Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leveskocka
csapat megvan,myomjul a cbwarokat,a ranked jo gyakorolni,meg ermeket gyujtogetni😊
Running
Pl kik azok, de remélem nem a fórum kiváló K\D arányú tagjait írod le, mert elterülök halottan inkább.

Hogyis mondjam csak, Hatt... Hess!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
én is szoktam zászlókat védelmezni. majdnem mindegyik pályán van olyan zászló, amit folyton mindkét fél el akar foglalni (karkand: középsõ magas épület, songua: középsõ domb a helipaddal, stb.) egy csomószor ilyen zászlóknál ott maradok, mert mi a fenéért rohangáljak, amikor az veszélyes 😊

ahhoz képest, hogy "könnyû" megszerezni a basic díjakat, nekem még a fele sincs meg 😊 ugyanis nem törõdök vele. nem fogok 10 percet ülni egy légvédelmi rakétában, hogy megkapjam a légelhárító badge-t.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Crem
b@szki... Hát tényleg jól leminimalizálták...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hatt
Ész nélkûl osztani az észt, na ez a nem egyszerû😊
Kinek a seggét nyalogatom?😊

© koschwarz
Nem tudom te mit olvasol el és mit nem de azt hiszem pont a védenced szól be mások véleményére... Elnézésedet kérem ha nem tetszik hogy én is leírom a véleményem, még ha ez neked nem is tetszik...

Elastic An-usZ Boys

"Az érmek ahogy vannak egy nagy hülyeség,"

Nincs azokkal semmi gond. Szinesitik a jatekot, es jo nezegetni oket. csak az a problem, hogy sokaknal az erem, nem jutalom, hanem cel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

erdos
<#eljen>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

hosszabb távú cél = csapattal együttmûködve elérni a gyõzelmet

Ha vki késsel a kezében löveti halomra magát hogy a veteran knife-ot összeszedje az önzés és lehet hogy neki belefér de a csapat többi tagját nem nagyon szórakoztatja hogy a kiesett ember miatt szopnak.

Az érmek ahogy vannak egy nagy hülyeség, a rangok méginkább fõleg ha nem párosul hozzá skill. Mai napig nem tudom hogy melyik jelzés mit takar viszont hamar megtanulom azoknak a neveit akik TÉNYLEG letesznek vmit az asztalra.

leveskocka
rajottem...olembe pottyant a master sergeant...hat nemjo ez igy...lassan olyan ez,mint a pal utcai fiuk...mindenki tiszt,kozlegeny meg sehol😊
Awards

Még az experthez is 100 óra és negyven kill kell egy körben. Egész eddig gyûtögettem a specops órákat a veterán éremhez, most meg az expert kétszeresénél tartok. Pffff...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

"Nemistom. Elment a kedvem az éremgyûjtéstõl is. 😞"

Tegnap vettem meg a jatekot. Meg is kaptam a basic antitank, meg a basic assault plecsniket gyorsan. Tudomasul vettem, de tulzottan nem erdekel. Inkabb jatszok. 😊

Mondjuk én örülök hogy hamarabb meg lehet kapni a plecsniket, legalább hamarabb vége lesz a plecsnihajszolásnak és végre jöhet az igazi játék 😊

Szerinted mi rossz van abban, hogy a lövöldözésen kívül képes volt az ember hosszabb távú célokat is kitûzni maga elé, illetve tényleg megerõltetni magát egy-egy érem kedvéért?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

koschwarz
nem is rád gondoltam

Crem
mondasz valamit...

1 kör alatt begyüjtöttem 2 Veteran érmet...

Azért linkeld be nekem, hogy kb. mire lehet számítani?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

"Nemistom. Elment a kedvem az éremgyûjtéstõl is. 😞"

Akkor mégse olyan rossz ez a patch 😊

Ez a zászlónál kempelek dolog csak akkor jó taktika, ha sokan vannak a szerveren.
Én pl az SG gyakon is bepróbálkoztam ezzel, de még 18 embernél is elõbb utóbb elhúztam a csíkot a következõ frontra, mert ott sokkal nagyobb szükség volt emberre.
Mégse frissítem, elment a kedvem is tõle. Komolyan. Eddig sem tetszett, hogy a basic kit bagde-ek könnyen megszerezhetõek, mostmár a veteránok is. (15 óra játék + 20 kill egy körben)
Nemistom. Elment a kedvem az éremgyûjtéstõl is. 😞

Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de szoktam ilyet csinálni. 😊 Fõleg, ha a többieket is rá lehet erre venni a squadból. Persze egy idõ után (ha senki nem jön arra) azért én is továbbálok.
De van, hogy huzamosabb ideig (akár a kör végéig) ottmaradok valahol, ha kevesen vagyunk (1-3 fõ), de jól védhetõ a pont ennyi emberrel is. Sok zászló van, amit a commander közremûködésével (supply, arty) sokáig lehet tartani kevesen is.

Minden jog fenntartva!

mNzJean
Skynet ha valaki elmondja ,hogy hol találom amit keresel akkor elküldöm neked.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Azt olvastam máshol, hogy lehet még repülõn is. Fura, és helytelen, ha igaz!

gergod
thx crem, ace!

