Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden jog fenntartva!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Megelégszem azzal is ha a repcsivel az ingyen frag tankok helyett megpróbálod lelõni az ellen helikoptereit és bombázóit, vagyis fraghajszolás helyett a csapatod segíted és olyasmit csinálsz amire a te repcsid a legalkalmasabb az arzenálból. A tankokat és a gyalogságot ugyanis a földi egységek is meg tudják oldani de mivel a telepített légvédelem egy rakás szar így hálásak lennének ha legalább az ellenség légiereje nem õket baszogatná mert a saját pilótájuk lekötné õket.
Persze ha nincs kedved kergetõzni az ellen vadászgépével vagy a helik lelõvése gondot okoz viszont szórakoztat a totál kiszolgáltatott földi egységek szopatása akkor tedd azt, de ne lepõdj vagy háborodj fel a kickvote-okon 😊
😊
Régebben valaki kérdezte, hogy miért szo*unk külfödi servereken?
Ezért...
Milyen érdekes, mióta nem járok a magyar rankedra SOHA nem volt ellenem a repülés miatt szavazás, és soha nem löttek le, ha elöbb értem a másik elött a géphez.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha te azt mondod nekem, hogy ha felmész egy szerverre és senki nem repül, akkor te sem repülsz, akkor csak sajnálni tudlak. Illetve feltételezni, hogy annyira noob vagy, hogy nem játszottál még eleget ahhoz, hogy lásd, hogy milyen dolgok folynak a szervereken. Egyébiránt pontosan ez az az ok, ami miatt én nem játszom magyar szervereken. Nem a jól bombázni/helizni/tankozni tudó emberek miatt, hanem a sok köcsögpalánta miatt, akik a náluk jobbat lecsíterezik/kiszavazzák/átállnak és teamkillelik.
És ajánlom, hogy szállj le a magas lóról, mielõtt elszédülsz, és leesel, beverve azt az okos kis buksidat...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Together we'll fly someday...
Képmutatás rulzz... Csak párszor játszottam veled egy szerveren de szinte minden alkalommal szavazásokat indítottál. "
most vagy félrement ez a válasz, vagy összekeversz valakivel. ha tényleg nekem írtad, akkor meg visszautasítom, mivel:
1. egyrészt ritkán játszom magyar szerveren
2. nem emléxem, hogy egyáltalán veled találkoztam volna bármikor is szerveren
3. én az a játékos vagyok, aki még tk-ért is csak nagyon-nagyon ritkán nyomogatja a punisht, mivel én is elvárom még ismeretlen emberektõl is, hogy ha véletlenül tk-zom, akkor ne büntessen meg
4. még a szavazásban való részvétel opció sincs bekapcsolva nálam, mert általában fogalmam sincs, hogy kit és miért akarnak kiszavazni, így nem tartom fair-nek, hogy automatikusan nyomjam a yes-t
5. másrészt azt se tudom, hogy szavazást hogy kell indítani, soha nem indítottam még egyet se
szerintem tuti összekevertél valakivel, úgyhogy nem is haragszom
Így? Na ne már!!! Hányszor volt, hogy TE nem ültél be APC-be karkandon, mert az ellenfélnek nincs? He?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Oké szétzúzunk mindent.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
(Én is azt szoktam... <#hehe>#hehe>)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Azért zúzzátok helyettem is! 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egyedül azt szeretem a repcsisek elleni harcban, hogy amikor a rakétainditó befogja õket, akkor olyan aranyosan tudják szórni a fémet magukból 😊
Hm... felszállok a repcsivel... de szép a táj... jé erre még nem mentem ki a tépképrõl. Na, átmegyek ez alatt a híd alatt. Király! Egy duplacsavaros hátrafordulós trükk.... ez is meg volt. Asszem megnézem ezt a medencét mégegyszer, olyan faszán néz ki. Hej, egy ellenséges tank is van ott! Na majd most jól elrepülök felette, õ meg berosál, hogy lebombázom! Huss. Beszartál, mi? Namégegyszer! Hehehe. Aszitted lebombázlak? Hehehe. Megpróbálom kigépágyúzni. Ratatatatata - dögölj meg. Tod mit, bazz? Akkor inkább lebombázlak. BUMM, látod, kellett neked genyóskodni.... MUHAHAHA! Akkor most jöhet egy leszúrt orsósféreg-átfordulás.....
Valahogy így gondoltad?
Szvsz az illetõ csak túl érzékeny volt. 😊
Tudna valaki segiteni?
Játszanák a neten a BF2 -vel ,de nem csatlakozik a szerverre.Hiába irom be %hun-t nem dobja a magyar szervereket se.
Probáltam ezzel a mindentlátó szemmel is, de ott se sikerült.
köszi
A bombázás meg tényleg része a játéknak de egy szar része ahol az EA kimagaslóan idióta teszterei nem vették észre hogy mennyire unbalanszos, egyébként is attól hogy a része még nem kell kihasználni, ennyi erõvel két détéká még a játék része mert csak a harmadiknál dob ki a szerver, exploitok stb
Ez természetesen publikra vonatkozik és nem warra.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Node, a játékban van lehetõség arra, hogy valaki repüljön, és akkor mért ne élvezné ki ennek az elõnyeit? Ez olyan lenne, mintha én helisként állandóan szídnám a Verzoo-t, hogy ne iglázzon már amikor én helizek, mert elrontja a játékélményemet, hisz folyamatosan kerülgetnem kell a rakétáit <#nemtudom>#nemtudom>
Viszont amit én sem nagyon szeretek (vagyis egy játékon belül 2-3x elnézek, de utánna azért idegesítõ) az az elfoglalhatatlan bázis bombázása. Mert az, hogy a harcmezõn bombázgat az egy dolog, hisz azzal segíti a csapatát, de sokszor egy bombázó sokkal kártékonyabb, mint azok a majmok akik báziskempre mennek, és beállnak a lehetséges három spawnpontra, hogy amikor feléledsz szitává lõjenek.
Ha már így belejöttem az irogatásba akkor még egy észrevétel. Sokszor fordult már elõ, hogy az ellen helisével csatáztam, majd amikor már nagyon lesérült, akkor kivonta magát a csatából és elment javítani. Erre én természetesen utánna mentem, s ahogy elkezdett ereszkedni, szépen kiszedtem...erre jön a kickvote, hogy basecamp. Ezeknél a szituknál nem tudom, hogy mosolyogni kell-e, vagy megbotránkozni<#nemtudom>#nemtudom>
Elastic An-usZ Boys
Képmutatás rulzz... Csak párszor játszottam veled egy szerveren de szinte minden alkalommal szavazásokat indítottál. <#wilting>#wilting>
Elastic An-usZ Boys
"...ugye a többség szórakozni, kikapcsolódni megy fel a szerverekre"
Egyetemes tapasztalat -mondjon bárki bármit, hogy squadjáték, stb.-, hogy akkor szórakozik valaki, ha jól megy neki a játék. Ha szembetalálkozik egy olyan ellennel, neadjisten squaddal, akik összehangoltan (profin) írtják az ellent, már csorbul is a játékélmény, és sokszor itt kezdõdik a cheaterezés és a tömérdek kickvote. Nos akkor, hogy is van ez? Az ellenfél mindig játsszon rosszul, hogy szegény delikvens élvezhesse a játékot?
Tank vagy heli miatt sírni tényleg lámaság de a repcsik ellen a földrõl lehetetlen bármit is tenni szal kár besértõdni a votekickeken, a gémben a repcsik ûbertáposak és a mappok is elég bénák sok szempontból.