• alma2
    Ne altalanosits, a jelek szerint te se vagy kulonb, kihasznalnad.Nekem a gonszabbik enemet, majd szetveti a kin, hogy a jobbik enem, megoforditja a heli orrat, meg az ellen bazisa elott.Pedig kecsegtetoek az ingyen fregek.Persze biztos lehetne rolam is screenshotot csinalni, csak turelem kell hozza :)
    Inkabb kellene jo par szerver hasonlo neven.Ide gyertek BC-s lamak jatszani, es akkor nem a sok normalisan jatszo embernek kellene szervereket keresgelni.Bar sajna az utobbiak vannak kissebbsegben.
    Mult heten wake island palyan nem tudtunk felszallni helivel, mert az ellen artija folyamatosan szetlotte, kozben egy repulo ontotta rank a bombat.Igazabol megszuletni se volt nagyon idonk nem, hogy leloni.Persze mar volt pontunk a szigeten ott is megszulethettunk volna.Egyertelemu a helit nem akartak, hogy felszalljon.Nezem van az ellennel ket admin is. Elkezdtem magyarazni, hogy tegye mar ki azt a ket idiotat, erre annyi volt a valaszuk, nem tiltott semmi sem.Ja mondom jo, nem emlekeztem a betolto kepernyon mi volt irva.Bar szerintem kamuztak, de hat ok a nagy ADMINOK.
    Na utana eleg sok screenshot keszulhetett volna rolam, ha lett volna elfoglalhatatlan bazisuk az tuti.
    De majd megjegyzem az ilyen serverek nevet, mert itt eleg nagy nepszerusegnek orvendhetnek es mar mehettek is oda.