FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #68566 Tegnap hogy jártam:
Mentségemre szóljon, hogy a főbéz közelében sem voltam, annak háttal álltam, de lőttek rám onnan az Igla-ból, így hát odarepültem és
.
Ezután kipróbáltam, hogy akkor is ez lesz-e, ha én nem vagyok ott, csak mondjuk beküldök egy TV-raksit. A válasz igen, csak ezúttal a megtorlás sem maradt el.
Egyszerűen felrobbantottak.
Többet nem is csináltam.
Ahogy nézegettem a magyar szervereken is kezd általánossá válni a no BC/BR szabály, de sokszor olvasom, hogy ezzel problémák vannak(nem "veszik észre" az adminok, kivételeznek egyesekkel stb.)
Ez viszont szerintem jó megoldásnak tűnik: ha valaki kétszer főbézen belül kinyír valakit, az szó nélkül felrobban(tehát automatikusan, admin beavatkozása nélkül), vagy akár lehetne még drasztikusabb megtorlás is: rögtön kivágni a szerverről.
Lehet, hogy ez már most is így van néhol, de a hangsúly most azon van, hogy AUToMATIKUSAN, tehát akár admin jelenléte nélkül is működjön a dolog.(Bár egy kicsit módosítva a fenti eseten, mert ott kifele lövögettek a főbézről(igaz nem sokáig
, tehát már "harckész egység" volt -egy klasszikust idézve
-, mégis szabályszegésnek minősítették.)