Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alberto 15
és itt hol?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

BurnBaby
jah ha ez nem segít keress rá te is a fórumban a "tft"-re és nézegesd a többi ajánlott megoldást 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
bf2 Tft-vel nem mûködik az alapbeállítással (ne kérdezd miért)

A fórum alján a keresõbe beírtam tft, és a korábbi hozzászólások között ezt találtam:
Megkeresed Dokumentumoknál a Bf2 mappádat, azon belül a profiles/0001 mappa.Ott megnyitod a video.con fájlt mondjuk jegyzettömbbel és találsz egy ilyen sort:
VideoSettings.setResolution 1280x960@60Hz, nos itt átírod a megfelelõ értékekre és elmented.
Találsz egy default nevû mappát is abban is a video.con-ban ugyanígy átírod, elmented és készen is vagy.
Én is ma cseréltem tft-re.Így elindult simán.

www.battlefield.hu

PocoK Bf2
- Ottó, etté?
- Nem. Kettõ!
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Crem
#1 - Bunny Hopping/Dolphin Diving/Jump-shooting. The main proposal which is agreed upon is that players cannot shoot/reload while jump, that crawling takes longer to manuever into and that stamina should drop quickly while jumping - no stamina, no jumping.

Lehet, hogy hülye vagyok, de ezt már az 1.03-ban megigérték és nem lett belõle semmi...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

The USMC APC has a 'Play cards' option when seated backside
B.meg ez mekkora fjúcsör!!! <#nevetes1>
Már elõre látom hogy nem a partypoker.com-on fogunk a klánnal kártyázni, hanem egy APCben <#taps><#banplz>

-tRs-Landor

Megint új pecs???
Remélem most már a hibákkal is foglalkoznak mert én az elõfõben sem vettem észre semmi hibajavítást csak ilyen szarokat mint például a"kedvencek"amit ha frissítek eltünnek az elmentett szerverek<#mf3><#mf3><#mf3>

Hysteria
Amerikaba November 22
Europaba November 25

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Jaja,én is jobbulást kívánok neki<#worship><#worship>
Küldted a mikulás képet?

PocoK Bf2
és az mikor is van?<#confused>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TS Zolly
Legalábbb az uj pöcsbe több pontot kapsz egy valami felrobbantásáért, és kevesebb c4 kö majd.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

PocoK Bf2
Az (OPC)Team tagfelvételt hírdet
Érdeklõdni lehet:link (forum) vagy e-mail-ben: [email protected]
esetleg Ts-en : 195.56.146.149:8770

PannonRobi
Szia Ramboooooooooooooo!<#wave>
MorzsaLine jobban van?<#rinya>
Gyógyuljon meg!<#puszi>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Hysteria
de van info mikor jon a patch...

a kieg megjelenésével egyidoben...

TDC Geronimo
Hehe jól teszi! <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nekem már az is mind1, mit javítanak, csak javítsanak folyamatosan, ne hagyják magára a játékot. Félek, hogy inkább elspórolják az érdemi munkát és majd nyomják a következõ kiegészítõt agyatlanul, ugyanúgy mint eddig.

Amúgy az Aircraftos rész remélem kamu abban a logban 😊

Crem
Arról nincs infó, mikor jön az új patch?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

SigS
Valahogy kompromisszum kellene ehhez, mert gondolj bele egy Karkandon v. Sharqi-n elfoglalt fobazison 2 perc felrobbantgatni a cuccokat, viszont megjavitani meg ha egy szerelo be is tud kommandozni(ellenseges bazisra 😊) legalabb 10 perc, addig a parancsnok vak mint stivivander...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

eX RambO
Köszi hisztikriszti máris szaladunk megnézni az oldaladat annyira felcsigáztál <#bee1><#beka3><#beka2><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

"teamkills for friendly mines, claymores and C4 should be removed" hmm...

"Anti-Tank is not the best anti-tank kit, C4 is far more effective. Either give the AT increased damage, reduce armour hitpoints in certain locations or give the AT kit more ammunition." <#levele>

"Jets/choppers reload too quickly. Should have to land and stop completely to reload." <#vigyor1>

"drivers suffer "shock effect" when exiting a heavily damaged vehicle." Ez jól hangzik.

"2-5 second spawn immunity/armour/protection would be a benefit." <#ijedt>

eX RambO
Ez a WoW-nak az átka!!! Be foglak utalni egy BF2 intenzívosztályra ahol a nap 24 órájából 32-õt kell BF2öznöd és a fennmaradóban annyit wow-oz-hatt-sz amennyit csak én engedem vauuu de szép is lenneee ... 😊))<#mf1><#mf3><#gun><#gun><#gun><#gun>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Hysteria
72 új ingame screen kerult fel a BF2SF es oldalra

aki nemtudja mi a cime az irjon privit 😊

Me0w
Nem, a commander cuccaira gondoltam 😊

Together we'll fly someday...

