Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem sem sokkal jobb ám: 309/151/110... és még csak 23283 pont... az elmúlt héten alig játszottam 😞

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

vsly
Én:502/122/109<#vigyor5><#vigyor5>
De hát így jár aki szeret repülözni...

Mert hát mit is képzelünk,hogy Mr.VérIstván elöl el merjük vinni a repcsit...

Meg miazhogy a hökövetös rakétának nem bírjuk kiszámítani a "hirtelenmeggondolommagamésegymásikcélpontotválasztok"féle gondolkodásmódját...

És az is vérlámaság részünkröl,hogy noha a célbefogó ugyanúgy jelzi az ellen jármüvét,mint az üreset(amit épp egy saját javít),de mi mégsem tudunk különbséget tenni...

Úgyhogy fogjunk össze,és az EA részére inditványozzunk a játék hibájából adódó pontveszteségek visszaszolgáltatására egy PETÍCIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓT<#duma>

Persze csak vicc<#idiota>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

dronkZero
Egyébként még csak nem is DTK a legidegesítõbb. Sokkal durvább, amikor sikerül megszerezned a tankot, és Vér István, aki úgy gondolja, hogy a tank igazából õt illeti meg, elkezd módszeresen elé ugrálni.
Mondjuk erre is van gyógyír... Ha TSen hallom, hogy ez folyik valamelyik klántársunk ellen, szépen átengedjük a tankot, aztán mi ugrunk elé annyian, hogy egybõl kickelõdjön... Sárkány ellen sárkányfû...
Sajnos egyéb lehetõség nincs... A kiszavazás csak a bigbránerben mûködik, a BF2ben csak dísz.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
És mit mondana, hogy van egy szerver, amin játszani szokott, nem tudja, milyen gép, milyen oprendszer, milyen beállítások, sõt, még azt sem, hogy kinek kellene továbbítani az infókat. Szerinted tényleg neki kellene ez ügyben telefonálgatnia?
Tudod mit? Hívd föl õket, aztán ha megvan a megoldás, tedd itt közzé, oké?
😛

dronkZero
Hát, a mellékelt ábra mutatja, hogy miért is vannak csak ennyien magyarok a magyar szervereken.

Addig az lesz úgyis.
fr3ddy14
MÁST AKARTA, DE VÉLETLENÜL ELNYOMTAM
ha nem hiszed el, nemérdekel...
írtam is hogy sorry

0Fritz0
Ezekkel a problémáiddal hívd már fel az EA-t, itt úgy sem érsz el semmit.
(Vagy segítsek tárcsázni?) 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Crem
Nahhh.. TK ügyben azt hiszem én állok a leg kutyábban...

Team: Kills, Damage, & Vehicle Damage 642 / 176 / 230

ez majdnem 3000 pont mínusz!😊)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

joebacsi
hát odébb van még a megjelenésük ezeknek a nagyobb modoknak...szinte mindegyikrõl csak azt lehet tudni, hogy készülnek, illetve kiadtak pár renderképet

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nyomassatok custom mapokat!

Igazság szerint azért kérdeztem, mert az SG szerverbõl mod szervert akarok csinálni.
Szerintem ennyi ranked mellett a sima bf2-ben már nincs fantázia, nincs sok értelme publicot futtatni.

dc vagy hasonló mikor jön ki kb?
joebacsi
Az a baj, hogy a nagyobb modokon kívül a legtöbb mod sorsa bizonytalan. Tele ambíciókkal belevágnak a készítõk, aztán egyik napról a másikra abbahagyják, így naprakész listát szinte lehetetlen találni.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Stotoo
ha punisht nyomsz akkor a szerver logolja a tkt és altalaban 3 (ez szerverbeallitastol fugg) logolt tk utan kibannol.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Freddy miért is akartál engem kickelni a magyar szerverrõl?? (heliztem)

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

G@be
Tetszik, és meg is értem, hogy véditek a mundér becsületét. Szeretném, ha látnátok, hogy nem személy szerint XY-al van bajom, hanem azzal, aki akadályozza (ha van ilyen) a jobb játékkörülmények kialakítását. Igaz amit Frankie mond, ez üzlet! Én mint vásárló megveszem a játékot, és ezért azt várom, amit máshol (mondjuk Németo.-ban) megkap a vásárló. Azaz elegendõ és jó minõségû anyanyelven játszható szervert. Aki ennek akadálya az engem károsít.
Meow:
sajnálom ha fáj, de vedd észre, nem gyanusítgatok, hanem egy rossz gyakorlat ellen ágálok, ahol semmi más nem számít, mint az EA nyeresége, ahol a vásárló csak addig fontos, amíg meg nem veszi a gamát! A vitakultúrádról most nem mondanék semmit...
Frankie:
1.Az EA-nek nem csak jogai vannak, hanem kötelességei is lennének a vásárlókkal szemben, mint azt fent leírtam
2.ez nem így van, mindenki szeret az anyanyelvén játszani
3.szerintem ez sem fedi a valóságot(lásd bármely bf2 fórum)
4.ki a felelõs érte?
5.Szerinted az összes magyarországon eladott BF2 számához viszonyítva reális 64-96 játékhelyet biztosítani?

