FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #69275 Csakhogy én a kempelést mindig olyan szerveren csinálom, ahol azt semmi sem tiltja(nem mellesleg mindenki más is azt csinálja -ezt nem a védelmemre hozom fel, csupán ténymegállapítás-, csak hát ugye a tank kicsit lassabban ér oda.)
A direkt teamkill ellenben mindenhol elitélt dolog, még büntipont is jár érte ugyebár.
Ha hiszed, ha nem az egész hozzászólásodat elolvastam. Még ezt is:
"Eléggé fárasztó, hogy játék közben Ctrl+esc akkor várni, míg a bf2cc hajlandó válaszolni, majd vissza a bf2-be..és közben 3x leölik az admint."
De ebből őszintén szólva nem sok mindent értek. Nem sűrűn voltam admin, de lehet hogy csak az a baj, hogy nem sakkozok éjjel-nappal, mint azt Tőled megtudtuk/megtudtam.
Gondolom valami az adminprogrammal lehet, meg még közben az is baj, hogy lelőnek. Csak azt nem értem, hogy minek kell adminolás közben még játszani is, ha az adminolás már önmagában is nehézkes. Vagy lehet, hogy Te sem sakkoztál még eleget?