FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Valahogy éreztem, hogy elő fog jönni ez a csak azért balhézik a 7th, mert a köv meccse a GBC ellen van.
Erre reagálnék, és örülnék annak, ha mindenki előbb elolvasná a dolgot, és nem csak kiragadna részeket, majd abból totál idiótaságokat komponálna.
Nem vagyok egy focirajongó, nem is nagyon mozgok e körben, de mivel itt volt egy ilyen példa, én is ezen keresztül vezetném le a teoriámat.
Az én véleményem szerint a GBCben is hasonlóan jó képességű játékosok vannak, mint a 7thben...indentitástól függ, hogy ki melyik csapatot tartja jobbnak. Pont ezért egy egymás elleni war alkalmával mindennek össze kell jönnie, vagyis:
- az egyén aktuális felkészűltsége (példának okáért ott van a tegnapi nap. Kicsit fáradtkásan elkezdtem játszani karkandon a szerverünkön, és egyszerűen képtelen voltam leölni KTC-t, míg ő vígan hentelt orrba szájba. Ezzel nem azt mondom, hogy a jobb napjaimon meg sem kottyan nekem a srác, de bizonyára nagyobb ellenállást tudtam volna tanusítani egy kis személyes párharc keretében - ezúton is grat neki, tegnap nagyon jól tolta)
- a csapat aktuális állapota (asszem, hogy ezt nem kell magyarázni)
- egy valag szerencse (mert lehet, hogy éppen csak le tudja az egyik a másikat pörgetni, s ezzel majdnemhogy eldönteni a meccs végeredményét, vagy nem)
Na itt jön a focis példa. Teszem fel ott van az UEFA kupa. Összekerül a Milán a Reállal, és egy kemény csatában győz (pedig a mecs előtt nyitott volt a kérdés, hogy ki nyeri). A Milán örül a győzelmének, és nem fogja kívánni, hogy az adott kupában még 1x összetalálkozzon ugyanazokkal a játékosokkal, csak más néven, mert van elég megmérettetés még előtte. Elég lesz neki csatázni mégegyszer a Reál ellen a köv kupában.