Örülök, hogy van magyar szerver,de jelen állapotában nem az igazi, és annak örülnék igazán, ha ezekkel minden rendbe lenne -amihez sok sikert az említetteknek, valamint bárki indíthatna ranked szervert, aki akarja és tudja csinálni!

Mindegy, én csak szerettem volna megtudni, van-e kizárólagosság a szerverekre, ill. ki miatt van ha van, de akkor inkább felhívom az EA-t. Bár nyilván nem fogják magukra vállalni önként, hogy nem szolgálják a vevõik érdekeit...
Üdv EW

ui:továbbiakban e témában PÜ-ben pls

schrank
http://www.nofeargaming.com/forums/showthread.php?t=1718&goto=nextnewest

Al Khafji Docks
Alex Royce Forest
Assault On Singalese
Bombardment
Jungle Stream
TGF Floater
Blackhawk Hunt 1.1
Factory War V2
Highway
Medina City
Uluwatu
Liberation of Cheju Haehyop
Fengdu Valley r2
Baghadja Station
Work (Identyti)
Carwar
Al Qud
Sandstorm
Hainan Island
Iraqi Desert
Smyrna
Bayrut Beach
Iraqi Desert V2
Mekong River (final
ennyi elég duci fijú <#nemtudom>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

azt gondolom, aki megveszi a játékot, az azért, hogy online nyomuljon. Csak ennyien vettük volna meg??? A kanizsai tescoból két nap alatt elfogyott, ami volt.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Dave000
Nekem is ez a véleményem, örüljünk, hogy van. Nem egyszerû egy ranked servert "elintézni", a másik meg hogy tényleg fõidõben össz-vissz 50-60 ember játszik Mo-n, ami nem egy nagy szám, ha azt nézem, hogy ugyanekkor a Német szervereknél még amikor görgetek lefele még akkor is teli 64/64-es servereket látok. Ez a van de minek szituáció. Szerintem.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

jahh, hát ez nem sok. Azt hittem rövidtávú kizárással vagy ilyesmivel jár a dolog.

Me0w
TK -2 pont, ha forgive-elnek akkor ez marad, ha punish-t nyomnak akkor meg -2 pont.

Together we'll fly someday...

Van valahol lista a készülõ/kész bf2 modokról?
A totalbf2-n ugyan van lista, de a nagy része a linkeknek sehova sem mutat...
Olvasgatom az irásaitok, s valamit nem értek. Ha TK-zik valaki, és szándékosan, az nem bünhõdik PgDn által? vagy hányszor kell megnembocsátani valakinek, hogy annak látszata is legyen? Amúgy néha velem is elõfordul, tegnap este 2 óra játékból egy alkalommal sajnos a csapattársamat sikerült legyilkolnom. Látta, hogy nem volt szándékos, és megbocsátott természetesen.

Frankie
1. Ez nem demokrácia, ez üzlet. Azt, hogy kinek van joga ezt kisajátítani, csakis az Electronic Arts Hungary joga meghatározni.
2. Van a világon száznyi ranked szerver. A játék szempontjából indifferenes, hogy angol vagy hindu-e hiszen nem cset 😊
3. Nem rosszabbak bármelyik másiknál.
4. A legtöbb probléma a logolással van az pedig nem a bf.hu üzemeltetésében van.
5. Elférne - üresen. Mo-on kb. annyi player van akik 2, fõidõben 3 szervert töltenek meg. Lehet 100 ranked szerver is. Csak üresen 😊

Amúgy mint mondtam, hogy ranked szervert üzemeltess az több hónapnyi elõkészítést igényel és nem kevés befeketetést.
Szóval egy jótanács: örülj, hogy van ilyenünk mert donc-éken kívül más nem csinálta volna végig szvsz.

Me0w
En is segitettem a bf.hu elkesziteseben, ezert faj hogy minden 2. mondtatodban gyanusitgatsz (majd a vegen egy ilyen kis idiota 'PERSZE HA NEM AKKOR NEM' szosszenettel akarod elvenni a dolgok elet), ahelyett hogy egyszeruen felemelned a telefont es megkerdezed mi a helyzet. Nem kell mendemondakat terjeszteni.

G@be
Melyik rész az alpári? Neked ebben mi fáj annyira?

