• GameOverrr
    Tegnap hogy jártam:

Mentségemre szóljon, hogy a főbéz közelében sem voltam, annak háttal álltam, de lőttek rám onnan az Igla-ból, így hát odarepültem és.

Ezután kipróbáltam, hogy akkor is ez lesz-e, ha én nem vagyok ott, csak mondjuk beküldök egy TV-raksit. A válasz igen, csak ezúttal a megtorlás sem maradt el.

Egyszerűen felrobbantottak. Többet nem is csináltam.

Ahogy nézegettem a magyar szervereken is kezd általánossá válni a no BC/BR szabály, de sokszor olvasom, hogy ezzel problémák vannak(nem "veszik észre" az adminok, kivételeznek egyesekkel stb.)

Ez viszont szerintem jó megoldásnak tűnik: ha valaki kétszer főbézen belül kinyír valakit, az szó nélkül felrobban(tehát automatikusan, admin beavatkozása nélkül), vagy akár lehetne még drasztikusabb megtorlás is: rögtön kivágni a szerverről.
    Lehet, hogy ez már most is így van néhol, de a hangsúly most azon van, hogy AUToMATIKUSAN, tehát akár admin jelenléte nélkül is működjön a dolog.(Bár egy kicsit módosítva a fenti eseten, mert ott kifele lövögettek a főbézről(igaz nem sokáig, tehát már "harckész egység" volt -egy klasszikust idézve-, mégis szabályszegésnek minősítették.)