Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
ki vagy te ? neked meg mi bajod ?

szerintem

Mivan? 😄D <#idiota>

Ennek mi köze az én írásaimhoz?
Egy szóval sem beszéltem a bc-rõl végig a bombázásról volt szó jééézus... <#wow3>

alma2
nem jol emlekszel, repultetek vissza a helivel hisz azert nem szaguldottam be a bhval mert latatlak titeket, aztan kerestem egy helyet ahova nem baj ha leesik a bh par meterrol amig atulok loni, ertsd dombteto, es ugy forditottam, hogy az egyik agyuja ralasson a helipadra, majd epp akkor ertetek vissza, de a levegoben voltatok meg, es nemis a helit lottem szet, hanem csak titeket ki. nincs itt semmifele ferdites max reszedrol. Soha nem alltunk meg lebegni, hisz nagyon messze van a bazisotok, az hogy a gunnerem azzal probalkozott a hosszu ut alatt, hogy feltavrol ellovi a tv guideot a nagy semmibe , es neha el is talalt titeket ez teny az o erdeme es talan ebbol adodott:
tegnap talalkoztunk a magyaron egy 667 nevu klan ? emberkekkel, a pilota nem volt nagy asz, de a tv guideot ugy lottek vaktaba a vilag masik vegerol, hogy csak na. mondjuk az allo helire, de akkor se tudtuk sose honnan jon az egi aldas, jol nyomta. De valahogy eszunkbe se jutott elkezdeni szidni oket es felmeojiket, hogy hogy meritek hasznalni a raketat.Igazabol veluk 100 X szivesebben jatszottunk volna mert igen jok voltak, de elotte megint megszakadt mindkettonknek a net-e es server fullal nem tudtunk visszamenni mar.
Ha visszamentunk volna, tanultunk volna biztos sokat, es nem az ilyen idiotakat lottuk volna halomra mint ti vagytok.

szerintem

rekettyes
Melyik szerveren utkoztok azt meg nem irtatok , bemennek rohogni.

rekettyes
A W - t nyomjad ne a bal shiftet, majd kello sebessegnel a lefele nyilat, utana meg csak gyozzed a levegoben tartani=)

tök mind 1 ha már ide beirsz hazudsz végülis sokak szerint ez igy van ! de erre mondom én hogy itt forumon vagyis inkább interneten nagy a szája mindenkinek de ezt csinálja meg velem négyszemközt akkor egy büdös szavam nem lessz többé hozzá hogy mit ir kinek és kit tapos éppen a földbe csak ugy !

Me0w
Jobb is. Inkabb legozzal.

Together we'll fly someday...

De nyomom a repülésnél a balshiftet de nem száll fel az a kurva repülõ! <#falbav>
alma2
hat kerdezed meg az aldozatokat... ok is itt vannak valahol.
nem azt mondom csipobol csinalok ilyet, de tegnap pont ott, pont osszejott, es igen jot derultem rajta.
Kamuzni nem az en stilusom...

szerintem

GCR
Aha , persze ti látotávolságon kívül TV kamerával foglaltok ? Mert ott lebegtetek úgy szedtetek ki minket a foldön nem egyszer és ezen röhögtetek . Amikor a BH-val lelõttél akkor se tölteni mentünk hanem akkor szálltunk be , és több ilyen ferdítés is van a szövegedbe . De kurvára nemérdekel ,undorító ez a menõ stílusod és kész . Ja amúgy meg a gunnered jó volt ( vagy õ volt a jó ?) , úgy hogy ne fényezd itt magad , ezt ha jól emlékszem már más is mondta neked .

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

Rusid
Ejj de nagy arcod van ,azért ezekre a nagy mutatványokra kiváncsi lennék szvsz a fele se igaz.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Albertó te meg anyázás helyett inkább moss fogat

alma2
Sot az volt a legviccesebb, amikor meg egyedul voltam bent, amcsi oldalon beleptem egyedul, felszalltam a BH-val, mert a cobra nem volt ott.
atmentem a mec bazisra, gondoltam elfoglalom egyedul, de lattam megy vissza a harci helijuk, amiben talan ti voltatok, erre vezetoulesbol atultem a BHban az egyik gepagyuba kilottelek a helibol titeket majd visszaulve, odarepultem az ures helitekhez, Bh-bol ki, majd be a ti helitekbe es mar vittem is.
Nn mi, ha ez nem vicces 😊

szerintem

Szerintem csak egy kicsit nincs jo kedve ! ennyi hagynikell !

Egyre több baj van az Albertó gyerekkel <#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Csokolom mi a nagy helyzet ?

Én segítenék de nem értek hozzá<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

alma2
ja tenyleg most, hogy mondod mar emlekszem. De te a kovekezokre nem emlekszel.
amugy ez az operation clean and sweep palya volt.
mi voltunk az amcsik termeszetesen mentunk elfoglalni a mec helibazist, feluton talalkoztunk lelottunk, mire odaertunk a bazisototokra, ujrajott a helitek, termeszetesen szetlottuk mielott felszallt volna, majd utana probalkoztunk elfoglalni a bazist.Ami legalabb haromszor sikerult is, de olyan balga volt a csapatunk, senki nem jelent meg ott, igy mire visszaertunk feltoltes utan mar megint a tietek volt, igy titeket megint lelottunk az egben, vagy epp felszallas kozben es megint probaltuk elfoglalni.
Aztan kedves internet szolgaltatonk mindkettonket kivagott, visszalepve senki nem vitte a helinket,az elozo kort elvesztettuk, a csapat keptelen volt egy bazist si megtartani/ ismet felszalltunk, aztan mar nem is mentunk a helipadotokhoz, hanem a csapatunknak segitettunk, ahol neha megjelentetek ti is helivel, de tobbnyire a tengerben vegeztetek./ilyenkor csatlakozott hozzad alberto, elotte repulozott es buszken dobalta az 5 bombat lefele, mert tolunk senki nem repult szerintem/
Az ominozus "HEHE" az annak szolt, hogy kepes voltatok a mec helivel berepulni az amcsi elfoglalhatatlan bazisra, forditva meg sose csinaltam ilyet /mar itt szenthaborut eskudtetek fel ellenunk/ ami a palya masik vegen van, probalva leloni minket, epp felszallas kozben, de arra is keptelenek voltatok igy kb egy meterre a foldtol felemelve az orrat a helinek ismet egy tv guided landolt az arcotokban.
Hmm meg jo, hogy jok az emlekeim...Azzal semmi baj nincs, hogy nem tudsz helit vezetni, azzal se volt ahogy jatszol, de amikor kis alberto melle alltal, es hajtogattad az o hulyeseget, akkor csalodtam benned.
En se azt mondom hude szuper pilota vagyok /pedig az vagyok 😊/, de amikor jobbal talalkozom, nem behuzom a farkam es elfutok, hanem szidkozodok magamban es probalok felulkerekedni a probleman...hianyzik beloled a kuzdoszellem.

szerintem

Nem mintha a SQUAD'S GUIDE F.A.Q. részében nem szerepelne a válasz az eredeti kérdésedre. Ami ott fenn is be van linkelve, ha valaki az aláírásomig nem jutott volna el még soha. 😉

Jut eszembe! Lenne kedve valakinek hozzájárulni? Egyrészt jó lenne ingame képekkel behelyettesíteni a jelenlegi (kiképzési anyagokból vett) képeket. Ehhez kellene valaki, aki szép képeket tudna csinálni, meg esetleg még pár ember a 'fotózáshoz'.

A másik dolog, hogy ha valaki érez affinitást magában, hogy pofásabb külsõt adjon neki, emelje fel a kezét. Mert már most is túl hosszú egyben, meg akarok is rajta még igazítani, hozzátenni. Ezért célszerûbb lenne szétszedni. Persze ha senki nem segít, akkor is meglesz elõbb-utóbb ez a része, csak hasonló minimál (nulla) designnal. 😊

Minden jog fenntartva!

GCR
Azért az ne felejds el odaírni hogy ez az egész az elõzõ pályán kezdõdött amikor még a helipadon széttlõttétek a helinket . És nem ez volt a bosszantó hanem az , hogy még röhögtetek is rajta . Ezt a nagypofájú stílusod nem bírom , amit már itt is bemutattál többször , hogy milyen fasza gyerek vagy .

Az kizárt dolog, mer nemtudom!

koschwarz
de hüje vagy 😊)))))

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
kösz, Pharolas, infóid aranyat érnek 😊. sejtettem, hogy a manage-résznél kell valamit buherálni, de valahogy játék közben nem volt soha türelmem hozzá.

alma2: érdekes, én meg valahogy a kínai géppel nem tudok soha elmenekülni az amcsi gépek elõl annyira hatékonyan. de lehet, hogy pont jó pilótákkal kerülök szembe ilyenkor. bár a kínais pályákat nem is szeretem annyira. mikor nagy ritkán magyar szerverre megyek, valahogy mindig kínai pályák mennek éppen. olajmezõs, az a kikötõs, aminél a kínai bázis a hegyek mögött van, meg az a ködös-dzsungeles, brrrr, nemszeretem-pályák. (tudom, ez utóbbin nincs repülõ)

