Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
de mér jössz ide hogy ha annyira leszarpztad az sg fórumon
ezt ne itt bszéljük meg, hanem gyere msnbe<#gun>#gun><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent><#mf3>#mf3>
steam, origin: ACE_hun
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
A játékot 100%-osan tudod használni pb nélkül is. Indíthatsz akár global unlock-os szervert is magadnak, mint a f2k|DF-sly.hu
kis buzi
Together we'll fly someday...
Lehet volt de nem vagyok nagy fórumozó!!Tehát a lényeg a lényeg hogy játszok a 64-es DF-sly.hu szerverén!(pontosabban csak szeretnék)A hiba következõ: amikor joinolnék akkor már másodjára játsza le az aktuális zenét és a végén vissza dob a menübe egy olyan üzenettel hogy "Your connection to the server has been lost" vagy vmi ilyesmi... De aztán ha ujraakarok joinolni akkor elsem kezd tölteni hanem egybõl ezt irja ki!!Amikor éppen sikerül felmennem rá akkor meg 1-2 óra játszás után kidob egy uilyen üzenettel(néha pár perc után)Mi lehet az oka???A server lenne úgymond rossz???
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A játékot pb nélkül is lehet játszani.
www.battlefield.hu

A FAQ-ban utánanéztem, és elvileg meg kell nyitni bizonyos portokat, de nincs is fennt tûzfal, és a windowsos is le van tiltva <#wilting>#wilting>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
egy vilag dolt ossze bennem :)
szerintem
fogsz egy regmont es lekoveted milyen bejegyzeseket probal kiolvasni a registrybol, /ha ugyes vagy meg tudod oldani magadtol/
vagy szolsz a haverodnak exportalja ki a jatekrol a bejegyzeseket, persze a cd kulcsat ne felejtse torolni belole :)
szerintem
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Fontos kérdésem lenne; van ugye az 1.02-es peccs, amit fel kell tenni, de nekem azt írja ki hogy nincs fennt BF2, mivel azóta volt egy Windows reinstall, és nem találja <#gonosz3>#gonosz3> Mivel az iso sincs már meg, csak a játék van feltelepítve, ezért 4 lehetõségem van.
I. fogom magam, és leszedem valamilyen fizetõs helyrõl
II. valahogy ki tudom tömöríteni a telepítõs cuccokat, ehhez vmi InstallShield-es progi kéne
III. Ha valamelyikõtök lenne szíves és felpakolná a megváltozott fájlokat valahova, egy zipben, vagy rarban.
IV. Ha megtudná valaki mondani, hogy melyek azok a registry bejegyzések amiket be kéne irogatnom, és akkor menne a telepítõ.
Ha valaki tud segíteni tud nekem segíteni a II-IV. pontokban azt nagyon megköszönném.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Agyjál még 3 büntetõ pontot ugy is elutazom 3 hétre nyaralni te meg csak szpemmelj csak ithon nyugodtan, gondolok rád majd!! HEHE
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Tegnap elkapott a hév, és nem bírtam magammal, úgyhogy egész este játszottam, ezért a tegnapra tervezett melót ma kell megcsinálnom. Ráadásul az utolsó 15-20 mp nagy részét újra kell kameráznom + renderelnem + vágnom. Tehát az sem biztos, hogy holnapután lesz forgatás. Amint van infóm, azonnal szólok.
Danitól még nem kaptam meg, hogy milyen nicken szeretne a creditben szerepelni.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
nem lehet "eredeti" bf2-t letölteni. a kezdeti idõkben volt olyan, hogy eredeti szerverekre fel lehetett menni tört kulccsal is - sõt, két bugos magyar szerver is így mûködött, de ezek a hiba kiküszöböléséig le lettek állítva - de már nem lehet.
egyuri
a windows újratelepítés nem segít, a guid-ot a cd kulcsból képzi a rendszer, tehát az minden konfiguráción ugyanaz azonos kulcs használatával.
a punkbuster újabban a csalók kiküszöbölésére hardware azonosítót is banol. azt nem tudom megmondani, hogy ez konkrétan a hardware valamelyik darabjának (pl. videokártya, alaplap, stb), vagy az egész hardware konfiguráció-ból képzett azonosító alapján történik. esetleg próbálj meg kicserélni egy alkatrészt hátha ez segít - azt hiszem te már megtanultad, hogy nem érdemes csalni :)))
a hardware ban azért is szórakoztató, mert az tudomásom szerint az összes punkbusterrel védett játékra vonatkozik, tehát aki egyszer ilyet kap, az nem csak a bf2-ben, de más pb-s játékban sem szívesen látott vendég.
legyen ez tanulság minden kedves felhasználónak, aki ilyen módon kiván érvényesülni a játékokban.
www.battlefield.hu
Xian - The NoMan's Land
Majd ha kész az alfa felteszek képeket.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
* azért elméletileg, mert nekem valamiért még az sg szerveren nem sikerült most beüzemelnem az új verziót. A régi ment rendesen, de abban meg még nem voltak ilyen scriptek.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.