Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rekettyes
Ja meg annyi ,sztem azok a helyek jobbak ahol csak max20-30 ember van bent.
Ahol ennel tobben ott mar tul nagy a tulekedes a jarmuvekert,meg rendszerint tobb a hulye is.

alberto 15
visszatért .::DS::.Freddy :)

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Running
Akinek törtje van lécci nézze meg hogy az új SG szerver beengedi e: 193.202.85.85:16567

schrank
SG-sek nyomjátok már fel ezt a rilitiminimódot a szerverre !!! na jó az is elég ah attok aktív IP-ket a mod-hoz <#confused>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

uHs Gerzson
HBD vsly ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Danee
<#worship>

Me0w
# Description:
#
# The feature of CountryFilter is as follows.
#
# - This script can display country name by finding the country
# from IP-address of the player.
#
# - This script provides access control (allow/deny) based on
# player country name.
#
# - This script uses GeoIP Free Country, and its accuracy of
# conversion is approximately 97%.

<#email>

Together we'll fly someday...

rekettyes
Aha, ezt igy kell csinalni.

rekettyes
ami

rekettyes
Ez mondjuk hulyeseg,hiszen amikor beszorultok valami epuletek koze szart se er a tank mert alig tud mozogni meg jon egy antitankos es hatulrol leszedi,onnantol kezdve nyilt gyalogosharc alakul ki,ai nagy kiralysag.Persze
nem egy Call of duty szeru eszement henteles.

rekettyes
Erdekes,nekem eddig 90%-ban pozitivak a tapasztalataim ,jo arcokkal sikerult osszejonni az egyik magyar szerveren.Kurvajo csapatmunkak mennek.Mondjuk fosok is,hogy nem sokaig lesz igy es megjelennek majd a barmok.Talan nezz szet te is mashol.Meg ha mar 4-5 ember van egy szakaszban nemigen tortenhet meg veled ilyesmi.

koschwarz
danee, mi lenne veled, ha 1x nem repülnél?

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
utóbbi idõben engeneer-kedem. hát az nagy genyóság, mikor javítom a jármûvet, amit már vagy 3-4x mentettem ki a halálból, teljesen hozzámnõtt, egy csomó killes strigula van belekarcolva, erre jön egy csapattárs és lenyúlja.

ja, és rá se hederítenek, ha beírom, hogy "lécci hozd vissza a jármûvet, mert használtam, köszi". még annyi se, hogy sorry. brrrr.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Danee
gondolom, aki regiszrációnál hungary-t adott meg az bejöhet nem? igy lenne logikus...

Me0w
Be van kapcsolva a countryfilter. Csak gondolkodjal el kicsit, hogy mukodhet a CF. (Az IP cimek fele kezdjel kotoraszni, aztan dnsek fele)

Together we'll fly someday...

nem countryfilter kell, hanem bannolni õket. Utólag is, nick alapján...admin?

ERykk
f15_agressor aZ ma a dalian planton nagy f@szláma volt. A pálya végére 20 killem volt és 16 death-em amibõl 17-et õ okozott kamikazeval.Persze senki sem akarta kiszavazni, ugyhogy nekem kellett jönnöm:(<#banplz><#banplz><#banplz>

alma2
igen igen igen, sok heli, sok repulo , koszi :)

szerintem

Running
Ha látod hogy nem tudod kikerülni õket akkor kiszállsz és csinálsz valami mást. Vagy átállsz másik csapathoz és szivatod õket. Mást úgyse tudsz csinálni.

Mondjuk én se szoktam kegyelmezni ilyenért habár én csak földi jármûvekkel közlekedek és tõlem csak ellopni szokták mikor javítom. Ilyenkor szó nélkül beszállok mellé, majd mikor menekül mert ég a jármû és kezd örülni hogy megúszta akkor lelövöm én, sokat tudják is miért kapták...

Feczo
III-as szerver mától 64 fõs, HF

bizony ott van a paint ott remekelü le lehet kicsinyiteni a képeket !

uHs Gerzson
Danne probálj már meg kisebb képeket berakni ahelyet hogy széthuznád a forumot.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Én is ezt szoktam csinálni, majd a tank kilövése után felveszem az elõzõ életem kitjét, ha az nem AT volt :)))

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Danee
Az EA HU-kon pls kapcsoljatok vissza a CountryFiltert mert jön a sok fasz külföldi, és ez a vége... kis is baszott a magyarról teamkill miatt... akármere fordultam mindig bejöttek elém... köcsögök

Sajnos a gyalogoknak meg van az a rossz tulajdonságuk, hogy miután leszedted õket kapásból AT-val spawnolnak vissza a közeledbe :)

Szembõl lehet, hogy kettõ, de hátulról tuti 1..... viszont mivel az AT nagyon gyenge gyalogos harcban, azért nem annyira tûrhetetlen a helyzet....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Szembõl nem...nyílt terepen a tank csak rázoomol, kb. snipernyi zoomot képzelj el, kombinálva a géppuskával + HEAT gránátokkal. Ha messzirõl lõ rád a gyalogos a rakéta legtöbbször kimanõverezhetõ.

