FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #65518 Direkt léptem ki. Nem akartam egy tök ismeretlen pályán nyomni az első ranked körömet.(Majd szóljatok, ha a Gulf Of Oman megy
!Thx.) Még azt sem tudom, melyik bázisnak mi a neve. Kicsit rá kéne gyúrni singleplareben, de az még a multinál is sokkal jobban szaggat. Bár a legnagyobb meglepetésemre a szerverre történő belépésem után egy kis idővel már nem is szaggatott (annyira). Egészen játszható volt.
Azt mondjuk öt perc játék után is leszűrtem, hogy a hőkövetős rakéták sikeres kezelését szinte amatőrök részére is sikerült megoldani. Én nem vagyok valami spéci vadászgépes(egérrel nehéz is lenne igazán jónak lenni), de a demóban igen hosszan tartó légicsatákat lehetett nyomni. És egy jobb pilóta leszedése igencsak megizzasztotta az embert. A rakéták nem találtak be, ha a célpont benyomott egy élesebb kanyart.
Itt a kikerülő manőverek fele sem működött. Olyankor is eltalált, amikor a demóban az életben nem talált volna el. Na mindegy, majd hozzászokom. És ahogy elnéztem e kis idő alatt, most a légiharc annyiból áll, hogy megvárja az ember, míg a flair-ek elszállnak, aztán meg tök mindegy mit csinál az üldözött, ha még képben van az üldözőnek, akkor az esetek többségében vége is a műsornak.
Egy helit is úgy találtam el most,(amikor éppen nem mentem bele( sorry mégegyszer, bár meg is érdemelték, mert az még mindig bassza a csőröm, amikor az elején TV-raksival lőttek rám célba(az első rakétánál azt hittem ellenséges heli volt, de megnéztem a minimap-on és saját volt, aztán mire észbe kaptam már félig szétlőtt(et)ek. Rendkívül fair dolog volt. Gratulálok! Talán, ha előtte szóltatok volna, hogy ugyan egy oldalon állunk, de azért lőjjünk már egymásra! No nem baj, de azért remélem, hogy még összefutunk, csak ne adja az Isten, hogy ne egy oldalon legyünk, mert az ilyen gerinctelen kis pöcsöket nem igazán bírom. Na meg, aki úgy teamkillezne, hogy nem megy még ugyan a kör, attól sok jót élesben sem várhat az ember.)hogy az a demóban az életben nem talált volna.
Úgyhogy tényleg eléggé más lett a játék a demóhoz képest, de majd megszokom. Bár szerintem várok vele, míg be nem szerzek még 512 MB RAM-ot.