Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az utolsó jeleneten kívül minden kész..... de holnap meló, úgyhogy.... mára ennyi.
Szóval hamarosan jön a:
Operation Clean Sweep 1: Snatch That Base
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

steam, origin: ACE_hun
viszont hátránya is van ennek a bugnak. (mármint a használó szempontjából)
épületben lapult két ember mikor befoglaltunk egy zászlót,
ott mocorogtak a sarokban, én hátsó bejáratról mentem és bizony láttam ahogy kilóg nak néha a falból.
be a kantiba és persze torokmetszés.
khumbula
regen kb 5 eve vagy az elott az egyik jatekban meg volt oldva, ha lefekszel a fal melle es elfordulsz akkor nem logott ki a labad a fal masik oldalan,de eleg egyszeru modon... nem engedett fordulni a fal kozeleben.Ami valahol jogos valahol nem .De mivel mindenki megszokta ezt, ott anno nagyon bosszanto volt.
Ha fekudtel a fal mellett vegulis nem tudtal forogni, mert ugye a tested meg a fal osszeert. ezen lehet vitatkozni melyik a jobb megoldas.. az teny azota se lattam nagyon viszont azt a megoldast a jatekokban.
Persze ez masik oldalrol konnyit is, mert lama pistike befekszik a fal melle forog ossze-vissza, te meg latod a falon tul is hogy ott szerencsetlenkedik, mert kilog a laba 😊
szerintem
a másik az amikor érthetetlen módon az ellenség sorai közül majdnem sérthetetlen a figura 1-2 két késszúrás meg se árt neki vagy egy tank lövés <#conf>#conf>
tud valaki erre magyarázatot? <#rolleyes>#rolleyes>

-tRs-Landor
khumbula
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Elég bárgyú volt a mai nap, (remélem ezzel letudtam az egész heti pech mennyiséget) ráadásul lohasztott a szokásos csapategyenlõtlenség is.
De azért van egy jó hírem is... HOLNAPTÓL ISKOLA!!!
A kis lamerek délutánonként tanulhatnak házifeladatot, délelöttönként amúgyis iskola. Talán megszûnik az idétlen lamer henteléses, kamikazés stílus. (Talán akkor már tényleg érdemes lesz magyar rankedra menni).
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Ott az ASE annal nem kell jobb...
Battlefield 2 Browser - UPDATE!!!
2005. augusztus 17. - Zs0lt1 | Battlefield 2 hírek
szerintem
Kieshetne valaki😊
Elastic An-usZ Boys
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Nekem egy Ati videókártyám és nem indul a B2.Elindul a játék lemegy a videó és utána egy fekete kép jön be.Miért van ez???Nem tud valaki valamipatchet hozzá??
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Talán majd legközelebb... <#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
<#beka3>#beka3><#beka3>#beka3>
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
<#nezze>#nezze><#idiota>#idiota>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
© FlatlineHun ma 10:01 | Privát | Válasz | #36405
Ja! Majdnem kiment a fejembõl. Elnézést kérek minden stábtagtól, de a mára tervezett
forgatás elmarad.
Tegnap elkapott a hév, és nem bírtam magammal, úgyhogy egész este játszottam, ezért a tegnapra tervezett melót ma kell megcsinálnom. Ráadásul az utolsó 15-20 mp nagy részét újra kell kameráznom + renderelnem + vágnom. Tehát az sem biztos, hogy holnapután lesz forgatás. Amint van infóm, azonnal szólok.
Danitól még nem kaptam meg, hogy milyen nicken szeretne a creditben szerepelni.
Mivan csak nem mész bórfalúba? 😄
nick:leveskocka
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
az nálad mit takar?
légierõt nem fogtok használni, vagymi?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Idõ elõtt hazaértem, akit érdekelne egy új harckocsis clan, az keressen msn-en!
[email protected]
Eredeti játék és VOIP használat fontos.
Meg azért is, hogy legyen mit kérdezned ;P
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
steam, origin: ACE_hun