Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor Alberto inditja ellenem a kick vote-t akkor meg majd szetrohogom az agyam
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ilyen nevetseges "cyberkaratet" meg sosem dijaztam. Probald ezt elsutni egy halopartyn, ahol a esetleg veled szemben ul az az ember akit leanyazol, hogy nem kapsz ket marhanagy pofont mielott kihajitanak...Gondoltam Te azert ertelmesebb vagy ennel, bar biztos csak rossz napod volt.
A helilopasrol csak annyit hogy en nyultam le <#zavart1>#zavart1> es mivel a "nagy BF konyvben" ilyen buncselekmenyt nem olvastam, hat mereszeltem megtenni <#vigyor3>#vigyor3>
Ezzel egy idoben tortentekrol ott van a #47816 -es komment, amirol nem akartal tudomast szerezni...
Csak erted ha valaki admin akkor ne csak az ellenfel csapataban akarjon rendet teremteni, mert ez nem ilyen egyszeru (tudom, mert mas online jatekban 3 eve toltok be ilyen poziciot).
Bye
Sig
Érdeklõdni lehet: link (forum) vagy e-mail-ben: [email protected]
esetleg Ts-en : 195.56.146.149:8770
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Tény h TK-ért kegyetlenül megy a noob-ozás, fuckolás...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Together we'll fly someday...
A masik helikopteres kalandom a loveszek gyongyevel. Gyakorlatilag eloszor vezette harci koptert neten, mert eddig csak singleban gyakoroltam. Most is csak azert lettem en a pilota, mert magamra hagytak egy ilyennel, az ott alldigalo masik urge meg szinten nem akart vezetni. El is indultunk szepen, es ropkordunk egy keveset. Kinyirtam egy APC-t, meg egy autot raketakkal, megprobaltam neki felajanlani nehany koricalo gyalogost, amibol le is lott talan kettot. Aztan a palya szele kozeleben egy domboldalban eszrevettem vagy nyolc urgepasztort gyalog. (Talan futoversenyt rendeztek, vagy mi.) Szepen csendesen bealltam a sor vegere, es csunyan mosolyogtam, es mar hallani veltem a gepagyu kelepeleset, mikor elkezdtek loni hatulrol valami kisebb kaliberu lommal. Gondoltam birjuk meg, a loveszem pedig rogton lekaszalja az egesz bandat. Aztan elkezdet vonyitani a raketa befogas, es hatba lottek bennunket. Meg mindig ki akartam tartani, mert ha meg is halunk, ennyi kill megeri. Aztan bekaptuk a masodik raketat is, es vegunk volt. Az en derek loveszem biztos pisilni ment, vagy mi, mert egyetlen istenverte lovest sem adott le. En meg mar henkeresen karomkodtam.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Egyebkent amikor multkor a Darthgaliba nevu jatekosotok leaknazta Cino elott a repulot hogy ne tudjon felszallni, azt a kepet miert nem linkeled be?
Ma 19:30-tól verseny lesz az új SG SZERVEREN, várok mindenkit szeretettel.
ADATOK: 193.202.85.85:16567
Fontos: Töltsétek le a Race at Karkand custom mapot mivel nemsokára arra térünk át és ha nincs meg nem fogsz tudni játszani. Link egyenlõre itt:
DOWNLOAD RACE AT KARKAND
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
fallujah támadásánál csinálták.
Így kezdõdött...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
© ddt500 : Akkor csak két gépet lõtt le egy olyan környezetben ahol több volt a levegõben a tomahawk mint nálunk télen a hópihe...
Én akkor is büszke leszek rá hogy egy magyar ember tanította meg az amikat a különbségre a "láthatatlan" meg az "alacsony észlelhetõségû" között. Ennyi.
Jah és tényleg utálom õket mert egy tetû banda.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
-tRs-Landor
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
És jobban jársz, ha újrarakod a játékot és csak utána rakod rá az 1.03-at. (fõleg, hogy kínlódtál a régebbi patchekkel)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
-tRs-Landor
- hogy jobban bekaphassalak !!!<#hamm>#hamm>
<#nyes>#nyes>
Azért van rajtam szemüveg,hogy jobban lássam a füstölgõ repülõd seggét amikor lövöm az iglával <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a pc-s meg a special forces, nem osszekeverendo 😊
ASE szurok angol szervereke es mit latok 300 darab uj offical server.. nem hiszek a szememnek, persze mind ures, kicsit megkestek vele 😊
szerintem
Pedig itt az USMC-nek nincs elfoglalhatatlan bázisa.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)