Mondjuk tegnap 'ilyen nem látom' szitu volt velünk is. Nem monitor, hanem inkább videókártya függõ. GCR nem látta a távoli hegy tetején lévõ tankot én igen. Neki 6600GTje van, nekem 6800PE, szóval grafra nagyjából azonos beállításokkal játszunk <#nemtudom>
Egyébként egyszer én is jól megtapasztaltam egy 64es Karkandon a tankosok rémálmát: belépek szerverre, már mehetett a játék egy ideje, látom üres az usa tank. Dörzsölöm a kezemet, de nagyon durva AT ellenállás fogadott. Igaz ott nem specifikusan egy AT squad volt, de a 32playerbõl ha már 10 AT, akkor nekem füstöltek. Szóval jópárszor leszedtek. Bár nekem lett a legtöbb killem és én lettem az elsõ, de annyira nem volt élvezhetõ, egyfolytában sípolt a befogásjelzõ, pörögtem mint a buszkerék. <#wilting>

-tRs-Landor

Pedig nagyon jó,egész este ezen toltuk <#hehe><#hehe>

Egy tank egy rakéta?
Akkor nyílt terepen a tanknak annyi.
Nem tetszik :(

Running
Ja és az a legzseniálisabb hogy látni közbe egyikünk se nagyon látta a másikat olyan messzirrõl lõttek, legalábbis én úgy lõttem h kb onnan jött a rakéta puff tûz oda. Mondjuk ha már én nem látam a 22'es monitoron akkor tényleg nem értem hogyan tud olyan messzirõl halál pontosan célozni...

A realitiben a sraw/pistoly már nem annyira tápos :))) Igaz, egy tankot egy lövéssel ki lehet szedni, de össz 3 rakétád van, szóval gyalogos ellen az AT-t védeni kell.....

sajna a dao/sraw párosítás erre a pályára túl tápos lett.. <#rolleyes>

-tRs-Landor

Igen, a modok függetlenek. Lesz egy külön shortcut, amivel indítod.

Running
Nos errõl az a véleményem h hülyeség. Karkandon volt olyan hogy hiába mentem szerelõvel, hiába füstöltem, meg tolattam-taktikáztam, 3-4 antitank elérte azt hogy nem tudtam elmozdulni az egyenes útról, a hotel szinte elérhetetlen cél volt. Miután 2x kilõttek azután hogy 6x álltam félre szerelni, összefogtunk. 2 apc és én a tankkal és nagy nehézségek árán eljutottunk a hotelig és beszorítottuk õket legalább 2 percig, mert utána már egymás javításával se tudtunk semmit csinálni. A következõ 3 körben senki nem ment jármûvel, mert látták hogy értelmetlen...
Ennyit a gyalogosokról. (1 squad volt mert mikor ment az uav láttam hogy 6-an libasorban közlekednek.)

sza23
ha felteszem a realistic módot, akkor utána tudok még natúr multizni is?

Ma éjszaka is nagyon jól elvoltunk vietnammal, egészen addig amíg nem jött warden és a mi8... Egyébként kezdünk rászokni arra, hogy úgy hajnal 1-2ig kitankozzuk/helizzük magunkat bf2ben, majd hajnal 3-4ig felrusholunk egy külföldi vietnam assault szerverre!

-tRs-Landor

erdos
Hát egyedül nem is de egy összehangolt csapatot csak a légierõ tudja piszkálni bünti nélkül, sõt a tankosok is halálra vannak itélve gyalogosfedezet nélkül.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Rusid
Aha tehát a bf2 inkább szól a pocsék gyalagosharcról meg az überfrankó vadászokról. Szvsz. nekem a bf2bõl a gyalogosharc hiányzik a legjobban, az elõzõ bfekben azért a gyalogos harc igenis fontos része volt a játéknak még itt gyalogosként nagyon nem tudsz túl sokat hozzátenni a játékhoz (tankot nem igazán lehet kiszedni gyalogosként, repülõt szintúgy ,egyedül egy másik gyalogosban tudsz kárt tenni, de még abban se túl nagyot igaz õ sem benned). Kicsit olyan érzésem van mintha gyalogosokat csak azért tettek a játékba, hogy mégis legyen valami fps jellege is a játéknak.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

TDC Geronimo
<#felkialtas>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Cobra.
Nincs, de a pályák negyedakkorák, mint a BF kis pályái, ahol gyalog kb 3 perc, mire elérsz a másik zászlóig. Ráadásul a BF-ben pont a jármûhasználat a lényeg.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

cs-ben is van medic, meg zászlófoglalás, meg egymásraspawnolás?

Cobra.
Ne akarj már CS-t csinálni a BF-bõl <#gun><#lama>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mersant
hát akkor most elveszem tõled a reményt: nem! :-) a claymore az kell, csak nem lehet mindenhova észnélkül lerakni, mert nincs ejtõernyõ, lennt meg ugye a sajátok is belefutnak...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Skacok, jó lenne ebbõl a reality modból 4 vs 4 infantry laddert szervezni, ha lenne rá elég jelentkezõ (ami elsõre elég valószínûtlennek látszik...)

PannonRobi
Szia Ramboooooooooooooooooooooooooo!<#beka3>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

PannonRobi
Halihó<#crazya>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

:)

Running
Miért csak akkor tudok ide írni ha be vagyok jelentkezve?

Hatt
Ne tedd, még a végén beszedünk némi spy progit<#vigyor5>

Elastic An-usZ Boys