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Ez tényleg jól hangzik, bár az érem másik oldala hogy így 6 emberrel kevesebb lesz a fronton és hamarosan tényleg szükség lesz a védõkre mert a csapat vissza fog szorulni a zászlójukhoz 😄

Az a bajom hogy sokan (megjegyzem jogosan) ésszerû taktikákat akarnak a játékban csinálni de az engine másképp mûködik, pl néhány napja páran úgy gondolták hogy a tankom klasz mobil fedezék és ha azt követik akkor védve lesznek a golyóktól, nem is volt gond amig vissza nem tolattam a sérülések miatt és lett rögtön 3 tékám :/
És NEM kaptam punisht aminek nagyon örültem 😊

Crem
http://www.gameslave.co.uk

Az összes, ami mûködött eddig is, nem változott...

steam, origin: ACE_hun

Crem
köszönöm!😊

gergod
Tudtok olyan stat oldalt mondani, ami már jelzi az új állapotokat?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Jáccottál már 1.3-as patch-el ranked serveren? Mert ha még nem, elsõ 4 embered kinyírásakor mindegyikre fogsz kapni egy rank-et...

steam, origin: ACE_hun

gergod
álá war

"Szerintem ez lenne az alap. Kitisztítani a zászló környékét az ott sunnogóktól. 😊"

Sot tulajdonkeppen ilyenkor nehany urgenek(praktice egy squadnak) ott kene maradnia es kiepiteni a vedelmet, hogy ne a sajat farkat kergeto kutya esete ugorjon be az embernek a korbefoglalgatott zaszlokrol. De ki az istennek van kedve a tortenesektol tavol uldogelni, es varni, hogy hatha arrateved valami ellenfel. Sz'al ilyesmire csak szervezetten, jo parancsnokkal, jo ellenfel ellen van esely.

SCANDAL!

TS Zolly
Hu bakker ne nézz már ekkora lámának! Persze hogy van külömbség. Irtam is, hogy utánna, ha nincs uav. Nem????

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Kizárt dolog. Ez az engine nem arról szól 😊
Lévén a TK-t még mindig beadja minden kis vicces ütközésért...
Az új verzióval kipróbálta már valaki, lehet-e a jármûvek tetején (fõleg tank) utazni? Vagy még mindig azonnali elhalálozással jár?

Minden jog fenntartva!

Elég nagy különbség, hogy a zászló foglalása után, vagy elõtt teszed ezt. Ugye.
Hát ez kiakasztó!

Helicopter Combat Medal
Awarded to any person who has distinguished themselves by superior achievement while participating in helicopter combat.
* IAR: 30 kills in a Helicopter
* Global: 250h Total time using Helicopter
* Global: 20000 kills with Helicopter

Air Combat Medal
Awarded to any person who has distinguished themselves by superior achievement while participating in aerial combat.
* IAR: 25 kills in a Plane
* Global: 200h Total time using Aviator
* Global: 10000 kills with Aviator

Repcsivel fele annyi kill, és kevesebb idõ kell? BS!

Szerintem ez lenne az alap. Kitisztítani a zászló környékét az ott sunnogóktól. 😊

Minden jog fenntartva!

TS Zolly
,, Gondolom te úgy foglalsz zászlót, hogy körbe járod 100m-es körzetben a zászlót maradt e ott valaki ,,

Zászló elfoglalása után, ha nincs uav, akkor én igen . 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Én nem szóltam be neki! De mivel nem értek vele egyet, ezt ki is fejtettem.

Running
Hagyd a fenébe az egészet, nincs értelme, ma kisírom este magam, de holnap már jól leszek.<#eplus2>

Looserke
Nemtudom, hogy nektek is feltûnt-e, de nem mindig reagál a játék, pl a rádióüzenetekre és a minimap és a scoreboard elõhívására. De ez csak az új patch óta van.

<#banplz>

Minden jog fenntartva!

koschwarz
msot miért nem lehet egyébként running véleményét meghallgatni (elolvasni) anélkül, hogy valaki beszólna neki?? bazz.<#boxer><#crazya>

Természetesen még ma nekiállok!

koschwarz
jujj, de egyetértek veled is.<#worship>

végre a mustár nem arról fog szólni, hogy minden arab a BH-t vadássza, juppé!!!!

"oké, akkor ha ma este szeretnék valami telepíteni akkor meddig menjek el? 1.2? azzal még nem lesz gond?"

Lehet, hogy annak a telepitesevel is trukkoznod kell. A FAQ elejen megtalalod, mit csibnalj, ha rendetlenkedik. Azt egyebkent mindenkeppen rakd fel, mert a rankedek mind azzal mennek.(Asszem) Az 1.03-al meg varhatsz, a szerverek is csak lassan teregetnek at erre a verziora.

koschwarz
jujj, de egyet értek veled. tényleg.<#integet2><#taps><#taps><#taps>

joebacsi
(ugye nem tûnik erõltetett mosolynak?)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"