Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running

Majd megcsinálom, csak nem tom egyenlõre hogyan kell, ha botrg hazajön sütiországból akkor kitanulom az admin szakmát is.

alma2
Tegnap felmentem dzsippezni az sg szerverre latatlanban messze jobbak voltunk mint melyen tisztelt transzportkiralyunk, ki nem meri feldugni oda az orrat 😊
Viszont be kene olyankor allitani, hogy uzengessen a server mi a szabaly /csunya zold betuvel szoktak irni/ mert be-be teved egy ket arc, nem tudja mi a palya, es nagyon bosszantoak, sot szazszor leirni ugyanazt se kellemes.
Running ugy erzem megnyerted ezt a feladatot 😊

szerintem

nem találtam

aki keres talál !

Hol van abba leírva?
Ne kérdezz többször, mert elküldenek a faszba... Olvasd a Fáckot, vagy FAQ, vagy mi a lofaszt....

Én még mindig a melóból tolom! <#smile> Egészen 21ig!
De ha egyszer hazamegyek, akkor szétlövök mindenkit!

-tRs-Landor

de jo neked ! 😄

<#vigyor2>én már 4 kor hazaértem !<#vigyor>

Én pld most

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Sziasztok. Légyszi segítsetek felraktam a bf2-nek a 1.03-as patchet és nem indul el a játék mitõl lehet?(nem eredeti a bf2-öm)
Rusid
Azta mekkora logokád van. Ha pontfarmolni akarna bárki kõzülünk nem gondolod hogy egy kicsit okosabban tenné mennyit lehet igy osszegyujteni? 3 repair pont és akkor még a - pontokat nem is számoltam pedig azt is boven kap a team damageert. sorry az ekezetek miatt, de épp programozok és ezen a fos billen nincs ekezet.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

vagy megtanult 😛P<#beka3><#beka3>

mert mindenki hazaér a sulibol vagy munkábol !

alberto 15
mert?

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

ne izgulj ! 😄<#vigyor>nemsokára lesz élet a topikba !

alberto 15
milyen kihalt mostanában a topik. 😞

matyi08
most mi van? tényleg most lesz. már meg van rendelve.

<#hehe><#hehe><#hehe>

matyi08
jólvan na, énis erre gondoltam, csak még nincs eredeti gémem, szombatom lesz, és eddíg nem tudtam kipróbálni.

Me0w
Remek kerdes ;p

Together we'll fly someday...

BurnBaby
rakedozás csak és kizárólag ranked szerveren érvényes. ezek pedig mind online szerverek.

www.battlefield.hu

matyi08
a rankedozás érvényes LAN-ban? pl az, hogy számolja az idõt?

BurnBaby
szvsz IAR = In a round = egy körben = igazad van ,)
de persze tévedhetek is 😊

before 2x = mielõtt megkétszerezik a pontszámát (ha nyert a commander csapata, ugye)

www.battlefield.hu

quack
ha mondjuk vmi kitüntetésnél több IAR "feladat" van akkor az összeset ugyanabban a körben kell megcsinálni?
pl.
* IAR: 20 minutes in an Armor Vehicle
* IAR: 19 kills in an Armor Vehicle
akko abban a körben amejikben 19et gyaktam abban kell 20mint aromorban lennem?

ja és mi az a " (before 2x)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

alberto 15
én ezt a stat oldalt tudom ajáánlani, mindíg frissít 😊, jobb mint a bf2s szvsz

quack
ez a bf2s nem vmi naprakész....mármint csak 2-3nap múlva van fönt amit má a bfhqban is látok...szal én a bf2trackeren szoktam nézegetni...nem olyan szép de frissebb...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Én is köszi Fleti<#wave><#wave>

alberto 15
köszi 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alberto 15
mik az új ponthatárok? nincs egy olyan oldal, ahol le vannak írva az új pontok?

