Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Klanos dolog, nem nekem valo, de ha latjuk, megint jo sokan lesznek a servereteken, akkor tuti felnezunk... foleg, ha sok lesz a SOG-os player 😊

szerintem

alma2
Tempecske, szerintem ez nem a hatotok mogotti duma, mondj egy jobb helyet, mint egy nyilvanos forum a velemeny nyilvanitasra.Bar a jatekban is irogattam nektek, de nagyon elvolt foglalva a harom uriember az eppen szuleto emberek gyilkolaszasaval, mert nem reagaltak az iromanyomra.Nyugodtan te is irjal "a fairplayrol" azt is elolvassak itt sokan.Igazabol annyira nem erdekel ki mit gondol, ir rolatok, eleg az amit tegnap lattam amit muveltek paran toletek, mint kiderult sog-os emberek voltak.
mindenki a sajat boren tapasztalt dolgokat fogja ugyis elfogadni, elhinni.
Ezt tegnap tapasztaltuk a ti servereteken, ha ezt egy masik serveren tapasztalom, ugyanigy leirom, nekem aztan teljesen tok mindegy milyen harom betu van az illeto neve elott.Azt hogy nem birtatok elverni a public csurhet legalabb 6 koron keresztul mig ott voltunk, azt is nalatok tapasztaltam, tehat ezt is csak rolatok tudom irni.Persze lehet, hogy az volt a taktikatok, hagyjuk nyerni a lamakat, de ugye errol senki nem tudott 😊
hat roviden ennyi.

szerintem

Semmi flame nem lesz, téma részemrõl lezárva. Várjuk Almácska klánjának jelentkezését. Szervert is biztosítunk természetesen.

alias Darken

schrank
ne foglalkozzál velük ezek az SG-sek csak autóversenyizni szoktak dragonvellin mittugyák õk mi az a bészkemp meg csít meg ilyenek <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
indul a flém, már alig várom 😊!!!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Melyik pálya? Hol? Mikor? Tényeket írj ne általánosságokat!

alias Darken

Almácska,

Nem szeretem, ha a hátunk mögött lejárató szöveget írogatsz az SoG-rõl. Tudod a magyar public szerveren néhány klán/emberke(tisztelet a kivételnek) viselkedésérõl, fairplay játékáról és tudásáról én is tudnék írni, de nem teszem a hátuk mögött.

http://sog-clan.hu itt röviden a hírekben elolvashatod kikkel játszottunk, és hogyan. Nem mondom, hogy mi vagyunk a spílerek, de igyekszünk. Ha pedig nagyon akarod, hogy nyiltan megismerd a tudásunkat, akkor szépen toborozz össze egy klánt és hívj ki minket, az elõre megbeszélt létszámban(errõk is mesélhetnék a magyar klánok ilyen hozzáállásáról- ismét tisztelet a kivételnek).
Nem kell itt lejáratni olyanokat akiket nem ismersz, és a magyar public(no comment) tapasztalataid alapján leszólsz.

üdv,
Darken
-=SoG=-

alias Darken

vsly
Dehülye<#taps><#nyes>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Mi a helyzet?

Tényleg elolvastad a FAQ-t??
Ez a pont gondolom elkerüte a figyelmed:

"Telepítési/indítási problémák:"

Minden jog fenntartva!

HI!

Nekem a jatékkal kapcsolatban kéne egy kis segitseg. A FAQ nem ir a dologrol, hogy mi okbol nem hajlando sem az 1.1, sem az 1.2, sem az 1.3 patch felmenni....

Masolt lemezem lenne (persze eredeti is van, de azt féltem 8)), Crackot a patch elott nem rakom fel, de a patch lefuttatása után "Installation Failed" uzenetet ad mindegyik utan 8((

Csak nalam hibadzik a dolog?
koschwarz
mindenki ilyen katonai szakértõ itten? 😊szerintem egy géppisztolyos vaddisznóvadászatkor nagyon rángatott az AK, és az egyik lövedék éppen eltalálta a lopakodó kerozintartályának a csövét, azér' esett le az égbõl. 😊

vazze, megnéztem ezt az UBAR-t és kiderült, hogy a medálok naggggyon elérhetetlenek még számomra. a legtöbbnél alapból olyan játékidõt kell produkálni, amit kb. jövõ nyárra fogok elérni. és a többi feltételrõl nem is beszélek.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem láttam a mûsort, de az azért az egyik trükköt elárulom:
Tudták, mikor és milyen útvonalon fog jönni a lopakodó. Ugyanis egy NATO tiszt szépen leadta a infókat nekik. Esetleg néhányan emlékeznek rá, hogy utána jól le is csukták azt a francia tisztet kémkedésért.
A másik trükk meg a radarokkal kapcsolatos valóban, de csak a fenti információk birtokában mûködik.

Minden jog fenntartva!

0Fritz0
Magyarul: Mindenki így csinálja.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sanko
a hajóvédõ rakétarendszer is 5 rakétát lõ ki egy célpontra...1 megy a cél felé 4 meg a "lehetséges" irányváltást elõlegezi meg....

valami ilyesmi volt itt is

a mohának mindig a déli oldala fás

Sanko
simán csak mákjuk volt...kilöttak 50 rakettyát az egyik pont elvita....fizikai mák volt...csak ez annyira primkó megoldás, hogy nem merik bevallani..

a mohának mindig a déli oldala fás

Ez a minimum radarhack-ért <#hehe>

schrank
a pilótának meg jól felemelték a kötelezõ biztosítását<#hehe>

0Fritz0
Permban-t is kaptak... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A Szerbek csíteltek! <#boxer>

PannonRobi
Halihó!<#help>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Looserke
Te hiába látod a rakétát, egy ilyen raksinak radar rávezetés kell legalább, vagy infra. Csak úgy szemre nem lehet célra vezetni...

Mersant
en is ugy emlexem hogy 1 regi orosz radarral fogtak be...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Talán tévedek de én úgy emlékszem ott a repülõgép olyan útvonalon repült amit többször használtak és a jugoszlávok már vártak rá és a rpülõgép nem teljes sötétségben repült ezért a felhõkkel a háttérben látható volt.Így vezették rá a rakétát.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Running
Schrank már csak 1 arany, vagy 1 ezüst kell és benne vagy a selejtezõbe.

Akik már bejutottak:
1. atwe
2. Keke77
3. tRs.Gerzson

Sajna ma már nincs erre idõm 😞

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

schrank
ja persze ez olyan mintha egy TXT-s tévével akarná netezni mert majdnem ugyanaz <#nyes>

Running
Szerintem valami Bf2-es stinger bajnok lehetett aki leszedte azt a gépet. <#vigyor2>

Looserke
Amikor volt a Jugoszláv válság, akkor le is lõttek egy F-117-et, mert õk még a jó öreg 60-as évekbeli radarokat használták, amit az oroszoktól kaptak még anno és azok hosszabb hullámhosszú radar hullámokat használtak, mint amire a gépet tervezték.

schrank
csoda hajó valami rémlik pár éve volt a 2-esen <#hehe>

Murry
Lol Tunguska amint húzza maga után a hosszabbítót 😊
Szerintem a tunguskákat nem alakították át. Örültek, hogy luk van a seggükön, nemhogy még tunningoljanak rajta. <#awink>

Dártvéder Dártvéder Dártvéder Dártvéder<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Mersant
ok, kosz az infot, erdekes volt ;-) a hajorol hallottam ,de hogy beegtek vele az uj...
<#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

schrank
az ilyen stratégiailag fontos ojjektumokat akkor szétbaszták amikor mégcsak duplafedeles gépek voltak meg nem hiszem hogy egy tunguska féle izé hosszabítóról menne mégha ezek 60-as évekbeli rakéták voltak (fókusz szerint) azok sem igényeltek villamos hálózatot mentek azok a ZIL akksiról is <#nemtudom>

Murry
Azért tudtak csak 4 gépet leszedni, és nem 40-et ahogy mondtad, mert azért az amcsik sem teljesen hülyék, és módszeresen elpusztítottak mindent ami képes bemérni a gépeiket.
Elsõ körben a radar állomásokat, és a repterek bombázták ha vissza emlékszel.
Majd miután mobil hálózattal leszedték az elsõ lopakodót utána a komplett GSM rendszert is szétbomázták, és hogy biztosak legyenek a dolgokban az ország energetikai rendszerét is szétzúzták. Márpedig ha nincs áram akkor azok a cuccok sem mennek amivel lelõheted a gépeket. Szóval ezek fényében nagyon szép szám az a 4 gép.

alma2
Igen feltunoen sok volt azon a palyan a kamikaze, de addigra elfogyott a nep sajna, aztan mi is kileptunk. De jo volt a ket helis uralta a palyat 😊
Bar a dragon valleyn, ha jol emlkeszem meg ti voltatok azok, amikor kinaiak voltunk, hogy meg se mozdultatok, csak vartatok a helit az egesz kor alatt.Mivel nem volt ott sose, pont a gunnerem lott valakinek, jartam a nagyvilagot a csapatszallitoval, es uldoztem az o kobrajukat, egyszer majdnem sikerult is neki mennem, mindenesetre remelem jol idegesitettem oket 😊

szerintem

Murry
Srácok nem annyira lopakodó a lopakodó mint amennyire az amcsik szeretnék elhitetni velünk.
Az általatok említett mint a 2 módszerrel simán le lehet szedni az égrõl.

A lopakodón 2 dolog van ami "láthatatlanná" teszi. Az elsõ, hogy nincs rajta semilyen görbe vagy ívelt felület. Csak ferde oldalakból, és éles szögekõl áll.
Ezért a radar torony felé csak minimális jel verõdik róla vissza.
A másik dolog a radar elnyelõ festék rétegek amik rajta vannak.
Tehát ha a lopakodó nem csinál semmit csak repül, (nincs rajta rádió kommunikáció, nem használ radart, stb...) akkor a "hagyományos radarok számára láthatatlan", viszont pl: amint kinyitja a bombakamrát, rögtön megjelenik a radaron, és már le is lehet lõni.
Aztán ott van az esõ. Ha esik akkor már korántsem annyira láthatatlan. Ugyanis megjelenik egy repülõ homályos lopakodó alakú folt a radar képernyõn. 😊
Utána ott a mobil telefonos módszer.
Recept: legyen min 5-6 szabvány GSM adó torony a közelében, és mérd be vele 3 szögelés alapján. garantált a siker. (mivel a GSM hullámhossza tök más tartományban van mint a radar ezért aránylag pontosan be lehet vele mérni)
Ugyanúgy mûködik az amit a manusz mondott, a módosított hullámhosszú radarral való lelövésrõl. Az is teljesen jó módszer.
És akkor még nem beszéltünk a LADAR-ról az új lézer radarról, ami hasonlóan mûködik mint a radar, csak lézer sugarakkat szór szét nem radar sugarakat. Ez is simán látja a lopakodót.

Gondolom hallottatok már az amcsik szuper lopakodó hajójáról. Hogy az mekkora égés volt. ugyanaz az elv mint a F-117 esnél csak egy dologra nem gondoltak.
A tenger tele van apró élõlényekkel amiknek szép egyenletes szemcsés jele van a radar képernyõn. És amikor megy egy lopakodó hajó, akkor mit látunk a képernyõn?
Baromi nagy fekete folt csúszik a tengeren. 😊)
Utána kitalálták, hogy vízágyúkat szerelnek a hajóra, és folyamatosan víz permet alatt tartják az egészet. Hát az se vált be rendesen.

Szóval szerintem a legjobb lopakodó még mindig a teve mamuszban. 😊

FCH kari
hi.rosszul látom vagy tényleg nem játszik senki magyar szervereken??

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

gergod
tegnap sog-ék kempeltek a dombtetõn.
A legidegesítõbb az volt, amikor a gátas pályán valami hobbes nevû <#lama> 4 szer jött nekünk direkt a jetjével míg heliztünk. Nem is akart kilõni, mert nem is lõtt csak nekünk jött, mielõtt a mi pilótánk kilõtte volna.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

dartvéder verziót akarunk<#felkialtas> <#idiota>

-tRs-Landor

alma2
a SOG valami hobby klan, vagy kikapcsolt monitorral gyakoroltak, mert tegnap nem nagyon tudtak fogast talalni a public csocseleken, mert minden koruket elvesztettek /bar nalunk is volt egy ket "klan" tag bar ugye ez semmi nem jelent/
Sot olyan szepen basecampelt egy egesz squad az amcsi elfoglalhatatlan bazisnal dragon valley palyan a domoldalon, hogy csak na... alig lehetett kifustolni oket...
Bar a nevekre nem emlekszem, meg az is elofordulhatott, hogy pont az a harom arc volt, aki nem SOG-os volt, de valamiert ketlem 😊

szerintem

Ha a Gamespy nem találja a játékot akkor hol lehet megmutatni az elérési utat?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

schrank
nem látta nem látta senki nem látta <#shakehead>hallani hallottuk tegyé alá zenét mint annakidején a paliklacialá <#nezze>

Szewa😊

Annak, aki még nem látta:
Original Henker (a pöttyös az igazi)
Henker a dühös kanegér (Mickey Mouse verzió)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

erdos
Ilyen testartásban lõni az pont arra jó hogy a távcsõ lekapja a szemöldököd 😄

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Cobra.
Schrank, kis magyar nyelvtant azért használhatnál írás közben.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

schrank
a sznipás az buxa legalábbis a zokniját nézve nem hiszem hogy egy tengerészgyalogosnak 20cm váglija van <#hehe>

schrank
mindíg is voltak emberáldozatok <#oooo> de mongyuk ilyen fókuszos <#kocsog>-kér nem hiszem hogy tartottunk volna 3 napos gyászt <#nemtudom>

Átlõ a vason ez biztos olyen csíter<#hehe><#hehe>