Én meg rendet raktam a beépített szekrénybe

Pharolas
Sõtt tovább megyek...ha te vagy a squadleader, és nemkívánatos ember van a szakaszodban akkor megintcsak Ctrl, majd manage, és megjelenik még egy kis táblázat két sorral. A felsõ sorban a squadod tagjai, az alsó sorban a nem tagjai vannak (mellettük megintcsak négyzetecskék). Ha a fenti sorból kattintasz egy négyzetre, akkor kirugsz egy illetõt a squadból, ha az alsóra, akkor meginvitálsz.

<#nezze>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

uHs Gerzson
Ez valamenyire kiegyensúlyozásnak is lehetne venni.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

alma2
Bar mint irtam, nem vagyok finnyas csak repuljon, de a kinai vadaszgep, most nemt tudom a helyes szakkifejezest, de instabillra van tervezve, lehet hogy csak belekepzelem a jatekba, de ezt erezni is lehet elegge, de ezert joval kisebb ivben fordul, es olyan csavarokat csinal, amit amcsi tarsa, csak irigykedve nez.
ami bosszanto benne, hogy fele annyi loszer van a gepagyuban, ami semmivel sem erosebb mint az amcsije szerintem.

szerintem

Pharolas
:-)))))

Csak nyugodtan, a homlokomon hordom az információspult jelet.

Amikor megnyomod a Ctrl-t, vagyis a squad megjelenítõ konzolt, és rányomsz a create new squadra, akkor bal oldalt alul megjelenik egy szövegdoboz, melyben a progi falajánlja, hogy mittopm én foxtrot szakaszt akarsz e létrehozni...ott rákattintasz a szakasznévre (mert ugye még mindig nem hoztuk létre a szakaszt!!!) és szépen átírod HUN antiTK-ra.

A virágot az öltözõbe, a készpént személyesen <#hehe>

koschwarz
na kösz, mosmár tudom 😊

és a szakasz nevét megváltoztatni hogy lehet????

koschwarz
egyébként én nem vettem észre, hogy a kínai heli méltó ellenfele lenne a kobrának..., de pl. én az arab helit is jobban szeretem, mint a kobrát

viszont a repülõknél egyértelmûen a kínai a legfosabb és a csúcs az amcsi gép

Ma én is ilyen képbuzi lettem

Flém szagot érzek

alma2
Verzooban felismerhetjuk, shrank a transzport kiraly, reinkarnaciojat.
gondolok itt a beszurt kepekben.
De vajon hol a mi kiralyunk, csak nem valahol a szombat reggeli dugoban vesztegel ?...
netan a kerek csere bonyolult veghezvitelevel szenved ? 😊

szerintem

rekettyes
Kosz, ma este megteszem.Valahol ereztem hogy most kivetelesen nem en vagyok a bena.

vsly
Fejezd be te is a flémszítást!<#ejnye1>
Ha igazad van,akkor bizonyítsd,ha nem tudod,akkor pszt!<#kuss><#awink>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

rekettyes
azannya vegre valami izgi=)a tehenes kep is gecijo=)

alma2
A manoverezes sajna igaz.
Ha szembol vagytok egymassal tenyleg kepes a tehen elloni a cobra szele mellett, de pl, ha oldalrol menekul jol jon a szeles fesztav, szelesebb teruletet tudsz beteriteni...
De, ha mar odaig jutok, hogy nekem kell lovoldozni az ellen helijet, akkor mar en szidom a gunnerem felmenoit, hogy ne benazza el a tv guided missilet 😊
/90 % ban mindig ugyanazzal az emberkevel helizek/
-Bar sajna nagyon sokszor megy at a helin a tv missile. 20 bol egyszer biztos.
-Ha viszont nagyon belejon a gunner, adagolnom kell neki a nyugtatot, hogy pihizzen, nekem is legyen par killem 😊
-Bizonyos szervereken, esetekben, nap hold egyuttallaskor, keptelenseg iranyitani a tv guided missilet, nem akar iranyt valtani..
Bar mi nem vagyunk finnyasak a lenyeg, hogy repuljon es mar visszuk is 😊

szerintem

uk74
Ugy szeretem olvasni ezt a topikot<#bohoc>

Az élet kegyetlen

Pharolas
Elmondom, hogy kell szavazást indítani, hogy ezentúl ne hivatkozz erre .-))))

Megnyomod a TABot (és nyomva is tartod), jobb egérgombbal aktiválod a kurzort, majd a felsõ három fül közül kiválasztod a manage-t (asszem ez a neve, de az egyszerûség kedvéért a harmadik fülecske). Itt a játékosok nevei mellett négyzetek jelennek meg, és amelyik játékost ki akarod szavaztatni, annak a négyzetére rápöttyintesz.

