FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na kiscsillag akkor elmesélem, hogy mi is történt!!! eX szerver kör végén a töltésnél belassult (hozzáteszem ennek ellenére hibátlan, mert nem bontotta a kapcsolatot!!! (thanks eX)) és szépen mindenki disconnektalt. Én is majdnem, de erre elkezdett betölteni. Nézem kik vannak a szerveren, csak ketten voltunk Pharolas -al. Írta, helicsatázzunk addíg. Oké. Aztán jöttél te, és pillanatok alatt leszedtél F35-el. Ebbe nincs is semmi kivetnivaló, hisz ellenséges oldalon voltunk. Viszont sikerült elrontanod a játékunkat, és ezért döntöttünk úgy, hogy akkor játszunk mást. Egyébként meg nem értem, hogy miért is sírsz amiért lőttünk rád??!! Még bőven éles meccs elött voltunk. Addíg mindent lehet. Legközelebb meg ne lépj le. Én sem koccoltam amikor ed101(alma2???) kb 5x szedett le heli TV raksival... És végezetül gyakorolhatsz akármennyit egyjátékos módban!!! Éles játékban mindíg meg fogsz halni, mert teljesen másképp viselkednek a fegyverek, és a morál is más!!!!