FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
tubifex #68249 Drága kedves édes egyetlen magyar klánok és magyar szerver adminok! (DonC
!)
Remélem nem fog flame-be torkollani amit leírok, de ha már megígértem leírom erre a - sokak szerintet - "nulla" sg fórumra. Szóval:
- Jó dolog ha valamelyik klánnak saját ranked szervere van, azt még meg is értem ha mondjuk kirúgnak valakit, hogy egy klántagnak helyet csinaljanak. Ez rendben is volna. Most általánosságban fogok írni néhány dolgot, nem akarok egy .hu szervert sem kiemelni.
- Jó lenne ha úgy működnének ezek az "admin" dolgok, hogy amit az adott szervert üzemeltető klán játékosai megtehetnek a szerveren, azt más, kívülálló emberek is megtehessék.
- Ne csak akkor klikkeljünk jó magyarhoz méltón a kick/ban gombokra az admin programban, amikor a kedves klántársunkat véletlen már 2x lelőtte ugyanaz az ember, és így szegény sors/baj/... társunk nem tud egy "jóízűt" játszani.
- Próbáljuk meg - ha már onlány vagyunk, és ártatlanokat ki tudunk rúgni - odafigyelni arra is, hogy esetleg a másik oldalon nem-e gyanúsan -40 pontja van az illetőnek, és nem e írták már párszor hogy XY dtkzik. Tudjuk, benneteket nem zavar, hisz nem a Ti játékotokat teszi tönkre.
- Nagyon sok fasza admin program létezik. Általában ott van a kick/ban button mellett a WARNING gomb is. Mielőtt esetleg elfüstöl az amúgy is gyors ujjatok, egy ilyen próbálkozás szerintem nem elhanyagolható. A normálisabbja megérti, aki meg nem arra nyugodtan ra lehet húzni a vizeslepedőt.
- A ranked szerverek szerintem NEM csak klánokért van, hisz akkor lehetnének ugye password protected szerverek is, hanem egy közösségért. Ha nem tudják egyesek elviselni, hogy biza néha belefuthatnak jobb játékosokba is, akkor indítsanak egy nem ranked szervert, védjék le jelszóval, és ügyesen csak azoknak adják oda akit már párszor le tudtak lőni rankeden is.
Hát kb ennyi lett volna az észrevételem - mostmár kihúzom a fejem Gomboc seggéből
- nem is rabolom tovább a drága időtöket.
Köszönöm, hogy elolvastatok.
(ui. 2x kellett szerkesztenem, mégis túl személyeskedőnek találtam )