Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Ja legközelebb még zsinórabb lesz...kössz a képet.

alberto 15
amúgy vannak kis bugok még a gameben amit nem javítanak, de annyira nem is zavaró. pl: betöltõdik az új map, joinolok, és mikor spawnolnék kidob megint joinolni. csak akkor zavar, ha nagyon meg akarok szerezni egy tankot, és gyorsan spawnolnék, azt kilép joinolni 😊
szal...

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

0Fritz0
Kicsit olyan ágyugolyós fílingje volt. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Looserke
Akkor nálam lehet a hiba, mert duplázva már volt jópárszor 50-60 körül és mégsem adta meg.

Looserke
De most már pl. az Artillery killre sem ad pontot a geme. Ez az 1.03-óta van. vagy elõtte adott???
Direkt a strike at Karkand-on commanderkedtem, merto too nagy a zúzás de akkor sem volt 3X-nél több.

alberto 15
nekem még nincs meg, de ha jó lesz a gépem, akkor az lesz az elsõ hgy azt megszerzem 😊
új nevem van, szal mosst gyûjtögetek 😊

Me0w
Nekem 2. commanderkedesem alkalmaval meglett a 40 pont, szerintem az egyik legegyszerubb cucc a jatekban a basic 😊 Mindig volt 1-2 zaszlo ami korul folyt a harc, oda raktam supplyt, mindenki tankolt belole, 30 tickettel a vege elott meglett a badge, 106 pontom volt duplazas utan.

Together we'll fly someday...

Running
A duplázott pont is jó, nekem azonnal megadta érte a medált. Nekem a 2x szorzó nélkül szokott 35 körüli pontom lenni.

Running
Nos ma megvolt az elsõ autós tapasztalat Karkandon!

Addig amíg kevesen voltunk addig jó volt mert mindenki tudta mi a helyzet, késõbb fejetlenség, káosz egyéb....

A versenyek szerintem nem voltak rosszak, csak jobb csapatmunka kell, jobban össze kell szokni kinek mit kell csinálnia, mert sok idõ telik el azzal, hogy várunk valakire.

De ha összejött a csapat, akkor király, fõleg mikor 4 autó derbizik mint állat...

A következõ alkalomra azt tesszük, hogy aki nem kocsikázni jön, az vagy megy, vagy segítünk neki menni, mert elrontja a többiek játékát.

Más egyenlõre nincs, szerintem menni fog a dolog.

Looserke
Nah commanderkedtem egy kicsit, de nekem a Basic Command badge-hez szükséges 40 command pont elég elérhetetlennek tûnik. Játszottam 32 és 64 playeres szerveren is és nyertünk is rendesen elég jó playerekkel a csapatban, de akkor is csak max 30 command pontom lett, amit ugye dupláz a game, ha nyersz és így max 60-64 pontom lett. Namármost a kitüntetéshez nem duplázott 40 pont kell, hanem tisztán. Egyszerûen képtelen vagyok többet kihozni a csapatokból.
Esetleg ha én is ölök és foglalok zászlõkat, amikor commanderkede, akkor azok a pontok is beleszámítanak a command pontokba?

Running
Eamilbe elküldtem mindent ami kellett neked! 😊

alberto 15
nekem a nevem a gameben Alberto
plz rakj fel engem is, de sajna képem nincs.
a statom azt írja hogy éged 5* egymás után nyírtalak ki, ezt csak úgy mondtam 😊

vgez
ez nem egy klán vagy klub ha akarod beküldöd ha akarod nem <#wink> egy függõleges formátumú fényképet ami lehetõleg nem túl régen készült és csak te vagy rajta, legyen még a levélben BF2 neved vagy PID számod vagy bf2s.com linked.
[email protected]

és ha tetszik az oldal kiteheted az aláírásodba ;-)

http://www.bf2s.eu.tt/

-=vgez=-

alberto 15
plz rakj be engem is, képem nincs, a nevem a gameben Alberto

Ja, és a Ranked szerverek sem jönnek be a listában.

Danee
az jó nekem ha beküldöm?? mit kell beküldenem??

alberto 15
szerintem igen.

Refresh Force: ki
Windows Blinds: Ki
Videodriver csere.
Ha nem boldogulsz, addig is futtasd ablakban, úgy menni fog.

leveskocka
ezert lett hibas a BF2?
Segítséget szeretnék kérni.Megvettem unokatesóm segítségével végre az eredeti játékot,erre amikor be akarok lépni állandóan kidob.Addig nem jutok el hogy multiba bejelentkezzek.Mitõl lehet ez?
alberto 15
én Elit kommandós vagyok és mindenkit ledarálok 😄

vgez
frissült a http://www.bf2s.eu.tt/ felkerült még néhány kép, + mókás szavazás <#wave>

BurnBaby
ERykk03
NaytmaN
^_M0csoK
LBandi
megas4
SS_Dubi
TBW
verzoo
=SAC=Kari
HUNMarcus
=SAC=PocoK
frx|Rodat*
frx|Zozo
Snace
koschwarzHUN
zolesz(hun)
Gab80_
Apache
ACE_hun
DDany
Admiral_Chris
P.Zoli/HUN/
MRPN MagyaRocknakPárjaNincs
ToM.TailoR
-=vgez=-

már beküldte!

quack
10-15 perc a gdben, ölni nemkell
a ribbonhoz 5kill és 5min kell

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Még mindig küzdök azzal a problémával, hogy join közben kilép a játékból.
Single player simán fut.
A háttérben futó progikat leállítottam.
Mi lehet még a gond?

Danee
srácok, hogy lehet hogy megvan a ground defense ribbon,
de nincs meg a basic ground defense badge???
Ahhoz mi kell??

schrank
az unokatesómmal megvetettem a játékot erre mindíg kibassza az asztalra mi ilyenkor a the end-õ tudjátok ez nagyon fontos dolog nekem mert most én vagyok a transzportkirály és kéne egy családtag aki majd követ a trónon arra gondoltam õ lenne a jelenlegi transzport herceg de még várok jelentkezõket traszfesztita beosztásra <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Sarapetike
ne enged be a szerver azt irja hogy:" csak modositatlan verzioval lehet ezen a szerveren játszani áliitsam vissza a verziomat a most hivatalosra hogy játszani tudjak"
ez kicsit durva nem <#wow1><#confused><#rinya><#sir><#shakehead>

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

BurnBabyke volt az <#vigyor>

-tRs-Landor

Ezt én irogatom 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alma2
nekem tok ures

szerintem

Már megint szakadárt játszol? <#ejnye1>
Inkább írd meg a javaslataidat a meglevõk kiegészítésére, helyesbítésére. <#vigyor0>

Minden jog fenntartva!

alma2
tyuha, ha mar ennyi ellenkezo nemu leny is van itt a forumon, valamelyikotok volt anno rtl klub battlefield cimu fokusz vagy valami hasonlo musoraban ?
aki a pasijaval nyomta foldrol hasalva a bf1942-t nagyon vicces latvany volt 😊

szerintem

schrank
"nezd meg hogy neked mi van a mods/bf2/shaders könyvtárba mert nekem az üres valamiér és ott kéne lenni valaminek" + "swiffmenu.fx" <#nemtudom>
V A L A K I

alberto 15
összedobok egy faq 2.0-át 😊

alberto 15
CSapatmunka 😄DD

schrank

üdv!volt alkalmam többször játszani az SG szerveren.jók az új mapok.és jó a társaság is.amit viszont hiányoltam,csak úgy mint a legtöbb szerveren,az a CSAPATMUNKA!ezen kéne változtatni.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

quack
ez vmi statnézõ cuccz vagy te írogatod?

Nah, végre, mára végeztem:

Flatline IWMA-ja

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

quack
még mindig nem kaptam meg a tegnapi basic knifeomat (ez nekem nagy eredmény lenne ha mekkapnám :$ 😄 )...xtem má felejthetem...

alberto 15
😊

Me0w
Latszik hogy 16 eves vagy, nekem meg mindig adtak ujat ha elromlott 😊)

Together we'll fly someday...

schrank
miért nem veszel egyet szarér hugyér lehet kapni

alberto 15
hehhe, azt mondták hogy 15 napon belül megvizsgálják, és ha nem tudják megcsinálni akkor kicserélik!
de egy vinyón nem lehet semmit megcsinálni, mé nem cserélik ki egyböl?

schrank
neh vinyóra de aztán kövi zseppénznél visszaadod <#hehe>

Talán tudom miért kellett neki de úgy,hogy nem voltam ott nem biztos.Amikor commander voltam volt néhány eset amikor APC-ben voltam.Nem mentem vele sehova csak beültem és néha mozogtam.Azon a bázison voltam ahol a SCAN és az UAV.Mivel hiába adtam olyan parancsot,hogy valamelyik squad védje ezeket ezért a rendszeresen és szervezetten támadó és romboló squadot (vagy squadokat mert nem tudom egy vagy több utazott direkt a SCAN-re és az UAV-ra) egyedül öltem meg.Egyszerûen kellet az APC tûzereje.Egyedül nem lehetet volna másképp 3 embert megölni és fõleg mielõtt a munkájukat elvégzik.De Mashtuur city-ben is annál a zászlónál ahol az UAV van beültem a GAZ 39371 Vodnik-ba elhajtottam a közelbe egy jó helyre és ha jött a BH akkor azzal le is tudtam lõni.Az Iglával például soha se tudtam lelõni.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

alberto 15
wz a nQvérem gépe, amit netezésre használ, és holnap viszi gödöllQre. szal a vinyó kell neki

Na meglett a 100. arany, 90. ezüst és 80. bronz (így sikerült, nem ez volt a cél<#nyes>) Viszont a RANKED szerverrõl amin játszottam (asszem Karkand UCS)bannolt is az egyik admin <#boxer> (aki megjegyzem egyben a kommander is volt), mert folyton elvittem az APC-t Karkand-on (hogy akkor miért kellett neki az APC azt ne kérdezzétek<#duma><#violent>), erre fogta magát odajött majd kaptam egy headshot-ot miközben várakoztam az APC-re és a következõ pillanatban repültem a szerverrõl. Az ilyen kis görények ellen nem lehet tenni valamit???

Running
Ha nem megy majd szólok, mert nekem is van jogom, csak még nem használtam. 😊

mapott be tudom álitani ha kell 😊
?

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D