Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
szedjél le másik peccset, ez hibás ;-) nekem is ez volt...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

ja és hogy kell adminisztrátorként belépni mert az én fiókom elvileg a rendzergazda

HUNForrest-Gump

hát a win reinstallal fél órája lettem kész(format is volt)<#falbav>

HUNForrest-Gump

Cobra.
Win reinstall (vagy adminisztrátorként lépsz be Win-be)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

badsec
A 9-es gombot kell nyomogatni, amíg ki nem nyílik... Ezek szerint sikerült felszállnod?<#eljen>

Horda Maki!:D

HI!
nekem miondig patching failedet ír... eddig sose volt ilyen gondom és a faq ban leírtak sem segítenek. valaki nemtud esetleg más megoldást?

HUNForrest-Gump

A repülõböl kiugorvahogylehet az ejtõernyõt használni?
Nem kérdezek meg senkit, sem a fõbérlõmet sem az albérlõmet, ugyanis teljesen felesleges. Mindannyian ismerjük GCR-t (élõben is) és egy emberként állunk ki érte. Szóval ne hararagudj, de a zsákos sztorid alaptalan. <#wave>
Ha lesz rá alkalom, nem fogunk tétlenül állni; beszállunk ellened egy heli vs heli csatába! <#finom>
Üdv

-tRs-Landor

Danee
Alapiccsunk Freddy Fan Club-ot 😄

joebacsi
igaz, hogy én nem játszok, de f35 az az f22 😉

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ez is miattad van <#mf1>

-tRs-Landor

na mindjárt osztogatom a bünetöpontokat !! 😄😄😄😄<#eplus2><#eplus2><#vigyor>

alma2
Semmit sem mondtam alaptalanul, kerdezd meg a foberlodet, mielott a neveben beszelsz.
Mint irtam en se ilyennek ismertem meg, de hat kibukott a szog a zsakbol...
tema lezarva reszemrol...

szerintem

alberto 15
tessék, vita lezárva.

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

alberto 15
itt a topik

alma2 te mennyi idõs is vagy? Mert nagyszerûen ledegradálod GCRt tizenévesnek. Holott neked gyerekes a viselkedésed, nem tudsz csak 'mr idiota'-ként hivatkozni GRCre. Az nem érdekel hogy Albertoról mit írsz, de alaptalanul ne pocskondiázz itt senkit, ugyanis az a mentegetõzés amit itt oldalakon át folytatsz sem engem, sem mást nem hatott meg.

-tRs-Landor

alma2
szerintem van az en forum keresom kidobja !
De, ha szerinted ez a forum all a legkozelebb a vietconghoz, akkor valoszinu ugyanugy kell elinditani mint a bf2-t.. tehat faq 😊

szerintem

alberto 15
na zárjuk le ezt a vitát, bocsánatot kerek, ha nem fogadod el, nekem mind1

alma2
Barmikor szivesen, de mr idiota gcr nem a helis tudast vonta ketsegbe, es nem is azt mondta, hogy o tud repulni, nem errolt szolt az egesz. egyedul ott a baj, hogy alberto szintjere sullyedt es hasonlo okossagokat mondogatott, muvelt jatek kozben.
igazad van Landor ennel jobban nem lehet lesullyedni, de hat a forumon az elo pelda ra kinek volt kocsis a csaladjaban 😊
Alberto te meg tanuld mar meg, ha az ellen zaszlojat probaljak elfoglalni, azt nem campelesnek hivjak.
na jo mr idiota gcr es baratja beszolasaira nem reagalok, tul sok lesz belolem a forumban 😊

szerintem

És szerinted van olyan topik???Azért írtam ide mert ez a topik áll a legközelebb hozzá.
alberto 15
ez nem az a topik 😊

Hi all nem tudja valaki hogy hogyan kell a vietcong 2-õt elindítani???
Már untam ezt a sok veszekedést.
Két napja megy.<#falbav><#falbav>

alberto 15
ezt mondom én is

😊

vsly
Hát sztem érik<#whatever>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Csak nem kapok büntit Borgtól😊

viszlát egy hét múlva 😄DD <#banplz>

Pharolas
GCR te a guner, vagy a pilóta szoktál lenni, mert én tényleg komolyan megnézném, hogy a vitában érdekelt két pilóta gunner nélkül bemenne egy 0ás szerverre...és oldalanként 5 killig lejátszanák a dolgot.