Hja, ha netalán valakit érdekel, kísérletezem egy eddig általam nem ismert helikopter-manõverrel, egyelõre elég szarul megy, 'szott nehéz célozni közben a rakétákkal, de szerintem megfelelõ gyakorlás után... (a manõver lényege hosszabb ideig célkeresztben tartani egy földi célpontot).

Helidemo

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Me0w
Felhivod az ea magyarorszagot es megkerdezed. Nem egyszerubb mint itt osztani az eszt? Foleg ilyen alpari modon.

G@be
Ne értsetek félre, nem a bf.hu-t akarom bántani (hacsak nem érdemli meg).
Egyszerüen a kialakult helyzet nem jó, és tudni szertném miért, és hogy hogyan lehetne változtatni...
valaki a bf.hu-soktól szóljon már hozzá!

Hatt
Ha ezek a feltételek a szerverhez akkor a bf.hu hogy kapta meg?
Valahol a minõség biztosításnál megakadtam...

Hozzáteszem nem akarok saját rankedet és találok magamnak szervert ha akarok.
Nem szeretnék ezzel senkit se megsérteni mert nem érint az egész, mindössz furcsálom a jelenségeket.

Elastic An-usZ Boys

Mellesleg a direkt TK szerintem is szánalmas húzás. Magyarázkodni a jogosságát, a miértet meg aztán fõleg az.

Ha azt is megnézzük, hogy az az ember a létszámfölényes csapatból állt át a másikba TKzni... akkor egyenesen szánalmas. Legyen az bárki.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

HA van balhé és szóltok, megyek én is szívesen.
Csak 48000 emberes balhéknak nemvagyok a híve míg nem lesz tisztességes gépem.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

koschwarz
osztom a véleményedet, de

1. sajna ez nem a demokráciáról szól
2. egyelõre úgy érzem, jobb máshol játszani
3. szerintem sincs rendben, 1000 jobb külföldi szerver van
4. néha van egy olyan érzésem, hogy az EA tesz erre
5. hát nem tudom, sok magyar szerver (beleértve a ranked-edés nem ranked-et) pang az ürességtõl, persze ha normális játék folyna és többen vennék meg az originál játékot...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

G@be
A ranked szerver indítás nehézségeirõl meg csak 1 példa:
példa

G@be
Töltsd le az All Seeing Eye szervermonitor progit! A szûrõknél állítsd be, hogy csak ranked szervereket mutasson, és azt is, hogy csak magyarokat!

G@be
Frankie!
Én meg azt gondolom, hogy igenis baj a kizárólagosság!
1. Elveszi a lehetõséget az elõl, aki szintén szeretne ranked szervert csinálni Magyarországon! Abszolute antidemokratikus! Aki vállalná mindazokat a feltételeket amit az EA szab, és anyagilag is áldozna erre, az igenis tehesse meg! Szerintem senkinek nincs joga ezt kisajátítani, ez pofátlanság!

2. ha valakinek nem tetszenek a jelenlegi r.szerverek, elvileg mondhatjuk, hogy menjenek játszani akkor máshova! CSAKHOGY ha kizárolagossága van bárkinek ilyen szerverek üzemeltetésére, akkor nincs hol magyar nyelven kommunikálva játszani, ami szintén pofátlanság!

3. szerinted minden rendben a jelenlegi magyar szerverekkel?

4. említesz itt minõségbiztosítást: szerinted a mostani állapotok megfelelnek az EA követelményeinek: pl : rendelkezésre állás, vevõi elégedettségmérés?

5. nyugodtan elférne még 5-6 magyar ranked szerver a piacon, a jelenlegiek mellett, de akizárolagos jog pont gátolja a fejlõdést (pofátlanság)!

PERSZE MINDEZ CSAK AKKOR IGAZ, HA AZ EMLÍTETT ESET FENNÁLL!

Egyébként Te tudsz bármi konkrétumot? Kérlek oszd meg velünk BF közösséggel!
Üdv EW

0Fritz0
Szted az fog DTK-zni, akinek fontos a játékélmény?
A pistikék "már megint elvitték azt ami az ENYÉM!"-sírásaira meg itt sem hatódik meg senki, tehát kár az "ittenieket" ezzel b@szogatni.

