Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Issues Resolved in Catalyst™ Software Suite 5.9
The following section provides a summary of the issues that have been resolved in the latest version of Catalyst™. These include:
Battlefield 2: The game no longer exits to the Windows desktop after the game logo is displayed
szerintem
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ááááááááááááááááááááááááááááááááá, wake up, neo!!!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
De még így sem ér semmit középtávra. Lõheted vele az ellent, meg be is jelzi, hogy eltaláltad, csak alig sebez rajta.
Egyébként mi lett a szerverekkel? Mindenhol táncoló hullák, akadozó egér mozgás, lagocskák tömegei, széttörõ supplies, lehõlehetetlen emberek 1 m -rõl.
(ezt direkt kipróbáltam állt elõttem 10cm -re, én meg nyomtam bele az olmot, végül lekéseltem)
szal valami gubanc van 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
😊
szerintem
Karkandon azzal vettem be egyszer a középsõ épület melletti pontot. 4 amcsi volt ott, mind a négyet leshotgunoztam vele 😊
De aztán ha már középtávról kell valakit lelõni vele, akkor semmit nem ér.
Szal összeségében szvsz jobb az alap MP5-je az AT-nek.
és az assaultté miben különbözik az m16/ak-tól (az a G akármi)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
pedig a teljes map ki van toltve, csak gondolom ez relativ kitoltest jelent, mintha az elejen az editorba a max mapmeret helyett csak a kozepeset vagy a kicsit valsztotta volna 😊 valaki hozzaerto megmondhatna... vagy majd megnezem,
De viszont ami nagyon nagyon csunya benne, hogy hianyzonak a jarmuveknek az arnyekolasa, minden jarmu egyszinuen virit a "sivatagi homokban" mar mas custom mapnal is lattam ezt a hibat.
szerintem
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
"bocsi most bugos map jön, terrain settinget mediumra!" 😄
nagyon szaporodik a pt-6 klán... vigyázni kell velük, mert túlnépesítik a mezõnyt ,)
gratula neo, sok boldogságot (kár h nem olvas fórumot 😊)
www.battlefield.hu
Gondolom ennek semmi köze a kilenc hónappal ezelõtti országos áramkimaradáshoz... 😄
NAGYON SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERÕSEK EZEK A DOLGOK?
GYERE TE IS, JÁTSZ AZ
KEZDÕ TÉRKÉPEK:
1.El Alamein
2.Strike
3.Nan nai
4.Khafji
5.mustár"
by running
sorry, SG szerver
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
napi 2-3 tk-t szedek így össze😄 Szerinted mennyi idõ alatt lassít le a repcsi?
Mivel nincs rajta ABS, ezért mire észreveszem, hogy szaladsz és leveszem a tolóerõt, már csak akkor állok meg, mikor az utánégetõ melegíti a hasadat!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
megjegyzem, ha vár a pilóta kb. 2 mp-et, akkor átérek elõtte...
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
Másik kedves élményem pont az elõbb történt meg velem. A Wolves Den szerveren a Dragon Valley-en heliztem. Nem is ment annyira jól, fõleg mivel a mi csapatunkba csak én nyomtam, az ellennél volt két helis, meg az a tömérdek iglás, de volt egy srác, aki mindig az utamba tévedt. Õ világosított fel költõi hangnemben, hogy én egy hacker vagyok.
Tehát uraim, ez van <#nezze>#nezze>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Pffff. 3 teli BH után úgy döntöttek, hogy nem kellek.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
ennek a jateknak is lennenek olyan hibai mint a GTA sanandreasnak?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent