FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #71951 Én nem szoktam kamuzni. Amit én leírok az úgy is van. Nem tudom, hogy mások, hogy játszanak ilyen gépen, ők biztos nagyon ügyesek. Nekem szaggat, és ez nem kamu, nem kifogás, ez az igazság.
Az meg, hogy valami el van cseszve a gépemen, az előfordulhat. De tekintve hogy a demó megy, a teljes meg nem, így én ezt kizárnám. Szerintem a két játék közötti eltérő rendszerkövetelményekből ered a problémám.
Már próbáltam külföldi szervereken is, de folymatosan szaggatott. Viszonylag sokat aprítottam, de 4-ből háromszor azért halltam meg, mert a szaggatás miatt nekimentem valaminek. És az az igazság, hogy számomra nem jelent szórakozást úgy játszani, hogy pl. egyszer itt van az ellenséges heli, aztán kis állókép után már 15 m-rel arrébb. Arról nem is beszélve, hogy félpercenként kiírja a szokásos hülyeségét, hogy "There is a problem with your connection".
Igazatok van, ha nagyon igénytelen lennék, biztos el tudnék jatszani köztetek, de nekem nincs kedvem céltáblát csinálni magamból. Az igénytelenségről még annyit, hogy engem sohasem érdekelt, hogy milyen egy játék grafikája, egy mániám volt mindig: ne szaggasson!(Anno 99'-ben a Rainbow Six-et 320*200-ban nyomtam, úgy hogy 1/3 monitorképnyi volt a látható mozgókép, a középső 1/3 feketeség, alul meg a kijelzők.
)
Arról nem is beszélve, hogy a szaggatósabb szervereken valamiért nem működnek a flare-ek. Ezt egy másik játékos is megjegyezte ott. Nem tudom miért van ez, talán mert később jut el hozzám a rakétaveszélyre figyelmeztető sípolás(
), de tény.
Szóval attól tartok rám még várni kell néhány hónapot, de addig is senki se dőljön bele a késébe, hogy nem játszhat velem.
Bár ez a veszély gondolom nem fenyeget.
Na mindegy addig is jó játékot mindenkinek.