Egyébként tényleg nem a pont minõsíti a gémert.
Jah és ti gyertek oda, ahol mi vagyunk. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Danee
nekem 3000 valamenyi kill van és vagy 270 tk 😛
Nem tom észrevette e valaki, hogy cleansweepen a bombázó bejelöli célpontnak az üres jeepet is. Naomst nem egyszer jártam ugy, hogy ültek 3an a jeepben, kiszáltak foglalni. Énmeg, juhéé, ingyenfreeeeg, bumm od aegy bombát, és jól meg is szivtam 😞

Boxer HUN
Tegnap velem is "megfordult" a világ. A MEC oldalán küzdöttünk, (álltalában nem ott szoktam, de átléptem mert kevesen voltak) három meccsen voltam parancsnok, amibõl az elsõ kettõ úgyérzem jól is sikerült, hogy kiszolgáljam a csapat igényeit, a harmadik alkalommal viszont úgy kivágtak a szerverrõl, mint macskát fosni. Ezennel felhívom a kedves játékosok figyelmét, hogy a minimap nem csak azért van a képernyõ jobb felsõ sarkában, hogy kitakarja azt, hanem a parancsnok álltal felderített ellenséget követhetjük nyomon rajta, valamint a csapattársak helyzetét és nem utolsó sorban a parancsnok álltal kezdeményezett ARTY támadások helyét. Ezért érdemes 20-30 mp-ként rápillantani, ennyi idõbe biztos beletellik az arty-k újratöltése, és így elkerülhetõek lennének a fölösleges TK-k. (Gyengébbek kedvéért: arty-t visszavonni nem lehet)!!!

Ui.:Ez nem neked szól Flatline!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Dave000
BSZN Rusid!!!

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

uHs Gerzson
HBD Rusid, aztán mértéktelen ivászatot kérünk 😄DD<#pias>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Az a baj leginkább hogy a lámákat is punish-olja mindenki, pedig amikor elkezdtél jáccani Te is voltál láma... (mindenki értse magára)

steam, origin: ACE_hun

koschwarz
szerintem jó a statisztika-rendszer ötlete, csak az a baj, hogy mivel vissza lehet élni vele, ezért nem megbízható abban, hogy ki milyen eredményes. én örülök minden egyes pontnak, de ettõl még nem fogok csalni, hogy több legyen.

megnézem ma este a szervert

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Az a baj, hogy az esetek 99%-ában nem direkt TK történik, hanem vagy vérlámaság, vagy balfaszság, vagy elnézés eredménye a TK. Én nagyon ritkán találkoztam olyan emberrel, aki láthatóan direkt lelõtt volna... Bár az is igaz, hogy ritkán tobzódom a repterek környékén repcsire vadászva. <#nevetes1>

steam, origin: ACE_hun

Pharolas
Olvasgatva a forumot azért az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen.
Itt oltogatjátok Verzoo-t, hogy statbuzi, meg hogy a játékélmény a fontos. Az egyik barátomnak nincs meg az eredeti, így nagy bánatomra párszor el kellett látogatnom nem ranked magyar szerverekre, és annyiszor nem ölt meg csapattárs, mert elvittem volna az állítólag övé helikoptert, harckocsit, nem volt még olyan széthúzó csapat,mint ott.
Nos,ha számotokra ez a játékélmény akkor csak gratulálni tudok a sok lámának. Ja és még valami, Verzooval rendszeresen szoktam játszani, és akinek olyan nagy volt a pofikája, hogy attól hogy ennyi pontja van a gyereknek, még nem feltétlenül játszik jól, az jöjjön nyugodtan az EYE FOR AN EYE ranked szerverre.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Akkor én sokkal-sokkal rosszabbul állok 😊 7836 kill, 309 TK. Ebbõl kb 3 volt DTK, a többi artillery alá befutó csapatok, lezuhanó/felrobbanó jármûvek/c4/hülye csapattársak + kb 10 "benézés".
A tegnapi benézésem: Dragon valley pályán kínai szállítóhelivel megyünk elsõ pontra, egyszercsak meglõnek vállról indíthatóval. Kiugrom, futok arrafelé, sarok mögül kifordul egy AT, elkezdtem rá lõni (fura módon õ nem lõtt rám, csak ugrált) majd végül meghalt: akkor láttam, hogy jé, kínai..... ehhhh. Be is büntetett, tök jogosan. A legcsúnyább benézésem: squad leaderként (egyedül voltam a squadban) zászlót foglalok: egyszercsak lespawnol valaki mellém: azonnal agyonlõttem, utána láttam, hogy szakasztárs. Alulra nézve utána azt is láttam már, hogy bejoinolt a squadba, csak ezt a zászlófoglalós-para-mindefeléfigyelés közben nem vettem észre....

Boxer HUN
Egy pár.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Frankie
vannak

reménytelen
Lehet, hogy ez elég hülye kérdés lesz. Jövõ héten megveszem a Battlefield 2-õt, és azt szeretném tudni, hogy vannak-e nem tört magyar szerverek, ahol lehet rangot lépni, meg fegyvereket szerezni. (unlock)
Frankie
az miért gond ha kizárólagosság lenne? a ranked szever üzemeltetése nem úgy megy, hogy besétálasz az ea-hez és õk a keblükre ölelnek, hogy jujdejó itt a cucc telepítsd 😊

Egyezetetés, tárgylás, minõségbiztosítás, kemény pénzek, engedélyek, szerzõdések stb..