FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Aus megkért arra, hogy ezt másoljam be ide:
Srácok ! Azért alapítottuk a GBC-t, hogy jókat játszhassunk együtt. Mivel sokan vagyunk, úgy gondoltuk, csak akkor játszhat mindenki, ha két csapatot indítunk. Az eredeti terv az volt, hogy mindkét csapat ugyanazzal a 28 fővel indul el, de egy félreértés következtében az egyik csapatba csak 14 név lett nevezve. Erről viszont tudott kb. 3 ember összesen, mindenki más úgy vette, hogy simán játszhat. Annyira nem volt publikus ez az egész, hogy még én is úgy tudtam, 28 fő van nevezve mindkét csapatban. Mielőtt beírnátok válaszba, hogy ezt nem hiszitek el, rögtön megírom rá a viszontválaszt is : nem érdekel, ki mit hisz el.
Vannak, akik a mai napig azt hiszik például, hogy direkt kaptunk ki a horda ellen. Ez az egész egy belső félreértésből indult, amit nyugodtan meg lehet lovagolni, ez ettől már nem változik semmi. Ez az egész - legalább is számomra - csak arról szól, hogy jól érezzem magam a warokon és az egyéb megmozdulásokon. Én elhiszem, hogy van a magyarságon ez az ezeréves átok, meg itt van ez a dögöljön meg a szomszéd tehene életérzés, ehhez innen szeretnék sikert kívánni mindenkinek, de engem hagyjatok ki belőle ! Úgy gondolom, aki a játék élményéért csinálja ezt az egészet, az játsszon velünk továbbra is, aki meg mindenáron győzni akar, az járjon fradi meccsre vagy pártgyűlésekre !