Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rankeden szokás szerint heliztem. Erre átrak vezírkínt a másik csapatba, mondom sebaj, visszakinlódom magam, erre 5 perc múlva, megint átdob. Ekkor beírtam mindenkinek, hogy fuck you dice! Na erre elkezdett boldog boldogtalan helyeselni, meg szidni a dice-t, aszittem a játék is abbamarad arra a körre...😊
43 killt összeszedni egy körben az kiemelkedõ teljesítmény...mellé azt, hogy ez mindig ugyanaz a muksó legyen, hát... vagy nagyon tud a gyerek, és volt 300 killje abban a körben (Herkules, tartsd meg a plafont), vagy itt valami olyasmi lappang, mit egyszerû elmém nem képes felfogni. Ebbõl jött a következtetés, hogy itt okosság volt.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
(teis jóvotá'😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
EGY KURVA PONTON BUKTUK A MAPPOT UTÁLOK MINDEN AMERIKAIT!!
DZSIHÁÁÁÁÁD!!!!!!!!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha VOIP-en akarok másokkal beszélni mit kell még beállitani. Mert a játék menüjében+telepitéskor is beállitottam mindent de mégse tudok beszélni+engem sem hallanak!
Köszi
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
-tRs-Landor
"Tanítottam meg késelni"..
Mit lehet azon tanítani?
Figyelj, átváltasz késre, odamész és ...putty...így ni. Látod, na megmutatom ismét. Odamész, putty, belerakod az acélt. Megfigyelted, hogy csináltam? Megmutatom újra. Putty. Meghaltál. Látod? Érted? Érzed? Nem? Na újra. Putty. Leszúrtalak. Érted!
Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.
Putty-putty. Hoppá az elsõ mellément.Putty.Putty.Putty.Putty.Putty.............
Na így kell késelni.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Késcsatáztunk egy lyan rankedon amirõl ace is beszélt, ezen tanitottam meg havert késelni, de neki nem a saját accountja volt..
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
(már kurvára unom a stattal villogást😛)
Aki szokott játszani a szerveren, az menjen, és szavazzon milyen mapok maradjanak fent!
***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/
ezen jot rohogtem😊
újraraktam a rendszeremet, és a TS nem akar elindulni. hvdi.dll file-ra hivatkozik.
Nem tudjátok, mi lehet a gond?
a danee altal 43x megolt srac statja
szoval,elegge ketseges,hogy akar a leglamabb emberket le lehet gyakni egy koron belul kessel...mint lathato,a sracot 44xoltek meg bicskaval,ebbol 43x danee
jah,es a srac csak osszesen ket napot volt meccsen,mintha eppen arra hoztak volna letre ezt a nicket,hogy valaki leszurja ot 43x?
ui.:senkit nem akarok megbantani,de ez akkor is gyanus
Csak azért, mert igérték az elõmenetel és a plecsnik felülvizsgálatát.
Minden jog fenntartva!
6000 Global Hours Played in Total
· 50,000 Driver Ability Points (Driving around with people in your vehicle)
· 10,000 Global Amount of Times defending a control point
· 250,000 Global Teamwork Score
hát ennek pont az 1/10-ét teljesítette. Akkor most mivan?
Én Flatline táblázatát veszem alapúl, de akkor valami nem ok!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Akkor most tévedésben éltem idáig és a Golden Scimitar-t nem 4500 óránál, hanem csak 450 óránál adják. Vonatkozik ez a Medal of Valour-ra is. Igaz az már a 6000 órás kategória!😛PP
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?