• Amon Serrano
    Na most olvastam végig ezt az egészet.

Egyrészről teljesen igazatok van! Hibáztunk! Voltak átfedések egy-két ember erejéig! Ezzel szabályt szegtünk! Elismerem! Döntse el a szerveszőség, hogy mi legyen velünk! Azt mondjuk nem értem, hogy egészen eddig miért nem volt baja ezzel senkinek! GBC meg GBC*ET, egyételmű, hogy nem független két csapatról van szó!

"runningnál valószínű megvan a lista a 14 főről, a maradék 14 lesz a sima GBC."
    Hát szabályok szerint egy ember játszahat több csapatban is, így ezzel nem értek egyet! Inkább csak szankcióként alkalmaznám!

Zsolt1, benned pedig óriásit csalódtam, bírtalak régebbről, még vietnámos időkből, tartottalak valamire, de azzal, hogy ilyen primitív módon minősítetted az egykori (TLD) és mostani(GBC) csapatom, valamint bebizonyítottad gyengécske szövegértelmező képességed (Fegyenc commanderkedett az inf meccseken), hát nem igazán tudok, pontosabban akarok mondani...

Mi soha nem szóltunk semmilyen csapatot, mindenkit tiszteletben tartottunk, (ok, én arra a bizonyos Dragon klánra tettem egy-két megjegyzést) így nem igazán vártam ilyesmit mástól!

Többieknek köszönöm a korrekt hozzáállást!

Döntsön a vezetőség, részemről nem bízom a többi csaptra, ez a bírók/zsűri/szervezők -ahogy tetszik- dolga!

Tisztelettel

GBC{TLD}AmonSerrano