Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd megcsinálom, csak nem tom egyenlõre hogyan kell, ha botrg hazajön sütiországból akkor kitanulom az admin szakmát is.
Viszont be kene olyankor allitani, hogy uzengessen a server mi a szabaly /csunya zold betuvel szoktak irni/ mert be-be teved egy ket arc, nem tudja mi a palya, es nagyon bosszantoak, sot szazszor leirni ugyanazt se kellemes.
Running ugy erzem megnyerted ezt a feladatot 😊
szerintem
De ha egyszer hazamegyek, akkor szétlövök mindenkit!
-tRs-Landor
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
www.battlefield.hu
de persze tévedhetek is 😊
before 2x = mielõtt megkétszerezik a pontszámát (ha nyert a commander csapata, ugye)
www.battlefield.hu
pl.
* IAR: 20 minutes in an Armor Vehicle
* IAR: 19 kills in an Armor Vehicle
akko abban a körben amejikben 19et gyaktam abban kell 20mint aromorban lennem?
ja és mi az a " (before 2x)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
A királynõt megölni nem kell félnetek, jó lesz, ha mindnyájan beleegyeztek, én
nem ellenzem.
A királynõt megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindnyájan beleegyeztek, én
nem, ellenzem.
khumbula
úgyhogy egy ügyesebb pilóta tényleg a csúcsfegyver ebben a játékban
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Together we'll fly someday...
Na annyit akartam kinyögni hogy van bénább!!! 😊
(itt megjegyezném hogy aki nálam bénábban repül az csal 😛)
Második lettem, a végére már kezdtem ráérezni háromszor haltam meg de mind az én hibám volt (torony, fa, túl alacsony híd túl nagy önbizalommal 😊 a másik oldalon csak néha próbálkozott egy srác repüléssel de mindig leszedtem, soha nem használt flare-t vagy afterburnert és nem is forgolódott szal még nálam is kezdõbb lehetett.
A lényeg hogy a földrõl egyszerûen LEHETETLEN leszedni még egy olyan bénát is mint amilyen én vagyok pedig lõttek mindennel amivel csak lehetett, kizárt hogy valaha is mégegyszer Iglával próbálkozzak 😞
Ja és egyedül több fregem lett a végére mint az utánam következõ kettõnek együtt pedig õk a lelküket is kitették tankkal-APCvel.