Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt másról sem lehet olvasni csak,hogy ez anyázta ezt meg ezt,hát nem tudom de külföldin azért nem láttam még"fuck you mother"üzenetet.

SigS
Szemely szerint en magyar szerveren ritkan latok anyazast.
Amikor Alberto inditja ellenem a kick vote-t akkor meg majd szetrohogom az agyam

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Pedig hulyeseg. Kulonosen nagyobb daralokban konnyen kinyir egyket csapattarsat az ember. En nem is szoktam szolni erte, meg akkor sem, ha harman vagyunk valahol, es mikor kinyirom az ellenfelet, a sajat csapattars egy utemmel lemaradva belem porkol a legnagyobb kezebe akado fegyverrel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

SigS
Erre csak azt tudom mondani hogy ha idegesit, kilepsz, ennyi...
Ilyen nevetseges "cyberkaratet" meg sosem dijaztam. Probald ezt elsutni egy halopartyn, ahol a esetleg veled szemben ul az az ember akit leanyazol, hogy nem kapsz ket marhanagy pofont mielott kihajitanak...Gondoltam Te azert ertelmesebb vagy ennel, bar biztos csak rossz napod volt.
A helilopasrol csak annyit hogy en nyultam le <#zavart1> es mivel a "nagy BF konyvben" ilyen buncselekmenyt nem olvastam, hat mereszeltem megtenni <#vigyor3>
Ezzel egy idoben tortentekrol ott van a #47816 -es komment, amirol nem akartal tudomast szerezni...
Csak erted ha valaki admin akkor ne csak az ellenfel csapataban akarjon rendet teremteni, mert ez nem ilyen egyszeru (tudom, mert mas online jatekban 3 eve toltok be ilyen poziciot).
Bye
Sig

PocoK Bf2
Az (OPC)Team tagfelvételt hírdet
Érdeklõdni lehet: link (forum) vagy e-mail-ben: [email protected]
esetleg Ts-en : 195.56.146.149:8770

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Mondjuk magyaron tényleg uncsi már olvasni az anyázást, de mondjuk egy nemzetközi szerveren ua érdekes is lehet. Én pl kifejezetten szeretem olvasgatni amiket írkálnak, a jobbakat fel is írom és alkalmazom ha épp szükséges...<#vigyor2>
Tény h TK-ért kegyetlenül megy a noob-ozás, fuckolás...

En is lattam ket tagot tegnap. Lt.Pussy, es Lt.Ryde. Az Lt-t elobb hadnagynak gondoltam, de mivel ket ugyanolyan csoka nyomult vele, valoszinuleg klan leszen. A ket figura semmi mast nem csinalt, csak bombazott. Dragon Valey-n az anyahajot az elejetol kezdve, mashol meg amit ertek. A punish ki volt kapcsolva a szerveren, igy ha egy rarepulessel kinyirt negyet kozullunk, meg ket sajatot, akkor meg mindig jol jart.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

erdos
Légyszíves azért rágd át az írásod mielõtt elküldöd. Hol is kívántam én valakinek a halálát? Azt hogy miért nem szeretem õket az az én dolgom és véleményem (mellesleg semmi köze ehhez a háborúhoz), ebben egyedül te látsz csak hittérítést. Senkit nem gyõzködtem hogy útálni kell õket mint ahogy te sem hogy nyalni kell nekik. kiválóan elvoltunk idáig is az egymás közötti kommunikáció nélkül, szerintem nyugodtam maradjon is ez így tovább.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Me0w
Hetvegen kulfoldon jatszottam eleg sokat, repkedtek a 'You camping fag', 'Noob tker' es hasonlok. Ott ua. van mint nalunk, max a felet nem erted.

Together we'll fly someday...

Aki meg egy rossz szot szol a legvedelmi raketak kepessegeirol, azt lelovom 35 Stingerrel! Tegnap a Dalian-on beugrottam egy Stingerbe, es megceloztam az epp tavolodo ellenseges koptert, mikor keresztbe berepult egy sajat. Megvartam, mig berepul az olajtarolok takarasaba, aztan ujra befogtam a mar veszesen tavolodo ellent, es lottem. A raketa gyonyoruen elment az olajtarolo mellett, rogton utana egy derekszogu jobbkanyarral befordult a sajat kib... helikopterem utan, es meg is kaptam erte a "team vehicle damage"-ert jaro minuszt. Szerencsere nem nyirta ki, mert akkor mar csinalnam a levelbombat a DICE-nak.