Me0w
A fele jo lenne, a masik fele miatt fanyalgok kicsit, ami meg nagyon kellene, azt nagyreszt csak a futottak meg kategoriaban listazzak. Ami meg a legnagyobb bajom, hogy szepen leirjak hogy ezt kene, ehez kepest a kov. peccsben ez lesz:

Official* 1.04 Patch for Betafield 2 changelog.
==================================================

Infantry:
- The reload sound on the MEC medic rifle changed
- The animation of reloading the DAO-12 has improved
- The unlock M95 has a brand new crosshair

Vehicles:
- The main battle tanks on each side generate much more realistic fog
- The wheel diameter on Chinese APC changed with 1/2 inches
- The USMC APC has a 'Play cards' option when seated backside

Aircraft:
- All jets got an auto-lock-auto-fire option, you only have to press primary fire, the jet selects the approporiate targets, and kills them without human interaction
- All choppers have their armor points doubled

Vagy valami ilyesmi😄

"2, mert a lada a kiegett roncsot is feljavitja. Szopas 😞"

Mármint a tankokat is pl??
Me0w
Lehetne hasznalni, de a fullra felrobbantott cuccokat NE javitsa mar fel, tegnap is egy franko jo squadban nyomtuk Karkandot, specopskent irtottam a commander cuccait, es allandoan rohangalhattam korbe, mert 1, maguktol megjavulnak a cuccok, 2, mert a lada a kiegett roncsot is feljavitja. Szopas 😞

Segitsetek mar az uj 1.3 patch utan nektek se inditja el a Eye serverkereso a gamet ?
Én vagyok a leg félelmetesebb ellenséged<#eplus2>
Az enyém meg Hofi Geza<#boxer>

Egyébként adhatnál nekem is szép ruhát<#lookaround>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Van egykét átgondolatlan dolog benne, de azért nagyrészt nem lenne rossz.
Running
Na he ezek tényleg menni fognak, elkezdek ismét játszani a játékkal...

SigS
#14 - Supply crates should not be used to repair commander assets.
Na ebbol lesznek erdekes dolgok <#szomoru1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Hatt

Elastic An-usZ Boys

erdos
hát nem iskerült 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
http://www.gameslave.co.uk/bfparser.cfm?accountName=JCSR-erdos

Ha sikerült ezt lehet bámulni <#violent><#nyes><#nyes><#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

<#nemtudom> Ha most arra gondolsz, akkor igen, kell neki 1.5/2Giga ram a kellemes használathoz <#smile> Én már egy 256MBos VGA-n gondolkozom...

-tRs-Landor

Running
Mindent lehet használni...a lényeg: túlélõk nem maradhatnak!!!

Lehet raketakat hasznalni? 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

PannonRobi
Sziasztok!<#wave>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Running
Az természetszerû hogy állandóan szopnom kell valamivel? Ez csak egyedi vagy másoknál is jellemzõ?

Tegnap Badsec-cel kitaláltuk. Új verseny rendezünk. Útvonal: Canada Dice székház
Cél: amelyik SQUAD elsõnek tudja felrobbantani, az a gyõztes!!
Jeletkezni itt lehet a fórumon.

Sotetben minden komcsi amcsi. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Itt:

😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

schrank
és te miért voltál a reptéren ennyi ideig <#ravasz1> ahejett hogy segítettél volna a csapatnak gyorsan elfoglalni a pontokat inkább te is beálltál repcsiér meg heliér ha a kínai csapat veszít ezen a páján akkor az az ijen májerek miatt szokott lenni <#levele>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
csak a zöldfülüek nézik a név színét a rutinosak a ruháról állapícsák meg az ellnséget sárga kapitalista zöld komunista barna terorista <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

alberto 15
ilyen statot hol tudok nézni?

alberto 15
<#eplus2><#eplus2>

TS Zolly
Ja! Nekemis ilyen a medal statom, de egy 10k-val kevesebb pontal. <#eplus2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Danee
tegnap felmentem egy küldöldire, dalaint plant , kinai oldal... 8, azaz 8 ember tk-zta egymast folyamatosan a heliert... több módon: az egyik ott hasalt m95-tel es aki beleszallt azt kilotte, beleült... aztán a másik fel c4-ezte, felrobbantotta.. ezt vagy 8x megcsinálták, aztán valami ellenség odajött bedobott egy gránátot, és megölte az összes lámát 😊 Olyan jókat röhögtem rajtuk, 8an mentek a heliért, és az ellen vitte el 😊

Ahhoj
ok 😊
az eredeti tema kulonben se erdekel engem 😊

alberto 15
igen, de akkor sem magyarázkodok