• GameOverrr
    Na skacok ilyen bug-gal(?) sem találkoztam még. Repkedtem a Cobrával, gyakorlatilag még semmi baja sem volt, mikor egyszer csak az életereje hirtelen lecsökkent egy csíkra, majd bumm, felrobbantam. Megölt a MEC heli. Nem hallottam semmit, hogy lőnének rám, nem láttam rakétákat és nem is mentem előtte neki semminek. TV-rakéta ugye nem lehetett, mert az egyből szétviszi a helit, de itt nem ez történt, előbb csak egy csíkig ment szét a helim, majd.
    Aztán egy az egyben ugyanez történt megint. Sehol semmi, teljes csönd, ép heli, atán le egy csíkra és bumm! Megint a MEC heli, megint ugyanaz a játékos nyírt ki.

Nemrég láttam egy videót két heli ütközetéről, ahol szintén ez történt. Annyi különbséggel, hogy ott lehetett látni, hogy bevett egy rakétát az áldozat. Értetlenkedett is, hogy esetleg létezne egy olyan hit point a helin amitől lecsökken egy csíkra az életereje.

Én azonban mindkétszer egy zászló körül köröztem(!), tehát elég valószínűtlen, hogy egyből eltalál az illető egy mozgó célpontot egy adott helyen(mondom mellémenő rakétákat nem láttam, sőt semmilyet sem). Ráadásul nem is nyomta olyan jól az a valaki.

Olyan már volt, hogy közelítettem a földön lévő MEC helihez(max 2 csíkom hiányzott), mire az EGYETLEN másodperc alatt szétlőtt a géppityujával(kegyetlenűl brutál a MEC heli ezen fegyvere), de azt legálább lehetett hallani.

Itt meg se kép, se hang!