Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Én jobban örülnék ha egy ilyet hivatalossan hoznának ki,és mindenütt ez lenne...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kandurex
Nagyon remélem, hogy Borg felheggeszti az SG szerverre a reality sebzés módot és végre szerver lesz amin már élvezetes lesz a játék. Nem pedig õrült rambókat láttok akik egymást lövik 2m távolságból...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Argh!!!!

Az utolsó jeleneten kívül minden kész..... de holnap meló, úgyhogy.... mára ennyi.

Szóval hamarosan jön a:

Operation Clean Sweep 1: Snatch That Base

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

nincs más megoldás, harakiri

steam, origin: ACE_hun

spidey
Hello! Felraktam a patchet, eredeti BF2.exe meg *.dll vissza, beraktam a mini-image-et, é smég mindig kidobál egy kép után. FAQ-t átböngésztem. Ötlet?

vgez
bocsi de lassan megtanulom ezt a képfeltöltés funkciót is <#vigyor2>

vgez
csak beteszem ide ha sikerül

az elsõ: ilyen magyar szerveren is van természetesen.
viszont hátránya is van ennek a bugnak. (mármint a használó szempontjából)
épületben lapult két ember mikor befoglaltunk egy zászlót,
ott mocorogtak a sarokban, én hátsó bejáratról mentem és bizony láttam ahogy kilóg nak néha a falból.
be a kantiba és persze torokmetszés.

khumbula

alma2
roviden tomoren... bug 😊
regen kb 5 eve vagy az elott az egyik jatekban meg volt oldva, ha lefekszel a fal melle es elfordulsz akkor nem logott ki a labad a fal masik oldalan,de eleg egyszeru modon... nem engedett fordulni a fal kozeleben.Ami valahol jogos valahol nem .De mivel mindenki megszokta ezt, ott anno nagyon bosszanto volt.
Ha fekudtel a fal mellett vegulis nem tudtal forogni, mert ugye a tested meg a fal osszeert. ezen lehet vitatkozni melyik a jobb megoldas.. az teny azota se lattam nagyon viszont azt a megoldast a jatekokban.
Persze ez masik oldalrol konnyit is, mert lama pistike befekszik a fal melle forog ossze-vissza, te meg latod a falon tul is hogy ott szerencsetlenkedik, mert kilog a laba 😊

szerintem

vgez
hoppá

vgez
meg egy két érdekesség van néha magyar és német szervereken olyan hogy a fickó félig belemászik a falba "nem halott" és onnan sniperkedik hogy a puska csöve átlóg a falon,<#ejnye1>
a másik az amikor érthetetlen módon az ellenség sorai közül majdnem sérthetetlen a figura 1-2 két késszúrás meg se árt neki vagy egy tank lövés <#conf>
tud valaki erre magyarázatot? <#rolleyes>

<#eljen>

-tRs-Landor

Pár év múlva nem fogtok Kína kapcsán rötyögni 😊

khumbula

TDC Geronimo
Na ezt jól megkaptad xD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Boxer HUN
Hi All!!!

Elég bárgyú volt a mai nap, (remélem ezzel letudtam az egész heti pech mennyiséget) ráadásul lohasztott a szokásos csapategyenlõtlenség is.

De azért van egy jó hírem is... HOLNAPTÓL ISKOLA!!!
A kis lamerek délutánonként tanulhatnak házifeladatot, délelöttönként amúgyis iskola. Talán megszûnik az idétlen lamer henteléses, kamikazés stílus. (Talán akkor már tényleg érdemes lesz magyar rankedra menni).

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Hatt
Az nem olyan zavaró, csak játék stílust kell váltani

Elastic An-usZ Boys

alma2
Ha kulfoldre felsz kimenni, vagy meg nem engednek ajanlanam a battlefield.hu-t,ha egyre gondolunk.De mintha valaki mondta volna nem mukodik mar...
Ott az ASE annal nem kell jobb...

Battlefield 2 Browser - UPDATE!!!
2005. augusztus 17. - Zs0lt1 | Battlefield 2 hírek

szerintem

fr3ddy14
a server browsert honnan nlehet letölteni??

leveskocka
aztan jatszhatsz 10:19 aranyban!😊
Hatt
csak sikerált😊

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Nézzenek oda, nagy ritkán mennék fel játszani és 20 perce nem jutok be az áhított magyar szerverre😊

Kieshetne valaki😊

Elastic An-usZ Boys

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Helló
Nekem egy Ati videókártyám és nem indul a B2.Elindul a játék lemegy a videó és utána egy fekete kép jön be.Miért van ez???Nem tud valaki valamipatchet hozzá??
uHs Gerzson
LOL

schrank
van benne valami mert kína pályán történt<#nyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

uHs Gerzson
Szerintem ha megnézed a doboz alját akkor látni fogod hogy made in china ezért selejtes dobozokat gyártanak és igy gátolják az ellenség utánpotlását <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

schrank
ja tényleg a mocskos csigazabálóknál történt ez és ha megnézzük milyen autókat gyártanak akkor képzelheted milyen lehet a ládagyári minõség <#wilting>

uHs Gerzson
Szerintem csak selejtek voltak a dobozok <#nevetes1>

schrank
találkoztam külföldi szerveren olyan problémával hogy az összes "szupli" láda földet-;betont-;rétet-;vagy bármihezéréskor azonnal széttörött és 2 lehetõségre gondoltam 1.<#lama>vagyok a csomagok ledobásához (ezen állításom teljesen alaptalan és mindenekfelett sértõ a személyemre nézve<#schmoll2>) 2. szerver beállítás a ládával való segítségnyújtást elkerülése végett (megjegyezném ranked szerverrõl van szó és ha jól emléxem freddy14és5/7-ed -nek is volt már ilyen problémája de õ biztos <#lama> volt)<#help>

0Fritz0
Bocsi, de ma nem kell senkit sem felrobbantani, lelõni vagy megalázni.
Talán majd legközelebb... <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

uHs Gerzson
Lámi<#violent><#lama>

Dave000
Vissza kéne olvasni!!! <#banplz><#lama>

<#beka3><#beka3>

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

joebacsi
#36405, noob, FAQ!!!

<#nezze><#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
CSak neked Zs0lt1 😛

© FlatlineHun ma 10:01 | Privát | Válasz | #36405

Ja! Majdnem kiment a fejembõl. Elnézést kérek minden stábtagtól, de a mára tervezett
forgatás elmarad.

Tegnap elkapott a hév, és nem bírtam magammal, úgyhogy egész este játszottam, ezért a tegnapra tervezett melót ma kell megcsinálnom. Ráadásul az utolsó 15-20 mp nagy részét újra kell kameráznom + renderelnem + vágnom. Tehát az sem biztos, hogy holnapután lesz forgatás. Amint van infóm, azonnal szólok.
Danitól még nem kaptam meg, hogy milyen nicken szeretne a creditben szerepelni.

Mivan csak nem mész bórfalúba? 😄

Zs0lt1
Kérdezném, hogy lesz-e ma forgatás?
HOgy tervezzek?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

leveskocka
hat,jo is egy ilyen klan,magam is kedvelek tankozni,de hidd el,kitorolheted a tankkal,ha jo helissel talalkozol,plane,ha van mellette egy lovesz,aki profi kamerasraketa kezelo!hidd el tapasztalatbol tudom!eltoltottem nehany orat tankban...bizonyitek😊
nick:leveskocka
Zs0lt1
nna hát ilyen klánt nem fogsz találni

az elennfél minden tagja szintén nem :-D

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

TÉNYLEG ILYEN ROHATT NEHÉZ EGY KIBASZOTT PINGLIMITERT FELRAKNI A SZERVEREKRE?!!!!

Zs0lt1
az ellenfél sem? :Ð

mindenki nem mehet repcsivel...

Zs0lt1
figyelj, ha ellenfél kell, feltétlen szólj :ÐÐ

Zs0lt1
lol

uHs Gerzson
A repcsis klánok lesznek a legnagyobb ellenségeik 😄DD

amenyiben az adott pályának megfelel, leginkább a földi harcra helyezném a hangsúlyt.

Zs0lt1
harckocsis clan???
az nálad mit takar?
légierõt nem fogtok használni, vagymi?

sziasztok!

Idõ elõtt hazaértem, akit érdekelne egy új harckocsis clan, az keressen msn-en!
[email protected]
Eredeti játék és VOIP használat fontos.

Zs0lt1
Azért, mert az is BF2-vel kapcsolatos és hátha valakit érdekli.
Meg azért is, hogy legyen mit kérdezned ;P

Te most bûncselekményekrõl beszélsz. De a cheat a BF2-ben az nem bûncselekmény, mégcsak nem is ütközik semmiféle jogszabályba. Viszont ha én pénzért igénybe veszek egy "szolgáltatást" akkor el is várom hogy az olyan legyen, amilyennek kell... Ez meg már fogyasztóvédelem...

steam, origin: ACE_hun