• Robogo
    Nálunk ha meglenne a fegyelem akkor nagyon jók lenénk,mert nálunk az a gond,hogy mindenki ugymond meg akarja mondani hogy ki mit csináljon,mindenki össze-vissza beszél nincs meg egy állandó commander aki írányítja a csapatot.Én is mindig megmondom,hogy ki mit csináljon közbe nem is én vagyok a commander.Én egy tunkolos tank vagyok úgymond és szeretek egyedül befoglalni egy zászlót úgy,hogy leölök 4-5 embert,de komolyan.:)
    Tegnap is az utolsó pontjukat foglaltam az ellenek és mondom spawnoljon rám valaki,mert egyedül elviszem fehérig a zászlót,de azért segítsen valaki.Na aztán ez így is volt,de az 5. ember leölt és utána olyan ideges voltam,hogy csak na,ha jött volna még egy ember akkor meg lett volna a zászló.Hát ezután el is ment az agyam és üvöltöztem egy kicsit.És ez sajna majdnem minden waron megtörténik,hogy üvöltözök a klántársaimmal.:)Sajna én is olyan vagyok,hogy nem tudok megállni egyhelybe és csak nyomulni akarok és sokszor is rámszóltak,hogy Gaboca ne menj!!Szóval ezért kell egy de csak egy commander aki mindent megmond és győzelemre viszi a csapatot.:)