• kBagyula #67252
    ...félreértettél nem általánosítottam, jól tudom kire (kikre) gondolsz. Én sem tenném meg ezt, nem egy szituban fordítottam vissza a szakaszom ha túl közelinek éreztem az egyetlen megmaradt (elfoglalhatatlan)bázist. De ugyanakkor beletudom "élni" magam annak a heligunnernek a helyébe aki vérbenforgó szemekkel ordítva ül odahaza a pc előtt és mészárolja az ellent. Mivel nem vagyok olyan űberszuper játékos, (napi 1-2 óra játékkal hétvégenként) így elég kevés hasonló szituban volt részem, de láttam - szerintem - eleget ilyenekből. Én a játék kedvéért játszom, nem pedig a fraggyűjtésért, nyilván jólesik ha nyer a csapat amiben játszom, de sajnos kevésszer tudtam elmondani eddig, hogy ez "de k**va jó kör volt" (mégha veszítettünk is). Ugyanakkor ha látom, hogy "azok" a személyek játszanak a kiszemelt szerveren ahova menni akarok, fel sem megyek, választok mást. Ők ilyenek, én elfogadom, van választásom. Az, hogy az adminok nem tesznek semmit - vagy nem akarnak, az egy dolog, a szívük joga.