Hysteria
😊

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

alberto 15
ez jó 😊)

koschwarz
ugye-ugye? 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A klasszikus az arcotokba 😊

A királynõt megölni nem kell félnetek, jó lesz, ha mindnyájan beleegyeztek, én
nem ellenzem.

A királynõt megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindnyájan beleegyeztek, én
nem, ellenzem.

khumbula

alberto 15
degecc 😄D

Fenrir
nesze te transzportkirály 😊

A halál csupán a kezdet...

alberto 15
😄

Running
Én is szeretem, mert ott jól lehet búvárkodni, nagyon szépek a korallok.

alberto 15
a wake island pályát nagyon megszerettem. NAgyon tetszik az a pálya, igaz még csak 2* játszottam rajta, de nagyon jó 😊

ok! GFX 6600GT 256Mb lesz VGa-nak köszi a segítséget,)

Running
Ááá ez még az õskorban volt, nem mostanában.

Lehet hogy te voltál a srác a másik csapatban? <#fejvakaras><#idiota>

koschwarz
ja, tudomásom szerint egyszer (1x) lõttek eddig ki a földrõl/anyahajóról

úgyhogy egy ügyesebb pilóta tényleg a csúcsfegyver ebben a játékban

Wake-en egyenesen felém repülõ,kicsit sem mozgolódó gép mellett simán elszálltak a rakétáim pedig lock-on voltam és õ sem csalizott, akkorát kurvaanyáztam hogy a szomszédok összefutottak 😊

koschwarz
én szeretek repülni, de csak akkor, ha van szabad gép, különösebben nem harcolok érte. tényleg. viszont nincs joyom, és ezért érzékelhetõ a különbség, hogy ki repül joystick-kel és ki anélkül. természetesen joy-jal olyan kunsztokat bemutatnak, hogy csak nézek. ilyenkor nem erõltetem, mert sokkal kevesebb esélyem van. egyedül az zavar a repülésnél, hogy soxor a végén nézem a listában, hogy tk-ztam 1-2-t, és azt sem tudom, mikor, hogy. gondolom bombázásnál futhatnak bele, vagy ha egy rakéta célt téveszt és a földbe csapódik, nem tudom...

Me0w
Bocs, en mar lottem repulot Iglaval, de csak azt a fajtat lehet aki alacsonyan, maximum 300 km/h-as sebesseggel egyenenes vonalu egyenletes mozgast vegez, minden csali nelkul 😊)

Together we'll fly someday...

Running
Nekem egyszer sikerült felszállnom egy géppel, mert kiírta gép mit kell nyomni (azóta már elfelejtettem) akkor is kb harmadjára (elsõ kettõ a vízbelandolás volt) annyit értem el (szintén Zatar) hogy körbe körbe keringtem, aztán mikor lõni próbáltam akkkor belefúrodtam valamibe.

Na annyit akartam kinyögni hogy van bénább!!! 😊

Tegnap (külföldin) kifogtam egy Zatart ahol senki se akart repülni gondoltam IT IS TIME!
(itt megjegyezném hogy aki nálam bénábban repül az csal 😛)
Második lettem, a végére már kezdtem ráérezni háromszor haltam meg de mind az én hibám volt (torony, fa, túl alacsony híd túl nagy önbizalommal 😊 a másik oldalon csak néha próbálkozott egy srác repüléssel de mindig leszedtem, soha nem használt flare-t vagy afterburnert és nem is forgolódott szal még nálam is kezdõbb lehetett.
A lényeg hogy a földrõl egyszerûen LEHETETLEN leszedni még egy olyan bénát is mint amilyen én vagyok pedig lõttek mindennel amivel csak lehetett, kizárt hogy valaha is mégegyszer Iglával próbálkozzak 😞
Ja és egyedül több fregem lett a végére mint az utánam következõ kettõnek együtt pedig õk a lelküket is kitették tankkal-APCvel.

gergod
64-es mustárnál van zászló a helibázisnál, ami elfoglalható. Nagyjából itt ki is merül.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse