FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Lol odin :D ELmondom mi a Bf 2126(sp?) menete:
Szeptember 5.
Kijott a Bf ize demoja, nagyon zsir, 1 dvd. Megprobaltam felinstallalni, de csak a C: drivera hajlando telepulni, ott nincs eleg helyem.
Szeptember 6.
Olvastam egy forumon, hogy ha ket fajlt atbuheralok, akkor fel lehet telepiteni mas meghajtora is, volt mar akinek elindult a demo. Egy srac a forumon azt mondta, hogy o marad is a demonal, itt jobban lehet biztosan lebegobizbaszt iranyitani.
Atirtam a fajlokat, de az install felenel kiirja, hogy a memoriaval van valami baja. Harmadik inditasra, safe modban, a tempbol kimasolt fajlokkal sikerult vegre feltelepiteni, de indulasnal fekete kepernyovel visszadob a desktopra. Megyek aludni.
Szeptember 7.
Felkeltem reggel, es elindult a jatek, fogalmam sincs miert. Az intronak nincs hangja, es fejjel lefele jatsza le. Olvasgattam a forumokat, nincs megoldas ra, de jo hir, hogy elindult egyaltalan. Megprobaltam accountot gyartani, de minden nev foglalt volt, azt mondjak estere javitjak a hibat.
Szeptember 8.
Mar tudok accountot gyartani, de minden 5. inditasra visszadob a desktopra. Az options menuben a hangkartyat nem ismeri fel, csak Alibnak. Mikor ranyomtam hogy 'Auto detect best settings', kidobott a desktopra. A jatekbol meg 1 pixelt nem lattam.
Szeptember 9.
Az EA bejelentette, hogy 2 het mulva jon a teljes jatek + 2 expansion hozza amit csak neten keresztul lehet megvenni. En a demot sem tudtam meg elinditani *sohaj*.
A jatek elindult, de csak 640x480-ban tudom jatszani, nagyon szaggat, de csunya. 3 szerver van amire be lehet joinolni, abbol 1rol mar kibanoltak valamiert. Az Insurgents oldal sokkal taposabb, az alcazott sniperek egesz ido alatt a fobezen kempelnek. Nem tudom mi lesz ebbol.
Szeptember 16.
Az EA bejelentette, hogy keszul az elso peccs a jatekhoz, igaz az csak 1 het mulva jon ki. A peccs javitja a lathatatlan egysegeket, igy mindenki lathatatlan lesz, mivel ugy ereztek, ez igy lesz jo. Ha nem, majd kiadnak egy uj peccset.
A texturak eltuntek a jatekbol kozben, es a hang is akadozik.
Szeptember 23.
A jatek 1 honapot csuzik, mivel a lathatatlan egysegek felboritottak egy kicsit az egyensulyt. Az EA kozlemenye szerint a jarmuvek is lathatatlanok lesznek a vegleges verzioban.
:))