FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na ezt jól kiszámoltuk a HUNkupát!(GBC)
Ez így tökk jól jött ki,hogy a hordától kikaptunk,mert így mind a kettő GBC-nek van esélye tovább jutni a csoportból,de vegyük azt hogy a hordától nem kapunk ki akkor ugye elsők leszünk hátha a D csoportba aztán a másik csapatunk nagy esélyel második az A csoportba,mert kikaptunk az ex-től.Mert ha ez lett volna akkor GBC vs GBC lett volna,de így hogy kikaptunk a hordától így van esélyünk mind a kettő csapattal tovább jutni,de csak úgy ha innentől kezdve minden meccsünket megnyerjük.Szóval mi ravaszak vagyunk ám.

És így azt hiszem lesz egy horda vs GBC visszavágó,de oda már assaultosokat visszünk,de igaz a GBC*ET-be assik vannak.:)
Meg nagyot szívtam ezzel a HUNkup meccsel,mert így két csaj lett megsértődve,mert elfelejtettem kinyomni az msn-t és össze-vissza alt+tabolgattam a war allatt,hogy írjak nekik valamennyit,de így is megsértődtek,mert lassú voltam.:DSzóval bukott a war meg idegesek a csajok úgy érzem nem kellett volna azon a waron részt venni.:)