Ez igen diplomatikus megoldása lenne a dolognak, és még a bíra szerepét is elvállalnám <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

GCR hagyd rá, ez menthetetlen. <#szomoru1> Ne alacsonyodj le a szintjére. <#szomoru2>
Aki nap mint nap játszik veled a magyar szervereken, azt tudja hogy valójában milyen vagy, neked semmi okod magyarázkodni!<#eljen>

-tRs-Landor

vsly
Fényévekkel jobb a kínai vadász,mint az f22.De még az f18nál is jobb.
Sztem vadászok közül az a legjobb...<#awink>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

GCR
Má csak schrank képei hiányoznak

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Pharolas
Az a szerencséd, hogy az elõbb kajáltunk, mert ilyen képek láttán bizony nem tálaltam volna fel <#mf3>

Pharolas
<#banplz>

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pharolas
Amúgy nagyon könnyen a végére lehetne járni ennek a vitának. Mert az egy dolog, hogy az ember alatt egy jó gunner van, és a pilóta megtanulja kiszolgálni, attól még nem jó pilóta.
Próbáljátok meg gunner nélkül lerendezni a dolgot. Ott megmutatkozik a manõverezõkészség, a célzókészség, és úgy amúgy minden erény, ami egy pilótát jó pilótává tesz.
Én személy szerint jobban szeretem az ilyen típusú harcokat, mint a jó gunnerrel történõ "még nem is látom a helit, de a gunner kiszedi" eseteket.

alberto 15
ere emléxem. ott kempeltetek a helis bázisunkon, és én bombázóval voltam, és mindíg mondták nekem hogy kicsit zavarjalak meg titeket, hogy feltudjanak szálni, mert nem hagytátok õket,

rekettyes
Milyen csuf ennek a jateknak a boritoja azzal a nagy piros kettessel a kozepen.
Etalon a Splinter Cell - Chaos Theory-e ,arra ha ranezel egybol tudod milyen lehet a jatek=)

GCR
1.Mondtam már ne hazudjál akkor száltunk BE
2. vót má olyan hogy én lõttem le valakit , de nem röhögtem rajta ,és aki engem lelõ az se gyakran szokott röhögni (csak a bunkóbb fajta , de az szerencsére ritka)
3.Az idióta szót tartogasd anyádnak

rekettyes
Igaz hogy te lany vagy?

alma2
Mondom en, hogy idiota vagy. De nem meglepo, a vilag tulnyomo tobbsege az, azert mert a jatekban kissebb mintat vizsgalunk, azert meg az aranyok nem valtoznak.
Azert mert a forumba irkal valaki, meg az aranyok nem valtoznak...

Igen ha latod, termeszetesen lelovod, de mivel nem lattad igy en lottelek le titeket 😊
Ha te losz le minket, mi miert rohognenk ezen ? ez a te dolgod olyankor...
de azt hiszem meg erre is tett egy smilet a gunnerem, hiszem mi szorakozunk, ti meg vert izzadtok...

Borg kossz a felkialtojelet, mindig szerettem volna egyet 😊

szerintem

eggyet értek ! igen férreértetted nem baj majd legközelebb <#eljen><#nyes>

alma2
Hat elegge keteluen fogalmaztal elozo leveledben, lehet hogy en ertettem felre... 5 ora alvas nem eleg a friss elmehez 😊

szerintem

GCR
Ne hazudjál ,szerinted ha látok a bazis mellet 1 BH ,nem lövöm ki ? Akkor száltunk be ,odaforditottam a helit akkor szedtél ki minket belõle .És sose sírtunk,szidtunk azmiatt hogy lelõttetek (azon a pályán egyetlen egyszer írtam ,amikor kiszedtelek erixel a fõbézen , azt hogy: most röhögjetek ) . Mondtam már , engem az a nagy arcod idegesített fel . Idióta meg az a nagypofájú jó édes a..

hát igen a hülyéket vizsgállom ! de A te pártodat fogva irtam és mit kaptam <#rinya>
<#eplus2>

alma2
ja, hogy meg egy hibbant, koszi ennyi eleg is volt bemutatkozasnak...
jezus, vagy valami parlementi vizsgalobizottsagi tag lehetsz 😊

szerintem

Na akkor ötödszörre:

A kickvote-ot a pilóta nem azért kapja többnyire mert az ellen irígy a tudására hanem azért mert ez a játék(!) egy társas szórakozás amiben a bombamániás nem partner.
Érdekes hogy assaultok vagy bármi más ellen szinte sosem indul szavazás mindig szegény pilótákat utálja a nép...

hogy én kivagyok ?? hát ha mondok egy nevet rájössz nemhinném ! én most felártam az igazságot immáron negyedszerre !