Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem
mindenki a sajat boren tapasztalt dolgokat fogja ugyis elfogadni, elhinni.
Ezt tegnap tapasztaltuk a ti servereteken, ha ezt egy masik serveren tapasztalom, ugyanigy leirom, nekem aztan teljesen tok mindegy milyen harom betu van az illeto neve elott.Azt hogy nem birtatok elverni a public csurhet legalabb 6 koron keresztul mig ott voltunk, azt is nalatok tapasztaltam, tehat ezt is csak rolatok tudom irni.Persze lehet, hogy az volt a taktikatok, hagyjuk nyerni a lamakat, de ugye errol senki nem tudott 😊
hat roviden ennyi.
szerintem
alias Darken
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
alias Darken
Nem szeretem, ha a hátunk mögött lejárató szöveget írogatsz az SoG-rõl. Tudod a magyar public szerveren néhány klán/emberke(tisztelet a kivételnek) viselkedésérõl, fairplay játékáról és tudásáról én is tudnék írni, de nem teszem a hátuk mögött.
http://sog-clan.hu itt röviden a hírekben elolvashatod kikkel játszottunk, és hogyan. Nem mondom, hogy mi vagyunk a spílerek, de igyekszünk. Ha pedig nagyon akarod, hogy nyiltan megismerd a tudásunkat, akkor szépen toborozz össze egy klánt és hívj ki minket, az elõre megbeszélt létszámban(errõk is mesélhetnék a magyar klánok ilyen hozzáállásáról- ismét tisztelet a kivételnek).
Nem kell itt lejáratni olyanokat akiket nem ismersz, és a magyar public(no comment) tapasztalataid alapján leszólsz.
üdv,
Darken
-=SoG=-
alias Darken
Ez a pont gondolom elkerüte a figyelmed:
"Telepítési/indítási problémák:"
Minden jog fenntartva!
Nekem a jatékkal kapcsolatban kéne egy kis segitseg. A FAQ nem ir a dologrol, hogy mi okbol nem hajlando sem az 1.1, sem az 1.2, sem az 1.3 patch felmenni....
Masolt lemezem lenne (persze eredeti is van, de azt féltem 8)), Crackot a patch elott nem rakom fel, de a patch lefuttatása után "Installation Failed" uzenetet ad mindegyik utan 8((
Csak nalam hibadzik a dolog?
vazze, megnéztem ezt az UBAR-t és kiderült, hogy a medálok naggggyon elérhetetlenek még számomra. a legtöbbnél alapból olyan játékidõt kell produkálni, amit kb. jövõ nyárra fogok elérni. és a többi feltételrõl nem is beszélek.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Tudták, mikor és milyen útvonalon fog jönni a lopakodó. Ugyanis egy NATO tiszt szépen leadta a infókat nekik. Esetleg néhányan emlékeznek rá, hogy utána jól le is csukták azt a francia tisztet kémkedésért.
A másik trükk meg a radarokkal kapcsolatos valóban, de csak a fenti információk birtokában mûködik.
Minden jog fenntartva!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
valami ilyesmi volt itt is
a mohának mindig a déli oldala fás
a mohának mindig a déli oldala fás
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Akik már bejutottak:
1.
2. Keke77
3. tRs.Gerzson
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Szerintem a tunguskákat nem alakították át. Örültek, hogy luk van a seggükön, nemhogy még tunningoljanak rajta. <#awink>#awink>
<#eplus2>#eplus2>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Elsõ körben a radar állomásokat, és a repterek bombázták ha vissza emlékszel.
Majd miután mobil hálózattal leszedték az elsõ lopakodót utána a komplett GSM rendszert is szétbomázták, és hogy biztosak legyenek a dolgokban az ország energetikai rendszerét is szétzúzták. Márpedig ha nincs áram akkor azok a cuccok sem mennek amivel lelõheted a gépeket. Szóval ezek fényében nagyon szép szám az a 4 gép.
Bar a dragon valleyn, ha jol emlkeszem meg ti voltatok azok, amikor kinaiak voltunk, hogy meg se mozdultatok, csak vartatok a helit az egesz kor alatt.Mivel nem volt ott sose, pont a gunnerem lott valakinek, jartam a nagyvilagot a csapatszallitoval, es uldoztem az o kobrajukat, egyszer majdnem sikerult is neki mennem, mindenesetre remelem jol idegesitettem oket 😊
szerintem
Az általatok említett mint a 2 módszerrel simán le lehet szedni az égrõl.
A lopakodón 2 dolog van ami "láthatatlanná" teszi. Az elsõ, hogy nincs rajta semilyen görbe vagy ívelt felület. Csak ferde oldalakból, és éles szögekõl áll.
Ezért a radar torony felé csak minimális jel verõdik róla vissza.
A másik dolog a radar elnyelõ festék rétegek amik rajta vannak.
Tehát ha a lopakodó nem csinál semmit csak repül, (nincs rajta rádió kommunikáció, nem használ radart, stb...) akkor a "hagyományos radarok számára láthatatlan", viszont pl: amint kinyitja a bombakamrát, rögtön megjelenik a radaron, és már le is lehet lõni.
Aztán ott van az esõ. Ha esik akkor már korántsem annyira láthatatlan. Ugyanis megjelenik egy repülõ homályos lopakodó alakú folt a radar képernyõn. 😊
Utána ott a mobil telefonos módszer.
Recept: legyen min 5-6 szabvány GSM adó torony a közelében, és mérd be vele 3 szögelés alapján. garantált a siker. (mivel a GSM hullámhossza tök más tartományban van mint a radar ezért aránylag pontosan be lehet vele mérni)
Ugyanúgy mûködik az amit a manusz mondott, a módosított hullámhosszú radarral való lelövésrõl. Az is teljesen jó módszer.
És akkor még nem beszéltünk a LADAR-ról az új lézer radarról, ami hasonlóan mûködik mint a radar, csak lézer sugarakkat szór szét nem radar sugarakat. Ez is simán látja a lopakodót.
Gondolom hallottatok már az amcsik szuper lopakodó hajójáról. Hogy az mekkora égés volt. ugyanaz az elv mint a F-117 esnél csak egy dologra nem gondoltak.
A tenger tele van apró élõlényekkel amiknek szép egyenletes szemcsés jele van a radar képernyõn. És amikor megy egy lopakodó hajó, akkor mit látunk a képernyõn?
Baromi nagy fekete folt csúszik a tengeren. 😊)
Utána kitalálták, hogy vízágyúkat szerelnek a hajóra, és folyamatosan víz permet alatt tartják az egészet. Hát az se vált be rendesen.
Szóval szerintem a legjobb lopakodó még mindig a teve mamuszban. 😊
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
A legidegesítõbb az volt, amikor a gátas pályán valami hobbes nevû <#lama>#lama> 4 szer jött nekünk direkt a jetjével míg heliztünk. Nem is akart kilõni, mert nem is lõtt csak nekünk jött, mielõtt a mi pilótánk kilõtte volna.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
-tRs-Landor
Sot olyan szepen basecampelt egy egesz squad az amcsi elfoglalhatatlan bazisnal dragon valley palyan a domoldalon, hogy csak na... alig lehetett kifustolni oket...
Bar a nevekre nem emlekszem, meg az is elofordulhatott, hogy pont az a harom arc volt, aki nem SOG-os volt, de valamiert ketlem 😊
szerintem
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Original Henker (a pöttyös az igazi)
Henker a dühös kanegér (Mickey Mouse verzió)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !