Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Nem tudhatod melyik oldal benazik, itt kivetelesen az atire tippelek 😊

szerintem

PocoK Bf2
hmm! Mondassz valamit. Te nagy guru lehetsz!! 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Több mint valószínû, hogy amint kiadták.
PocoK Bf2
mikor jön az 1.1 -es javítás?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

PocoK Bf2
persze, gránátvetõ helyett kézigránátot kapsz. Az egyik legerõsebb fegyver a G3 vagy miaszösz. 😊)

koschwarz
hallelujah!!!! kár, hogy a dice erre nem volt képes...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

alma2
na egy ket ongyilkos jeloltnek ez hatha segit

Issues Resolved in Catalyst™ Software Suite 5.9
The following section provides a summary of the issues that have been resolved in the latest version of Catalyst™. These include:
Battlefield 2: The game no longer exits to the Windows desktop after the game logo is displayed

szerintem

uHs Gerzson
Hát ezt beszoptad jim ahogy stifler mondaná 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
ugye? 😄 izzadva és üvöltve ébredek ilyenkor...

Kandurex
Sniper kaszt meg abszolúte megdöglött ilyen szervereknél. Míg 2 hete azért eléggé jól lehetett vele írtani, ma már, csak tötltelékként funkcionál, érdembeli munkát nem lehet vele végezni :/ (egyedül a claymore ami pöpec nála, szakasztársak nagy örömére 😊))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Na ez már beteg 😊
koschwarz
az én hüje álmomban Salma Hayek akar egy maratonit szeretkezni valem, de én elutasítom, mert javítanom kell a BF2-es statomon, és ezért még nyomok egy kört a strike at karkandon...

ááááááááááááááááááááááááááááááááá, wake up, neo!!!

Ja és a DAO egyik legnagyobb elõnye (az összes többi shotgunnal együtt) hogy mozgás közben is ugyanakkora a szórása mintha hasalna az ember szal futás közben és oldalazva is hatékonyan lehet használni 😊

A modban sincs lejjebb butítva, sõt, inkább feljebb.
De még így sem ér semmit középtávra. Lõheted vele az ellent, meg be is jelzi, hogy eltaláltad, csak alig sebez rajta.
Kandurex
Utálatos fegyver. Csak nézek ki a fejembõl, amikor BANGG!!!!, és már fekszem is 😞.

Egyébként mi lett a szerverekkel? Mindenhol táncoló hullák, akadozó egér mozgás, lagocskák tömegei, széttörõ supplies, lehõlehetetlen emberek 1 m -rõl.

(ezt direkt kipróbáltam állt elõttem 10cm -re, én meg nyomtam bele az olmot, végül lekéseltem)

szal valami gubanc van 😞

Én most a vanilla BF2-rõl beszélek (semmi weapon mod) ott kb 30m-ig hatékony csak nem kell spórolni a lõszerrel szerencsére a tûzsebessége hatalmas, az egyetlen bajom vele hogy a tárazást végig kell várni és nem lehet megszakítani, egy csomószor akkor lõnek le amikor éppen tárazok :/

koschwarz
azt álmodtad, hogy véletlenül mégis saját BH-ra tetted a c4-eket, és a full heliket robantgattad, emiatt annyit tk-znak, hogy global bant kaptál ip-címre, plusz kiégették a gépeidbõl a procit meg a videokártyát, a BF2 dvd pedig megsemmisítette önmagát, valamint az összes játékboltban 2 méteres plakátokon volt kirakva az arcod "ennek ne adjatok el se BF2-t, se másmilyen játékot, csak a "Sarki Kisközért Tycoon-t"

😊

alma2
mond el az almot, en is hulyet almondtam, pl cifra noeminak kukija volt, de ez annyira nem tartozik ide 😊

szerintem

Ezt viszont nem néztem de az assi unlockon mivel nincs gránátvetõ van hozzá legalább kézigránát?

A DAO egy állat, csak sajnos KIZÁRÓLAG közelharcban jó 😊 De ott tényleg verhetetlen.
Karkandon azzal vettem be egyszer a középsõ épület melletti pontot. 4 amcsi volt ott, mind a négyet leshotgunoztam vele 😊

De aztán ha már középtávról kell valakit lelõni vele, akkor semmit nem ér.
Szal összeségében szvsz jobb az alap MP5-je az AT-nek.
Az antitank unlockja a streetsweeper (DAO akármi 😛) 12-es tár félautomata shotgun közelharcban verhetetlen sztem a legjobb unlock az egész játékban, az assault unlockja 20-as tár nagy sebzés és vmivel pontosabb DE NINCS RAJTA GRÁNÁTVETÕ!

koschwarz
na, azt akartam még tegnap kérdezni, mikor errõl volt szó, hogy mi az antitiankos unlockolható fegyvere, és milyen?

és az assaultté miben különbözik az m16/ak-tól (az a G akármi)

Nem, ellenséges. Úgy látszik, tényleg a lelkemre vettem a dolgot, mert ezzel álmodtam, bazze. Inkább el sem mesélem, annyira hülye álom volt....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alma2
megneztem az el alamein palyat, tenyleg eleg aprora sikerult.
pedig a teljes map ki van toltve, csak gondolom ez relativ kitoltest jelent, mintha az elejen az editorba a max mapmeret helyett csak a kozepeset vagy a kicsit valsztotta volna 😊 valaki hozzaerto megmondhatna... vagy majd megnezem,
De viszont ami nagyon nagyon csunya benne, hogy hianyzonak a jarmuveknek az arnyekolasa, minden jarmu egyszinuen virit a "sivatagi homokban" mar mas custom mapnal is lattam ezt a hibat.

szerintem

uHs Gerzson
lol

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Akkor ez nem go... Ilyet nem várhatunk el sehogyse a játékosoktól.
"bocsi most bugos map jön, terrain settinget mediumra!" 😄
uHs Gerzson
Hát valamiért ha nem teszed médiumra a terrain setting akkor kidob a desktopra 😞

Mármint bugos, úgyérted? Vagy csak túl gépigényes?
uHs Gerzson
Találtam egy olyan pályát amit sokan hiányoltak bf2-ben. Ez Darfur. Ez a pálya a BFV-s PoE egyik legjobb tankozo pályája volt és most átimportálták bf2-be. Én azt mondom érdemes a mai összeröfenésen berakni, csak egy bibi van. Mivel Custom map le kell venni a terrain setting médumra mert összeomlik a játék alata 😊

BurnBaby
wow
nagyon szaporodik a pt-6 klán... vigyázni kell velük, mert túlnépesítik a mezõnyt ,)

gratula neo, sok boldogságot (kár h nem olvas fórumot 😊)

www.battlefield.hu

erdos
Ezúton is szeretnénk a csapat nevében gratulálni az egyik kiváló kommanderünknek, Neo-nak és párjának, akikhez BEKÖSZÖNT A GÓLYA EGY CSODASZÉP 3 KILÓ 60 DEKÁS AJÁNDÉKKAL!!! :-)))
Gondolom ennek semmi köze a kilenc hónappal ezelõtti országos áramkimaradáshoz... 😄
NAGYON SOK EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

koschwarz
"FIGYELEM, FIGYELEM!

BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERÕSEK EZEK A DOLGOK?

GYERE TE IS, JÁTSZ AZ KLÁN TAGJAIVAL ÉS LEHET BENNE RÉSZED, VÁRUNK MINDENKIT PÉNTEKEN (szept 23) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!

KEZDÕ TÉRKÉPEK:
1.El Alamein
2.Strike
3.Nan nai
4.Khafji
5.mustár"

by running

sorry, SG szerver

mert mi lesz ma az f2k-n 19kor?
BurnBaby
saját bh volt? ,))

www.battlefield.hu

koschwarz
tegnap írtam, hogy száraggyon le a tököm, ha ma este nem vagyok az f2k-n...lehet, hogy nem 19.00-kor, de megpróbálok ott lenni. tegnap meghozták a bútort, amit nem sikerült összerakni délután, úgyhogy ma folytatni kell...

koschwarz
látod, ezért nem szabad túl jónak lenni 😊 én is vigyázok, hogy ne legyek az 😄

koschwarz
jó van na, de nem igaz, hogy mikor beugrott a gépbe, nem látta, hogy ott vagyok. egyszerre futottunk arra, csak õ ért a géphez elõbb, szerintem azért is hitte azt, hogy nekem is kell a gép. (holott ezek után már a másik gép kellett 😊 )

Crem
Persze az a lámaság aki ilyenkor büntet, vagy szavazást indít. Ez egy baleset...😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
ez jó!😊

napi 2-3 tk-t szedek így össze😄 Szerinted mennyi idõ alatt lassít le a repcsi?
Mivel nincs rajta ABS, ezért mire észreveszem, hogy szaladsz és leveszem a tolóerõt, már csak akkor állok meg, mikor az utánégetõ melegíti a hasadat!😄DD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

koschwarz
én 1x a magyar ranked valamelyikén véletlenül befutottam a saját felszálló vadászgépünk elé még a kör elején, erre 3x egymás után indítottak ellenem kick vote-ot, merthogy direkt tk-ztattam a pilótát...ami persze nem volt igaz, mert nem vagyok az a típus, alig bírtam lenyugtatni a népet, hogy hagyják abba a szavazást 😊

megjegyzem, ha vár a pilóta kb. 2 mp-et, akkor átérek elõtte...

koschwarz
csak azért írtam, hogy kezdõként medic-kel voltam, mert általában az elsõ szárnypróbálgatásokat ezzel teszik meg...én szeretem a medic-et 😊

alberto 15
rankedokon nem fog, mert ott csak alap bf2-es cuccok mehetnek<#kocsog>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Danee
én akkor szedem majd le a custom mapokat ha megy rankedokon vagy waron 😊

Melyik szerver volt mert oda nem megyek <#hehe>

Pharolas
Hát ez a kick/bann tényleg érdekesen megyeget a nagyvilágban. Verzooval a kubra damon nyomultunk helivel, én a pilóta - és persze õ a gunner -, nagy szerencsétlenségünkre ott volt két exieges úriember, akik - gondolom - a klánjuk helisei voltak. Miután sikeresen 5x kiszedtem õket a légbõl, és verzoo is irtogatta õket, úgy gondolták 200-10 körüli állásnál, hogy ne kapjuk meg a pontot, és kaptunk egy admin kicket.

Másik kedves élményem pont az elõbb történt meg velem. A Wolves Den szerveren a Dragon Valley-en heliztem. Nem is ment annyira jól, fõleg mivel a mi csapatunkba csak én nyomtam, az ellennél volt két helis, meg az a tömérdek iglás, de volt egy srác, aki mindig az utamba tévedt. Õ világosított fel költõi hangnemben, hogy én egy hacker vagyok.
Tehát uraim, ez van <#nezze>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Kandurex
<#hehe>

<#eljen>

Megsérült a lelkivilágom. Kibannoltak STAT PADDING miatt. Ugyanis egyfolytában felrobbantgattam az ellenfél BH-ját. Mondogattam is magamban, de tápos módja ez a statpaddingolásnak. Hiszen csak annyit kell tennem, hogy ölöm az ellenfelemet és nõ a statom. (van ennek így értelme, hogy "nõ a statom"?)
Pffff. 3 teli BH után úgy döntöttek, hogy nem kellek.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

rekettyes
nem tudjatok mi lehet a hiba jatekinditasnal ha csak bevillan egy fekete kep es nem tortenik semmi?
ennek a jateknak is lennenek olyan hibai mint a GTA sanandreasnak?

Guer
ha megnyomod a "url" gombocskát akkor elég nekünk rákattintani és nem kell másolgatni a cimet...erre találták ki 😊

el alamein rulez 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent