FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na akkor ide figyel AmonSerrano és a baráti klikked, elmagyarázom mi is a bajunk veletek kapcsolatban:
-Azt írod, idézem:"Hibáztunk! Voltak átfedések egy-két ember erejéig! Ezzel szabályt szegtünk! Elismerem! "
Na akkor első kérdésem, mi a teendő egy kupán induló nem a szabályok szerint játszó csapattal??? Te mit tennél fordított esetben, ha mondjuk ez a CB-n esik meg veletek?? Megóvod a meccset, mint ahogy meg is óvtatok már egy CB-s meccseteket. Most, hogy ti voltatok a szabályszegők csak úgy átsiklanál felette??
-Amennyiben Runing kolléga(akit tisztelek a szorgalma és tenni akarása miatt,de a tapasztalata igen kevés bírói poszton)ezt a hibát áhidalhatónak ítéli meg és ennyi az össz reakciója, hogy figyeljetek oda magatokra irgum-burgum akkor a továbbiakban én sem kérek az ilyen igazságtételekből.
-Mivel ti amúgy is 2 csapattal indultatok, szerintem a minimum az egyik csapatot kizárni a további versenyből, és még így is marad egy csapatnyi esélyetek a továbbjátékra és ha netalán a döntőbe kerülnétek akkor nem lejátszani azt fairplay önfeláldozásként. De a 2 csapat itt és most semmilyen szinten nem folytathatja szvsz a bajnokságot, ha igen akkor részemről egy életre befejezve a magyar bajnokságok bármilyen színtje is, ezt tudja Runing én voltam az egyetlen a klánképviselők közül aki úgy nevezte be a csapatát, hogy KOMOLYTALAN HOZZÁÁLLÁS ESETÉN A 7'th VISSZALÉP A SZEREPLÉSTŐL, és ezt Running kolléga tanusíthatja is....... köszi hogy meghallgattatok nincs több mondanivalóm és vitatkozni sem fogok, döntsetek kinek mia jobb, egy Bunda gyanus bajnokság komoly ellenfél nélkül, vagy egy inkorrekt csapat nélküli kemény bajnokság. IT'S CHOISE is YOUR'S....