Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg lehet szokni nem olyan rossz az, viszont a DAO a legjobb fegyver közelre az egész játékban és az unlockot úgy is megszerzi mindenki aki ATzni akar

"Te öltél már embert az mp-5-tel? Én szinte csak sérült katonákat tudtam megszabadítani a szenvedésüktõl. A legrosszabb fegyver a játékban, közelre, középtávra és hosszútávra egyaránt."

Ez nem igaz. Csak szokni kell. Es persze takarekos rovid sorozatokkal osztani meg kozelre is, mert kulonben meg a hatad moge is jut a golyokbol, az otletes szoras miatt. A Jackhammer es a G3 viszot brutalis. Az AT raketaval az eddigi csucsom harom gyalogos egyszerre. Annyian ozonlottek az epuletbe, hogy ha a levegobe lovok is meghal valaki, igy meg konnyu volt. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

"Az AT class meg sztem túl erõs, el kéne venni tõlük az MP5/DAO"

Te öltél már embert az mp-5-tel? Én szinte csak sérült katonákat tudtam megszabadítani a szenvedésüktõl. A legrosszabb fegyver a játékban, közelre, középtávra és hosszútávra egyaránt.

khm:
Submachine Guns
time: 04:08:12
Kills:62
Deaths:143
KDR:0.43
Acc:14.36%

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

És mi az accod?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Oké tényleg túlzás volt tõlem hogy a Vodnik használhatatlan csak mostanában valahogy kritikusabb vagyok a BF-el.

Az EA-val van a bajom mert számomra érthetetlen hogy a realitásból mit és miért raktak be a gémbe és mit hagytak ki illetve a game balance sztem nem okés.

Például ott a T90, elõrelépés hogy a géppuska a lövegtõl függetlenül tartja az irányt így tényleg könnyebb mozgás közben célozni vele viszont nem jön le a fícsör igazán mert a gunner teljesen kiszolgáltatott, tank-tank összecsapásnál két lövés között többnyire ki szoktam szedni az ellen gunnerjét a koaxal és fordított esetben is ez szokott történni.
Gáz hogy hiába van két hely a tankokban mégis maradtak "egyszemélyesek", eddig a PoE T90-ese volt a legjobb ott mindig találtam magamnak gunnert és én is szívesen beugrottam a felsõ állásba pedig ott még a toronnyal együtt forgott.
A Vodnik meg végül is egy fegyveres jármû mégse érzem soha veszélyesnek ha feltûnik egy mert a gunnert nagyon könnyû kiszedni, sokkal jobb lenne ha teljesen zárt lenne (talán DC-ben a BRDM volt ilyen?) mert akkor AT kivételével nem tudna a gyalogság igazán kárt tenni benne és többet is használná a nép, nem csak taxizásra hanem harcra is.

Az AT class meg sztem túl erõs, el kéne venni tõlük az MP5/DAO-t vagy vmi kevésbé hatékony cuccot kéne adni nekik mert most a gyalogság ellen is rohatt jók, közelrõl a DAO-val (+kevlár) veszélyesebb mint egy medic.

Persze ezeket a patchek nem fogják megváltoztatni szal várom a modokat 😊

Cobra.
Zinege be kell kapcsolni DT-ben a Safedisc vagy Securom emulálást (már nem tudom melyik kellett, én bekapcsoltam mindkettõt)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Running
Ja bf2, aztat már láttad enyim aszem nem?

Running
Igen, igen én gyûjtöm az érmeket!! De milyeneket?

Valaki gyûjti még az érmeket rajtam kívül? Ha igen, küldje el priviben az account-nevét.

Örülök, hogy sikerült segíteni 😊)

Looserke
Nah végre sikerült összehoznom a Basic Command-ot egy 64 playeres szerveren, amin 20an voltunk. A végén persze nyertünk és 120 pontom lett. Meg is adta a kitüntetést, de még sajna nem kaptam meg a BFHQn. Ugye, ha mondjuk és a 3 körös map elsõ körében kapok kitüntetést, akkor azt is csak a mapváltás során írja jóvá a game???

Egyáltalán nem statpadding, mert így jóval hosszabbak a körök. Ergo egy körben kétszer annyi pontot szerzel, de kétszer annyi idõ alatt. Viszont jelentõsen más a játékélmény: pld mindenkinek jut jármû, nincs egymástgyakás a tankért, stb...

Ha bf2 mini iso-t mount-olom ahogy a FAQ-ban van a DAEMON TOOLS-al a játék indításakor azt írja ki, hogy emuláló szoftvert talált, álítsam le és indítsam újra a játékot. Tudtok rá megoldást???
dronkZero
kikéselNi

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Nem csak gránáttal megy ez. Az a kedvencem, amikor el akarnak ütni, nem jön össze, és mikor elmegy mellettem a csóka, átül géppuskásnak, de mire megfordulna, szétlövöm a seggét a dzsip nyitott hátulján keresztül... Másik kedvenc foglalatosságom, hogy mikor vadul lõnek egy helit, vagy zárótûz alatt tartanak egy utcát, beugrani a kocsi hátuljába, és kikéseli belõle a delikvenst... 😊

Hali. Nekem a 1.03 patch telepítése után az indításkor fekete képernyõ, vagy egyszerûen desktopra visszadob a játék inditásakor. A FAQ-ban találtam is rá választ csk nem sokat mond nekem. Valaki fordítsa már le légyszi.
"Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate."
Köszi
dronkZero
Szerintem a nem megfelelõ töltöttséggel játszani a pályákat (gy.k.: 32es map -> 32 player, stb) is simán statpaddingnak számít. Legalábbis az én szememben mindenképp. Aki így gyûjtögeti a körönként 200-300 pontjait, az inkább ne is jöjjön ide vagizni vele... 😛

#43522 Plíííz valaki.

Hát nemtom, én dzsipben hosszútávról nagyon tudom ölni õket, de kérdezd meg schankot is, õ az illetékes elvtárs.

Running
Köszönöm MINDENKINEK a részvételt!

Ahhoz képest hogy ez egy próbanapvolt és kb 3 emberre számítottam, az elején máris 6-an késõbb pedig 10 körül voltunk.

Sok megoldás jónak tûnt és sokat el is kell vetni. Ezért a módosított szabályokat, versenyeket nem sokára feldobom ide.

Looserke
Köszönöm. Most hogy belegondolok kicsit könnyebb 2 playernek 80 pontot összehozni, mint 32nek átlag 40et... 😊
Egyébként az 1.03 óta nehezebb lett a commanderek dolga, mert kevesebb pont jön be a gyógyításból és a supplyból, mert szigorították a pontfarmolást.

TS Zolly
Hát azért ezt nem mondhatnám. Fõleg a Mustár szitin és Karkandon. Pénisz Kulán meg nem éri meg, elöbb oda ér az ember gyalog, mint taxival.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

te landor, nálad még a macskám is viccesebb, úgyhogy inkább pihizzél és nem fogsz agyérgörcsöt kapni a sok erölködéstõl.

PéTéSix - José Luis Torrente

az ünnepi kaki...

Ezzel csak azt érték el hogy egy-az-egyben az assault nem fél a vodniktól mert elõbb szedi ki gránáttal a gunnert mint hogy az rá tudna fordulni a géppuskával, a vodnik legfeljebb el tudja gázolni DE EZ ÍGY NEM JÓ!
APC-tõl lefelé gyalogság ellen szinte használhatalanok a jármûfegyverek :/

Jaja, jól legyakódtunk 😊

Jó kis buli volt. Amig mindenki tudta miröl van szó (elöször én is elfelejtettem és löttem, bocsi) élvezetes volt. Aztán jöttek az újjak, megnéztem volna az arcukat mikor látták itt házibuli van az amcsiknál és senki nem lõ csak álldogál.😊 De akkor van értelme ha minden autoban ugyananyi ember ül, és nem ártana egy nagyobb pálya. Lesz még folytatás?
Sanko
biztos takarítják a pályákat...kicsit sok már a hulla....fertõtlenítés....homok gerebjézés.....növények újraültetése....vagyis karbantartás

a mohának mindig a déli oldala fás

Sanko
Mi történt a serverekkel? (I: + II.)

a mohának mindig a déli oldala fás

FCH kari
hello fletline!örülök hogy végre találkoztunk csatában is😊)

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Pharaoh
Tán, mert hogy legyen esélye a gyalogosnak. DC-ben nagyon király volt a zárt géppuska.

Fenrir
mennek az EA Hu I-II-es szerverek?

vagy csak én nemtom lefrissíteni õket sem ase-ban, sem a játék keresõjében?

A halál csupán a kezdet...

Looserke!

Próbálj meg sokplayers mapon (ahol kevésplayeres a szerver) játszani! A múltkor 64 playeres dragon valley 20 playerrel: 185 pontot csináltam, a commander 206 ponttal végzett....
Sok zászló, kevés ember: sok foglalás, sok pont. Kevés ember, kevés utolsó pillanatban belépõ átlagot lehúzó: sok pont.

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

FCH kari
ugynézki!!és egy 14.5 kpvt géppuskával szerelt az állványzatrol itélve

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

uHs Gerzson
"remélem a PoE minél hamarabb kijön..."

<#taps>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ha jól tévedek ez egy Vodnik zárt(!) géppuskával, mi a halálért erõlteti az EA a nyitott géppuskaállást?!

Na jó, részemrõl abbahagytam a rinyálást remélem a PoE minél hamarabb kijön...

schrank
látom neked se csúcs vga-d van nekem is ilyesmi grafikát bír a 9600pro laggmentesen árnyékot akkor látok ha amonitor elé teszem a kezemet <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
minnél kisebb pályán játszál vagy minél kevesebben legyetek annál magasabb lesz a pontátlag a legideálisabb ilyen célokra a 32-es map-on 10-16 fõ

quack
lol

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Looserke
Igen sajna, mert vagy 10szer voltam commander 64 playeres szerveren és ment az írtás rendesen volt hogy 2-0 ticketra nyertünk és zsinórban vagy 3szor, DE ÍGY SEM TUDTAM 30nál többet összekaparni.

Húú, ezek a prok???<#nevetes2>

AMD Phenom II x4 955 Black Edition, ASUS M4A785TD-V EVO, Gigabyte HD6870 1GB GDDR5, 2*2GB 1333MHz DDR3 Kingston, 1TB Samsung SATAII 32 MB cache, Corsair PSU-500CX 500W, Cooler Master Gladiator 600

schrank
N E M

Danee
nekem megvolt a40-pont az utolsó pillanatban lett meg a 40. de nem adta meg

schrank
te még mindíg ezzen rágócc ? én se kérdezgettem senkitõl hogy hogyan válhatok transzport királlyá egyszerûen a véremben van<#hehe>

Looserke
És ha mondjuk commanderkedés közben én is foglalok zászlót és írtom az ellent, akkor azt is commander pontként számolja a game?

gergod
nem

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

alberto 15
pff.
azt mondták 2 héten belül kicserélik.
szal ha már van rá gari, akkor miért ne?
pénzem meg nincs

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Looserke
Aki régen commanderkedett az mondja már meg, hogy az 1.03 elõtt megkapta-e az artilleryvel kinyifált ellenért a pontokat.

schrank
te ne tankot akarjá szerezni hanem vinyót b+ <#hehe>

Looserke
SZóval a commander csak a játszó playerek pontjainak átlagát kapja meg. Semmi sem jár a supplyért és az artillery killért.