FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
q13579 #65800 Megint egy elég kerekre és hosszura sikerült vita a BC-röl. A legjobb megoldás az lenne ha akit ez zavar, nem menne fel ezekre a szerverekre mert valljuk be öszintén elég visszatérö probléma. Én nagyon ritkán megyek magyar rankedre pont az ilyen ügyek miatt. És nekem senki ne mondja hogy nincs bc, meghogy csak a légvédelemet lövi ki vki.... Ezerrel megy a bc, föként ahogy láttam Gulf of Omanon. Ezt nem kivánom kifejteni mert ez is elinditana legalább ennyit. Az a szomoru hogy pontazok nem vezik észre magukat, akik ezeknek az elinditoi okozoi. Mindenesetre ha valakit tényleg zavar ez a dolog disconnect és tud találni olyan szervert ahol tisztességes játékot produkál a playerek 90%a.
A másik dolog ami még egy kicsit zavart az elözöekböl, hogy ne fikázzuk már egymást stattok alapján. Milyen jogon lehet valakit leszolni csakmert 1.5 pl a heli átlaga? Vagy 0,6 az assault átlaga. Elég sokszor itélkezünk külsöségek alapján.