Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
HUNForrest-Gump
HUNForrest-Gump
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Horda Maki!:D
nekem miondig patching failedet ír... eddig sose volt ilyen gondom és a faq ban leírtak sem segítenek. valaki nemtud esetleg más megoldást?
HUNForrest-Gump
Ha lesz rá alkalom, nem fogunk tétlenül állni; beszállunk ellened egy heli vs heli csatába! <#finom>#finom>
Üdv
-tRs-Landor
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-tRs-Landor
Mint irtam en se ilyennek ismertem meg, de hat kibukott a szog a zsakbol...
tema lezarva reszemrol...
szerintem
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
-tRs-Landor
De, ha szerinted ez a forum all a legkozelebb a vietconghoz, akkor valoszinu ugyanugy kell elinditani mint a bf2-t.. tehat faq 😊
szerintem
igazad van Landor ennel jobban nem lehet lesullyedni, de hat a forumon az elo pelda ra kinek volt kocsis a csaladjaban 😊
Alberto te meg tanuld mar meg, ha az ellen zaszlojat probaljak elfoglalni, azt nem campelesnek hivjak.
na jo mr idiota gcr es baratja beszolasaira nem reagalok, tul sok lesz belolem a forumban 😊
szerintem
Két napja megy.<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ez igen diplomatikus megoldása lenne a dolognak, és még a bíra szerepét is elvállalnám <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Aki nap mint nap játszik veled a magyar szervereken, azt tudja hogy valójában milyen vagy, neked semmi okod magyarázkodni!<#eljen>#eljen>
-tRs-Landor
Sztem vadászok közül az a legjobb...<#awink>#awink>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Próbáljátok meg gunner nélkül lerendezni a dolgot. Ott megmutatkozik a manõverezõkészség, a célzókészség, és úgy amúgy minden erény, ami egy pilótát jó pilótává tesz.
Én személy szerint jobban szeretem az ilyen típusú harcokat, mint a jó gunnerrel történõ "még nem is látom a helit, de a gunner kiszedi" eseteket.
Etalon a Splinter Cell - Chaos Theory-e ,arra ha ranezel egybol tudod milyen lehet a jatek=)
2. vót má olyan hogy én lõttem le valakit , de nem röhögtem rajta ,és aki engem lelõ az se gyakran szokott röhögni (csak a bunkóbb fajta , de az szerencsére ritka)
3.Az idióta szót tartogasd anyádnak
Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Azert mert a forumba irkal valaki, meg az aranyok nem valtoznak...
Igen ha latod, termeszetesen lelovod, de mivel nem lattad igy en lottelek le titeket 😊
Ha te losz le minket, mi miert rohognenk ezen ? ez a te dolgod olyankor...
de azt hiszem meg erre is tett egy smilet a gunnerem, hiszem mi szorakozunk, ti meg vert izzadtok...
Borg kossz a felkialtojelet, mindig szerettem volna egyet 😊
szerintem
szerintem
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
<#eplus2>#eplus2>
jezus, vagy valami parlementi vizsgalobizottsagi tag lehetsz 😊
szerintem
A kickvote-ot a pilóta nem azért kapja többnyire mert az ellen irígy a tudására hanem azért mert ez a játék(!) egy társas szórakozás amiben a bombamániás nem partner.
Érdekes hogy assaultok vagy bármi más ellen szinte sosem indul szavazás mindig szegény pilótákat utálja a nép...