Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szólt, amíg nem sugárhajtású gépek lõtték ki 20 km-rõl a tankokat távirányítású rakétákkal.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Me0w
Jah, elkapta a 125mm-es loveget a csavo a fogaval, vagy lepattant a B oszloprol, mi? 😊)

Together we'll fly someday...

Valószínûbb hogy egy random faktor is van a sebzésben mert nálam is volt hogy tank vagy eryx után se füstölt a hummer 😞

Me0w
Igen, pontosan. De miert nem szamit talalatnak, mikor 40 alatti pingem volt nekem is, meg a hummer vezetojenek is. Lehet hogy a hummer 3. utasanak a pingje mar elerte a 43-at is, lehet ez zavart be ennek a fenyes enginenek.

Úgy tartozik ide hogy az is a T sorozat része, a tetõgéppuska hagyományosan légvédelemrõl szólt és a mai tankoknál inkább egy túlhaladott csökevény (vakbél hehe) nem hiszem hogy éles lövöldözében épeszû ember a biztonságot nyújtó tankból felmászna a nyitott állásba lelövetni magát szvsz
Sztem a tetõgéppuska egy itt-még-van-hely-rakjunk-ide-valamit fegyver és nem is használják 😊

erdos
Akkor valamiért nem számolta találatnak, egy lövéstõl is égnie kéne...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

BurnBaby
indítás után fekete képernyõs rész. azt olvasgasd

www.battlefield.hu

Me0w
Ugy szeretnem tudni hogy melyik buzi volt az EAnal aki kitalalta, mi johet a jatekba a realitybol, mi nem. Mert ugy latszik minden hulyeseg atkerult, de peldaul a 'mindenkin ejtoernyo' meg a '10 meter magasbol leeses es tuleles' azert kimeradhatott volna 😞 Nem beszelve a jarmuvek seruleserol. Tegnap oldalbalottem egy hummert type-98al ketszer, es meg csak nem is fustolt. Kozben lottem folyamatosan a koaxal, es megis siman elmenekult. Ez annyira nem realisztikus.

The commander has a 12.7mm Browning M2 machine gun and the loader has a 7.62mm M240 machine gun. A 7.62mm M240 machine gun is also mounted coaxially on the right hand side of the main armament.
link

For todays standarts, M2HB is quite heavy gun, and recently an US based company Ramo Defence introduced M2 Lightweight machinegun. M2 Lightweight is a new development weapon designed as a response to both ground and air forces requirement for a reduced weight .50 Caliber weapon.
Link

Ezekbõl nem egyértelmû, hogy pld az M1A2-n lévõ M2 (0.5 cal) gépágyú lightweight-e (légi + földi) vagy nem (csak földi). Egyébiránt nem tudom, hogy a T-72 hogyan tartozik ide....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

PoE-ban kétfajta lõszer volt a tankokhoz (HE/SABBOT) már nagyon várom jön BF2-höz is, ott a T90 sokkal népszerûbb volt érthetõ okokból 😊

Nem szar az csak más játékstílust követel mert közép és messze kiesik, elsõként kell berontani mindenhova és a kevlár+DAO kombo verhetetlen 😊

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Me0w
Namost ennyit a realitasrol 😊

The T-90 gun can also fire the 9M119 Refleks (NATO designation AT-11 Sniper) anti-tank guided missile system. The range of the missile is 100m to 4,000m and takes 11.7 sec to reach maximum range. The system is intended to engage tanks fitted with ERA (Explosive Reactive Armour) as well as low-flying air targets such as helicopters, at a range of up to 5km.

Honnan van az idézet?

Ami baromság hiszen futás közben odadobni egy medpackot a sérült csapattársnak (vagy csak simán szétszórni párat hátha felviszi vki) szinte nem kerül semmibe, míg felérõl fullra javítani más(!) jármûvét sokkal több idõ és gázolás lelövõdés veszélyes, újabb fícsör ami bénán lett megoldva nem véletlen hogy az engi népszarûtlen kaszt

Ehhez képest a T90 a gémben nyitott állású és csak 45 szöget tud felfelé <#mf3>

Casseus
Üdv! Bocs hogy megkérdezem, de nem találtam FAQ-ba! Mitõl van az hogy elinditom a játékot és egyböl kidob az asztalra?

ha te azt tudnád...^^

"Alapvetõen légvédelmi feladatkörû a torony tetején lévõ géppuska, de természetesen használható gyalogság és könnyû jármûvek ellen is. Ebbõl következõleg a T-72 esetén a géppuskát 360°-os körben, és függõlegesen mintegy -5 és +70°-os szögben lehet mozgatni.
A T-80 és T-90 esetén alkalmazott, belülrõl is vezérelhetõ géppuskaállvány függõlegesen -5 és +70, oldalirányban plusz/minusz 75°-os szögben téríthetõ ki, az állvány stabilizáló rendszert is kapott, amely viszont csak korlátozottan mûködik, függõlegesen -3 és +20°-nál többel nem térhet el a vízszintes síktól."

Hehehe <#mf2>

koschwarz
rágózás, coca-cola, rock'n'roll üvölt, playboy újságok a heli padlóján...szép is a katonaélet 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
kipróbálom, egyébként a DAO tûzgyorsasága nagyon teccik, pontosabban a matatóujjam gyorsasága 😊 , de tényleg, marha gyorsan bele lehet pumpálni 3 löketet egy kevlárosba is, az elég is nekik.

Nekem úgy rémlik hogy ha átváltasz más fegyverre, akkor megszakítja a töltést és visszaváltva az addig beletöltött patronok is megmaradnak.

F.A.Q.

Minden jog fenntartva!

alma2
mert titeket se idegesiteneke a helik. minden valamire valo helis pilota sraw-al rohangal, ha nem jut repulo egyseghez 😊
akkor meg marad a sorozdobozt lovelo puska 😊

szerintem

Running
ILyen laza vagyok, mikor HELIZEM! 😊

Me0w
Igen, a G3 nagyon komoly fegyver, foleg akkor erezheto, ha rad lonek vele ;D Mediccel pumpalod a sracot, es 2 lovesbol megol 😊

Running
Én is g3-azok, elég hatékony, tuttifrankóstukki

Gyakran jatszok AT kittel, de az MP5 is csak kozepes tavra jo, es nem akartam, hogy ram lojenek celba a rosszarcuak, mikozben csak razhatom felejuk a DAO-t. Rokonszenves a Barett is, csak nagyon keveset sniperkedek. Maradtam a G3-nal, csak azt a jo kis granatvetot sajnalom.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
nekem bejött a DAO, csak az a fránya megszakíthatatlan töltés...tök életszerû, ahogy körbeugrálva rendíthetetlenül próbálom megtölteni a fegyvert, aztán mire sikerül, lelõnek 😊. a több éves FPS-ekben is már meg lehetett szakítani az ilyen fegyvereknél a töltést, úgyhogy ez nagyon gáz. de azt csinálom, hogy amint lõttem akár csak 2-3at is és nyugi van rögtön utántöltök

Me0w
Repair pontot csak akkor kapsz, ha egy jarmunel mar kintvan a 'csik' ergo 50% alatt all a HPja. Ez vonatkozik gyogyitasra is, es a support 'ammo giving' pontjara is. Sajat cuccert nem jar repair pont, gondolom csak akkor ha a lovesz atul kozben vezetonek.

Me0w
Lol

"ja, öröm az ürömben, hogy annak a körnek a végén én lettem az elsõ az 1 repair ponttal a support actions-listában 😊"

Egy kicsit eltevedtem ebben a repair dologban. Ha a sajat verdamat javitom, az altalaban ures, igy nem kapok erte pontot(ha a lovesz bentmarad, akkor sem?). De ha masik foszeret javitottam meg, akkor is csak tole kaptam egy koszonomot, a jatek nem dijazta.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

BurnBaby
az a bajuk, h a) le van írva faqban, b) elmondták mi a teendõ 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
erre a magyar userek reakciója az lenne, h szándékosan aknaznak egymast, lásd eléd állok h elüss és megbüntethesselek...
😊

www.battlefield.hu

Cobra.
Megcsinálhatnák a következõ patchben, hogy aki saját aknára megy rá, az saját magától vegye nel pontot (mint suicide-nál), ne attól, aki lerakta az aknát.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

koschwarz
nem tudom, mi bajotok kovsebivel, még ha azt kérdezte volna, hogy kell zoomolni a fegyverrel, vagy beállni egy squadba, megérteném, de amit kérdezett ez elég új probléma

Me0w
Siman jo bug, legegyszerubb osszeszedni ATvel, mivel alt. zoomolva losz az Eryxel 😊

En is unlockoltam a DAO-t, azota is csak mp5-el nyomom, mert az a dobtaras borzalom aggasztoan pocsek.

koschwarz
ja, öröm az ürömben, hogy annak a körnek a végén én lettem az elsõ az 1 repair ponttal a support actions-listában 😊

Me0w
Jolvan, majd a jatekban talalkozunk, ott nyalogathatsz.

koschwarz
ilyen zoomos problema nekem még nem volt

ja, a hétvégi láma-sztorim: visszajövök engeneer-ként - ami nagggyon ritka - mert olyan jó fej vagyok. u.i. látom az egyik csapattársamat egy füstölgõ apc-ben, amint hõsiesen veri vissza karkandon a gyalogosok meg ellenséges apc-k rohamát. odarohanok, megjavítom, majd õ a helyén marad, én elõtte elõrereszaladok az utcán (100 %, hogy látta, mit csinálok), és telepítek néhány aknát. oké, visszamegyek az apc-hez, hogy javítsam ha kell. erre elindul elõre az utcán, nézem hüledezve, és próbálom beírni (nem szakasztárs), hogy vigyázzon az aknákra!!!! erre simán belefut és csinál nékem egy -4 pontos szeretetcsomagot. LOL 😊 láma a köbön.

Aki segitett annak nagyon köszönöm! aki meg lehülyézett, az kinyalhatja a virtuális seggemet. <#beka3>

<#zavart1> miért? Mert kérdeztem valamit?

Hát gondolom....
Amúgy csak én vagyok vele úgy, hogy az 1.03 patch óta nagyon megszaporodtak a "furcsa halál" élményeim? Tudnék mesélni róla, pedig azóta kevesebbet játszom...

"Szerintem neki van valami +5-ös DAO aurája, és a közelében jobban mûködik a fegyver, vagy csak ennyi különbség tud lenne szerver és szerver között."

O, en valamelyik nap sima pump action soretessel lottem le ket embert is, ugy 10-15 meterrol egy-egy lovessel. Lehet persze, hogy eleve a ravatalrol leptek meg.

alma2
lojelek egy j-vel.
ATwe karacsonyra viszont te tuti kapsz egy helyesirasi kezikonyvet, mert nagyon durvan nyomod 😊

szerintem

Running
Akkor ez is feature igaz?😊

alma2
milyen neven vagy a jatekban ?
most eros ingert erzek ra, hogy szetlojjelek benne 😊

szerintem

"megvan"

El is mondok nehany miatyankot, meghajlok parszor Mekka fele, es Visnunak is egoaldozatot fogok bemutatni. Lehet, hogy egy szent teheny steaket is elfogysztok megkonnyebbulesemben.

A múltkor teszteltem a DAO-t karkandon. 13 kill, 23 halál lett a vége, közte olyan remek jelenetekkel, mint amikor közvetlen közelrõl hátbasoroztam az emberkét, erre megfordult, és lelõtt. Másik szerveren (wake island) verzoo-val együtt játszottunk, 2-3 lövés volt egy ember. Szerintem neki van valami +5-ös DAO aurája, és a közelében jobban mûködik a fegyver, vagy csak ennyi különbség tud lenne szerver és szerver között.

megvan

"Ez feature. 100%. Nincs is jobb, mint sniperként éledni a frontvonalon...."

De kurva mak, hogy hastancos kaszt nincs a jatekban. 😊