Érdeklõdni lehet:link (forum) vagy e-mail-ben: [email protected]
esetleg Ts-en : 195.56.146.149:8770
MorzsaLine jobban van?<#rinya>#rinya>
Gyógyuljon meg!<#puszi>#puszi>
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
a kieg megjelenésével egyidoben...
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy az Aircraftos rész remélem kamu abban a logban 😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
"Anti-Tank is not the best anti-tank kit, C4 is far more effective. Either give the AT increased damage, reduce armour hitpoints in certain locations or give the AT kit more ammunition." <#levele>#levele>
"Jets/choppers reload too quickly. Should have to land and stop completely to reload." <#vigyor1>#vigyor1>
"drivers suffer "shock effect" when exiting a heavily damaged vehicle." Ez jól hangzik.
"2-5 second spawn immunity/armour/protection would be a benefit." <#ijedt>#ijedt>
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
aki nemtudja mi a cime az irjon privit 😊
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Official* 1.04 Patch for Betafield 2 changelog.
==================================================
Infantry:
- The reload sound on the MEC medic rifle changed
- The animation of reloading the DAO-12 has improved
- The unlock M95 has a brand new crosshair
Vehicles:
- The main battle tanks on each side generate much more realistic fog
- The wheel diameter on Chinese APC changed with 1/2 inches
- The USMC APC has a 'Play cards' option when seated backside
Aircraft:
- All jets got an auto-lock-auto-fire option, you only have to press primary fire, the jet selects the approporiate targets, and kills them without human interaction
- All choppers have their armor points doubled
Vagy valami ilyesmi😄
Together we'll fly someday...
Mármint a tankokat is pl??
Together we'll fly someday...
Az enyém meg Hofi Geza<#boxer>#boxer>
Egyébként adhatnál nekem is szép ruhát<#lookaround>#lookaround>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Na ebbol lesznek erdekes dolgok <#szomoru1>#szomoru1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Elastic An-usZ Boys
Ha sikerült ezt lehet bámulni <#violent>#violent><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
-tRs-Landor
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Tegnap Badsec-cel kitaláltuk. Új verseny rendezünk. Útvonal: Canada Dice székház
Cél: amelyik SQUAD elsõnek tudja felrobbantani, az a gyõztes!!
Jeletkezni itt lehet a fórumon.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy