Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval CREM6 peccs után
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
www.battlefield.hu
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Megkérdeztük miért aknáztad le a felszállópályát?
Válaszolni már nem tudott..
Jah! És nincs anyázás...
hát ezért...
8990.-
<#mf2>#mf2>
ha igen, miert kinozzatok magatokat amcsi servereken , 150-es pinggel 😊
szerintem
aki anya*ik. hogy lama repulosok, azokkal meg ne foglalkozni /itt is van egy par/ csak az irigyseg beszel beloluk, hogy anyjuktol nem szarnyakat, csak labakat kaptak 😊
Pl a patchben javitanak az iglak, nyomkovetesi kepessegen, nehezebb lesz lerazni a raketakat, remelem ez a repulok raketaira is igaz lesz, mert neha sokaig tart leszedni a masikat gepagyuval 😊
szerintem
nekem mindig <failed looking up the hostname> hibaüzenetet ad, pedig még bent is vagyok a szerveren...
nem ranked szerverek többsége beenged generált kulccsal. pl SG.Hu szerver, lásd itt fent
ranked szerverre már nem lehet generált kulccsal bejutni
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Meg jo hogy ilyen felhasznalobarat ez a BF <#vigyor5>#vigyor5>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
De felraktam a warezt. Nem crackeltem, hogy felmenjen a patch. Feldobtam a patchet, utána crackeltem... El akarom inditani, és egy sötét kép, utána kilép...
bontatlan, de számlát nem tudok adni
A warezes változat nem is fog elindulni patch-el?
mert tudok 10000ért egy pár darabot, ha valakit érdekel
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
legolcsóbban mennyiért lehet hozzájutni itthon a BF2höz?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
joebácsi: ez a kis hülyegyerek mégis jobban játszik 😊
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
az a 16+ os jel nem véletlenül van a játék dobozán...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nagyon gyerek vagy meg, nem is irok neked mast.
Megnéztem a fákjút (FAQ) is. Ami ezt írja "annál nagyobb a találati esélye minél közelebb van, minél kevésbé mozog, minél kisebb szöget zár be a repülõ haladási iránya és a kilõtt rakéta,". Hát jóvanbazzeg, meg ne kérjem, hogy álljon már meg egy pillanatra kávézni, mert céloznák? <#zavart2>#zavart2><#gonosz3>#gonosz3> Ennél azért jóval többre képesek a mai Top Cat -ek. 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