• GameOverrr
    Csak tudod "kiscsillag" a demóban semmiféle éles meccs előtti ökörködés nincs, mivel ott nincs is semmi az éles meccs előtt. Ahogy belép az ember a szerverre, máris minden élesben megy, függetlenűl attól, hogy hányan vannak a szerveren. Így én ilyen éles meccs előtti ökörködéssel még nem talalkozhattam, de akkor is alattomos puhapöcsös módszernek tartom ezt az esetet. Olyan nehezetekre esett volna beírni, hogy:"Figyelj már kiscsillag elbaztad a játékunkat(LOL, mert besegítettem az egyik csapattársamnak), ezért mostantól lövünk rád, annak ellenére is, hogy egy oldalon vagyunk."?
    Kívánom, hogy játszunk még egy szerveren(de lehetőleg egymás ellen). Gondolom akkor is is ilyen jól megy a lövöldözés, mikor ellenségre kell lőni.

Egyébként meg nem lekoccoltam, hanem az említett okok miatt kiléptem.

Alma2-nek:"Ahh, olcso kifogas" Nem olcsó kifogás, hanem ez az igazság. Baromi sokat számít a pályaismeret. Singleplayerben beléptem egy másik pályára, aztán azt sem tudtam merre támadunk... Az meg odáig rendben van, hogy elég tudni, hogy pirosan világit egy zászló környéke, de ha elsö alkalommal elkezdek körözni körülötte, tuti, hogy lefejelem az első fát. Arról nem is beszélve, hogy fogalmam sincs, hol vannak a stinger/igla állványok. Lehet, hogy ha az embernek van egy jó gunnere - aki figyelmezteti, hogy honnan lőnek -, akkor ez nem akkora probléma. De ha nincs, akkor magára van utalva, és csak abban bízhat, hogy tudja, honnan lőnek.