• FlatlineHun
    Egyébiránt, ha már többen is vették a fáradtságot, hogy hosszabban leírják a véleményüket:
    Eddig minden patch után fontolgattam a játék abbahagyását, különböző okok miatt (szerverböngésző tönkrebaszás, TV rakéta kép tönkrebaszás, csapattársat pirosnak látós TB, saját csapatot artizós kommanderes TB, grafikai teljesítményt TB, minimap kinagyítós elváltogatós TB, Zatar wetlands térkép TB )
    A mai napig (akár el tetszik ismerni, akár nem) TELE VAN CSÚNYA BUGOKKAL AZ EGÉSZ.
    TK rendszer, szavazás rendszer, kliensoldali találatjelzés, idióta autobalance probléma és mindegyikre legalább 3 jó megoldási javaslatot olvastam külföldi fórumokon.

Erre most kijön egy patch, amivel kiherélik a helit, kellően megnehezítik a repcsizést, javítját az assaultot, snipert és a supportot, hányadékkeltően kinéző UAV jelenik meg fölöttünk 5 poligonból összerakva és boruljak le előttük?

Lófaszt. Fél éve vagyok az EA fizetés nélküli bétatesztere és kicsit kivan a tököm. Egyikőtök sem gondolkodott még el azon, hogy konzolokra miért tudnak kiadni úgy játékokat, hogy nem kell patch-elni?

Lassan itt a második kiegészítő, miközben az alapjáték még mindig BETA minőségű!
    Gondolom nektek sem kell ecsetelni, hogyan nézne ki egy rendes patch. (aminek vannak hibaüzenetei nem csak patching failed) vagy.. láttatok már olyat, hogy UT2004 leáll? Én igen. Kb 3x két év alatt, mindháromszor részletes debug információval, amiből nekem laikusnak is kiderült, hogy egy mutator okozta a hibát. Itt meg program kilép minden hibaüzenet nélkül....

Biztos én vagyok a buta, de én ettől a patchtől legalább azt elvártam volna, hogy a fent említett NAGYOBB BUGOKAT orvosolja. Nem, helyette csupa tweak, meg feature az egész. Hát kapják be, többet EA/DICE játékot nem veszek, az biztos.

Már nagyon sajnálom, hogy belekezdtem az egészbe...