FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Első benyomások a repcsikre:
Most voltam fent egy Oman mapon és amcsiként kezdtem és már ment a kör,a hajón megvolt a kettő repcsi,meg a heli is ott állt.:)
Na izibe beültem egy vadászgépbe és sorra szedegettem le az ellenfél helijét tökk könnyedén.Heliről ennyit...Aztán felszállt az ellenfél két repcsije na mondom gáz lesz ha tényleg simán ki lehet szedni a repcsiket..És meglepődtem,mert mindig amikor rámtapat egy repcsi simán kikerültem a hököviket és leráztam.(én sem tom,hogy hogyan)És valahogy nagyon ment a repcsi mert ki tudtam kerülni az iglat meg a többi légvédelmi szart.Na amcsi oldal után jött a MEC oldal.Bombázót féltem elvinni mert gondoltam nem leszek sokáig a levegőbe aztán elvittem a vadászgépet és ezzel simán szedtem ki a heliket meg a repcsiket és az igla néha betalált de azokat is levadásztam.Igaz végig akartak kickelni a serveről mert kempeltem.:)Jah és bocs JCSR-KLegény és JCSR-Nosfer a kempért...