Ugyeugye, egyszerû, de nagyszerûûû <#taps>

Pharolas
Ez iszonyat jóóóóóó :-))))))

Arab tehén

koschwarz
nekem is 😞

Pharolas
Alma én helicsatára gondoltam. Az arab heli nehezebben manõverezhetõ, és szembõl nagyobb a szélessége. Ez azért fontos, mert heli közelharcban nem tudod mind a két oldali rakétát a kbrára irányozni a rakétaindítók közötti nagy fessztáv (vagy hogy hívják) miatt, így döntögetni kell.

koschwarz
ez a haxoror-os rész nekem nem tiszta. (mi közöm ehhez?)

még 1x mondom: nem tudom hogy kell szavazást indítani, nem indítottam még soha szavazást, ezért biztosan tudom, hogy hetekkel ezelõtt sem tettem meg. arra sem jöttem még rá, hogy kell a szakasznak más nevet adni, hogy kell meghívni embert a szakaszba, és egyéb ilyen adminisztratív marhaságok. ugyanis én játszani szoktam, és a legritkább esetben törõdök más nyomorával a szerveren. azt nem állítom, hogy nem voltam még idages valakire vagy valamire, és hogy ennek nem adtam hangot a játék közben, de mégsem szoktam bedurvulni annyira, hogy nagyon csúnya szavakat írjak be vagy kiszavazóshow-t indítsak. nem süllyedek le idáig.

és már csak azt nem értem, hogy miért nem lehet ezt elhinni, vazze! most már kezdem unni ezt egy kissé, nem gondoltam volna, hogy egyszer én is ilyen vitába fogok keveredni itt...

alma2
"Másrészrõl az arab "tehénnek", ahogy én nevezem, légicsatában nem sok esélye van egy kobra ellen, ha jó a helis, így minden udorlatos cselt be kell vetni."

Hmmm, valahogy en nem igy gondolom, par hete ahogy irtam is, a nagy tehennek nagyobb tõgyei vannak, aki egy gepagyu felmelegedessel, szetlo egy tankot hatulrol.Mig kicsiny amerikai testvere keptelen ra.
Persze izlesek es pofonok, igy legalabb nekem marad a tehen, neked meg a kecses gerlice 😊

szerintem

A sok vitától már eldurran a fejem

koschwarz
na ez már csöcs, vazze! azaz, gyurmázd csak, te állat, pofozzál vele, ez az, ez az...khmmm, öööö, itt mások is vannak... 😄

eX RambO
Koch, én eléggé nehezen tudom elfogadni azt az állításodat, hogy azt se tudod hogyan kell kiszavaztatni vkit, hmmm ha te mondod .. akkor se biztos. A másik pedig az, hogy napokra hetekre visszamenõleg könnyen állíthatja bárki, hogy nem én indítottam a szavazást. Az elõzõ oldali vita Haxororral is azt bizonyítja, hogy nem így van mert ha a repülõs kibombázza a tankot akkor kickvote indul amin nem kell meglepõdnünk hát tudod ismét csak hmmmm.........

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

uHs Gerzson
Rambo ne izgasd it a népet mert van egy képem melyen te jobban csináltad mintaz a csinibaba pár hozzászolásal lejjebb <#eplus2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

alma2
Alberto kerlek ne privatba irkalj, mert gondolom a nagykozonseg a te oldaladra velemenyedre is kivancsi, igy idezlek, ha nem banod

"beismerem hogy az történt, da azt a parancsot kaptam hogy ne hagyjunk titeket felszálni, azért kempeltunk az elején, aztán már hagytuk a picsbe és kezdõdött az anyázás."

A mindenhato commander parancsaba az is benne volt, hogy indits kick vote-ot es es szidd mindkettonk felmenoit ? nem hiszem.
Na mindegy zarjuk le, nem hiszem, hogy egy sulycsoport vagyunk es itt nem a jatektudasra gondolok...
Szerintem a rovid bf-es palyafutasod alatt eleg sok ellenseget szedtel ossze magadnak, igy nyugodtan irj fel kozejuk, ugyis elveszek abban a nagy listaban.

szerintem

<#hehe><#hehe><#hehe>