A masik helikopteres kalandom a loveszek gyongyevel. Gyakorlatilag eloszor vezette harci koptert neten, mert eddig csak singleban gyakoroltam. Most is csak azert lettem en a pilota, mert magamra hagytak egy ilyennel, az ott alldigalo masik urge meg szinten nem akart vezetni. El is indultunk szepen, es ropkordunk egy keveset. Kinyirtam egy APC-t, meg egy autot raketakkal, megprobaltam neki felajanlani nehany koricalo gyalogost, amibol le is lott talan kettot. Aztan a palya szele kozeleben egy domboldalban eszrevettem vagy nyolc urgepasztort gyalog. (Talan futoversenyt rendeztek, vagy mi.) Szepen csendesen bealltam a sor vegere, es csunyan mosolyogtam, es mar hallani veltem a gepagyu kelepeleset, mikor elkezdtek loni hatulrol valami kisebb kaliberu lommal. Gondoltam birjuk meg, a loveszem pedig rogton lekaszalja az egesz bandat. Aztan elkezdet vonyitani a raketa befogas, es hatba lottek bennunket. Meg mindig ki akartam tartani, mert ha meg is halunk, ennyi kill megeri. Aztan bekaptuk a masodik raketat is, es vegunk volt. Az en derek loveszem biztos pisilni ment, vagy mi, mert egyetlen istenverte lovest sem adott le. En meg mar henkeresen karomkodtam.

Sokan ezért nem járnak(velem együtt)magyar szerverre,mert ki kiváncsi az állandó anyázásra meg veszekedésre.Ezekkel a dolgokkal saját magatokat minõsítitek...

schrank
ja szerintem is inkább az usába menne a venice beachre az erdõs mint a milos szarcsev magyarverõ kisfalvi baditermébe ugye<#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
ne nyalizzá <#beka3><#ejnye1><#nyes>

Ha az amcsi gépet is magyar származású ember vezette volna (amire azért van némi esély) akkor is ezt mondanád? Azért mert valaki amerikai állampolgár még nem indokolja, hogy a halálát kívánd. Persze tudom, hogy nem halt meg az illetõ. Kérdezd meg a koszovóiakat, hogy mit gondolnak errõl. A mondandom csak annyi, hogy nem baj ha valaki diszkriminál bizonyos embercsoportokat, szíve joga, de ne nyílt fórumokon terjessze a tanait. Mert akkor a vajdasági magyar veréseket is igazolod. Mert ott meg a magyarok a tetü banda. Gondolom téged ez nem izgat.

schrank

<#kuss>

<#mf2><#mf2>

Me0w
Lol, ezt ugye nem gondood komolyan? Hogy azert lopkodod a helikoptert, mikor nincs pontotok sem, hogy kiegyenlitsed a 'szamlat'? LOL *taps*

Me0w
Ha hiszed, ha nem, nem latom a palyan az osszes egysegunket, es a tieteket sem. Csak arra lettem figyelmes, hogy egyetlen bazisotok sem volt, de tolunk loptatok a helikoptert. Nem tudom mit puffogsz, ha jol tudom van ranked szerveretek, lehet ott lopkodni helikoptert. Kthxbye.

Me0w
Vartam a kepet, koszonom 😊) Majd ha te vegigszenvedsz 2 kort a mapon ugy, hogy minden tarsad sniperrel kel fel amikor a tank a Surveillancen all 15 percig, mikozben a pontok sorra vesznek el, es hiaba foglalod oket senki nem kepes megtartani akkor megneznelek teged. Egyebkent meg nagyon nem erdekel hogy a fejlodesben levo lelkedbe beletapostam esetleg.

Egyebkent amikor multkor a Darthgaliba nevu jatekosotok leaknazta Cino elott a repulot hogy ne tudjon felszallni, azt a kepet miert nem linkeled be?

Running
Autóversenyzõk figyelem!!!!

Ma 19:30-tól verseny lesz az új SG SZERVEREN, várok mindenkit szeretettel.
ADATOK: 193.202.85.85:16567

Fontos: Töltsétek le a Race at Karkand custom mapot mivel nemsokára arra térünk át és ha nincs meg nem fogsz tudni játszani. Link egyenlõre itt:

DOWNLOAD RACE AT KARKAND

Boxer HUN
Én ugyan nem, de a jóapám ott volt '56-ban, amikor oroszok lõtték agyon a saját katonáikat, akiktõl ellopták a fegyverüket szolgálat közben.... (Háborúban mindent lehet???) A heli lopás egy revans lehet (MEC oldaláról nézve) a sok Gulf of oman reptér kempelésért!!!!! ....no comment....

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Danee
errol tudnék meselni en is... nem tom Sig, a multkori Fush Pass-ra emlékeztek??(amcsik voltunk) Tudod, mikor ki akart bannolni minket mert elcsortátok a helijüket. De azt a két buzi APC-t akik vele voltak, és kempelték a spawnolókat a helikopterfelszállónk közepén na azt neeeeem. Amikor megkérdeztem akkor ezt mondta: "Majd ha ellopják a heliteket szólok...."

Crem
Off

fallujah támadásánál csinálták.

Így kezdõdött...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

erdos
Már azthittem csak engem idegesít...<#eljen>
© ddt500 : Akkor csak két gépet lõtt le egy olyan környezetben ahol több volt a levegõben a tomahawk mint nálunk télen a hópihe...
Én akkor is büszke leszek rá hogy egy magyar ember tanította meg az amikat a különbségre a "láthatatlan" meg az "alacsony észlelhetõségû" között. Ennyi.
Jah és tényleg utálom õket mert egy tetû banda.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

eX RambO
Válts már néha smilit verzoo kolléga <#hamm><#boxer>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Ez valami új Woody Allen film? <#wilting>

-tRs-Landor

<#hehe><#hehe><#hehe>

eX RambO
Crem jól sikerült az önarcképed gratula, nem vagy egy kimondott nõideál dehát nem várhatjuk el tõled.....

eX RambO
Hallod hysteria nem unod még az önreklámot?? Minden 2ik hozzászólásodban a weboldalatokat reklámozod vmilyen formában, én már nagyon unom..... Ez nem reklám?? Ezért nem jár pontoslabda borg tibibácsitól???(engem személy szerint jobban idegesít mint a schrank által belinkelt képek!!)

1.03 miket javit amugy?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

alma2
Hogyne, csak ugy nem lehet, ha rangatjak kozben a kezedben 😊

szerintem

nemérdems helikoptert botkormányal vezérelni talán?

gergod
Ebben nem értünk egyet 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

hm, kár a héten vettem egy ilyen botkormányt aszt kiakarom probálni.. na nembaj. majd beálitom a heliknél 😊

joebacsi
nem, és felesleges is lenne bf2ben az ff (sztem még szimulátoroknál is megkérdõjelezhetõ a létjogosultsága, de ezt most ne itt tárgyaljuk ki 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gergod
nem 😞

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

ahh 1.01 esvan csak fenn, de nekem 1,5 ora😞 de nembaj kivárom viszont force feedback et támogat a progi? botkormánynál?

Cobra.
Ne kínlódj az 1.02-vel, mivel már 1.03 van <#vigyor4>
És jobban jársz, ha újrarakod a játékot és csak utána rakod rá az 1.03-at. (fõleg, hogy kínlódtál a régebbi patchekkel)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

az mitölvan hogy telepiteném az 1.01 es pechre a 1.02 öt és faild mert 1.01 es akar telepiteni... vagy valami ilyesmi.. eszt én nemértem.

Hát szerintem a legtöbb régi ruszki rakétának van elektro-optikai, rávezetõ rendszere.Tehát valóban elég az, hogy ha szabad szemmel látható a gép. Az infravörös önirányítású rakéták, pedig passzív üzemmódúak, tehát nincs szükségük a radarkisugárzásra, hanem a gép által kibocsájtott hõre megy rá. Azt meg azért tudni kell, hogy az F-117-est még a 70-es években kezdték el kifejleszteni, és messze nem korszerûsítették annyiszor, mint mondjuk az F-16-ost. Láthatatlan repülõ meg nincsen, csak "alacsony észlelhetõségû". Ezt még az amcsik is elismerik. Egyébként itt senki nem olvassa az Aranysast(Top gun)? A 47673-hoz meg csak annyit, hogy az F-22-es akkor még nem is volt rendszerbe állítva, és így lelõni sem lehetett. Én nem majmolom az amcsikat, de úgy tûnik, hogy manapság divat az amerika ellenesség. Olvassatok utána mielõtt hozzászóltok.

SigS
Kulturalt jatek

by Meow...

<#hehe>

-tRs-Landor

schrank
- és mér olyan nagy a szád ?<#szomoru1>
- hogy jobban bekaphassalak !!!<#hamm>
<#nyes>

<#hehe><#hehe>
Azért van rajtam szemüveg,hogy jobban lássam a füstölgõ repülõd seggét amikor lövöm az iglával <#hehe><#hehe><#hehe>

schrank
"Kiadó: Zrínyi Katonai Kiadó, 1972" <#hehe>

mohus
jjééé az ott nem ingi baby a sniperrrel?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sziasztok! A FAQ-ba nem találtam,rá megoldást amúgy meg félinformációkra hagyatkozva tudom van egy hibajelenség amikor az ember monitort vált akkor a játék nem hajlandó elindulni. Beírtam a parancs file-ba azt az +szx-es dolgot,de semmi nem történt. Van esetleg más megoldás is a problémára? Köszi a segítséget elõre is.
jaja,igazad van<#worship>

alma2
az egyik a modern combat.. az pl xboxon van
a pc-s meg a special forces, nem osszekeverendo 😊

ASE szurok angol szervereke es mit latok 300 darab uj offical server.. nem hiszek a szememnek, persze mind ures, kicsit megkestek vele 😊

szerintem

Boxer HUN
Meow-nál kiborult a bili...itt
Pedig itt az USMC-nek nincs elfoglalhatatlan bázisa.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)