• Robogo
    Tisztelt Egybegyültek !

Nagyon figyeljetek, mert csak egyszer mondom el ! Megtört emberként írom soraimat. Engedjétek meg, hogy megpróbáljak magyarázatot adni a történtekre! Az egész a múlt hét második felében kezdődött. Hajnalban Ausra és Fegyencre kommandósok törtek. Csukját húztak a fejükre és egy ismeretlen helyre vitték őket, ahol a vallatótiszt kezdte őket faggatni. Csak egy kérdése volt, mégpedig, hogy mi a taktikánk a Horda ellen. Aus már a második pofon után megtört és elmondta a teljes Omant, valamint bevallotta, ő orvlőtte le Kennedy elnököt ! Fegyencet két napig kínozták, de csak akkor tört meg, amikor meg akarták tiltani, hogy este megnézze a Barátok köztet. Datát behivatta az igazgató és megkérdezte tőle biztos-e, hogy nyerni akar a Horda ellen, vagy inkább átmegy föciből ? Datának fura volt a dolog, hiszen nem is tanul föcit, de inkább nem kockáztatott. Jeant meglátogatta két egyenruhás és közölték, ha jól játszik a Horda ellen, bevonják az UAZ rendszámát. Ebben a hangulatban kezdtünk neki a warnak. Az első kőrt még így is megnyertük, de ekkor választanunk kellett. Vagy megverjük a Hordát és irány Kuba vagy elbukjuk és tovább élünk. Én már össze is pakoltam a nyári cuccaimat és az útlevelemet, de Aus szólt, hogy másnap lesz a Sírhant Művek utolsó epizódja és azt még megnézné. Úgy döntöttünk, nem akarunk egy életen át menekülni, ezért inkább elbukjuk a wart. Soha nem mondtuk volna ezt el senkinek, de most, hogy lelepleződtünk, már nincs értelme tovább titkolódzni. Természetesen hajlandóak vagyunk újra lejátszani a wart, de csak abban az esetben, ha bevesznek minket a tanúvédelmi programba ! Továbbmegyek, az egyik tagunk a biztonsága érdekében követeli, hogy a program keretében operálják nővé ! Vagy, ha ez nem megy, akkor Chuck Norrisá! Sejtjük, ki lehet a dolog mögött, de a nevét nem merem leírni. Legyen elég annyi, hogy NEM Standing-nek hívják..... Mostantól sajnos egy darabig nem leszek elérhető, mert egy olyan afrikai országba költözöm, ahol reményeim szerint nem tud utoléri nem-Standing. Ha majd úgy érzem, biztonságban vagyok, majd még írok ! Lehet, hogy mire ezt az írást olvasod, én már halottan fekszem egy cellában, de sebaj, nekem ennyit megér az igazság !