FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
McKalton #62495 Na hát akkor én is leírnám 1 órahosszás játékélményemet az új patchel:
(Saját tapasztalat alapján)
Először is a patchelés már egy más játékokból átvett Updeter rendszerrel történik és már látod is hogy mi történik a gépeden milyen fájlok hova másolódnak. (elképzelhető hogyékezetes windowsos néven is működni fog ezentúl)
A Gamet elindítva megkaptam a két új unlock fegyvert. És a BFHQ-ban egy új nemzet is megjelent ahol a figurákat választhatod méghozzá az European Forces nevezetü. (azt nem tom miért de van)
A játék tesztelése:
Spec Ops: Nem lehet ugorva dobni a C4-et sem Ugrás közben felrobbantani szigorúan a földön sétálva.
A SCAR-L nek tényleg van mostmár újratöltéskor hangja
Sniper: Az új sniper fegyvernek valami eszméletlen jó hangja lett (aki nem szerette az is megszereti) A célzás és lövés iszonyat pontos lett.
Assault: A Bummantós (elsődleges fegyó) frankó lett elég nagy táv után robban fel egyből a töltet. De közelben csak elpattog és kisebb a robbanás hatóereje.
Engineeer: Az aknát nem tudod gránáttal felrobbantani és a tank se tudja kilőni.
Medic: A medic csomagot nem tudod csak sétálás közben dobálni viszont jóval nagyobbat dob. A defibrillátor ha használod és gyorsan fegyót váltassz autómatice újratölti magát.
Support: Sokkal pontosabb lett mind az alapfegyó mind a PKM. Hasonlóan nem tudsz ugrás közben dobni ammo packot
Anti-tank: a P90 fasza lett ha zoomolsz akkor olyan mint a spec ops fegyvere középen egy pöttyel. Sokat javult az ereje ez által.
Tehát akkor az általános dolgok: Nem tudsz ugrás és futás közben csinálni semmit csak gránátot dobni és újratölteni. Kicsit szokatlan még de majd megszokjuk és jobb lesz.
A guggolás, hasalás folyamata vontatottabb viszont közbe tudsz lőni.
Az UAV aránylag magasan száll, de lelőhető egy M16-tal kb. másfél tár elég volt neki és robbant. Csak mivel folyamatosan mozog ki kell még tapasztalni.
Az AA tényleg hatásosabb ahogy beleültem egyből kiszedtem egy cifrán kanyarodó repcsit.
Amikor én teszteltem már volt egy 64 fős német ranked ahol 49 játékos már nyomta ezerrel és kb a keresőben 29db jött ki. De mindenképp pipáljátok a filternél a same version only-t!! (így csak az 1.2-es szerverek jönnek be)
Az új rangokhoz kevesebb pont kell szal a szerveren ahol játszottam csomó Őrnagy meg Százados és Hadnagy szaladgátl. Számítson több új rangugrásra az aki 100e pont vagy a felett jár. :D
Ui.: A heliket nem teszteltem de azt is leírom ha érdekel vkit.
A helyesírási hibákért sorry.
A Patch egyszóval: frankó nagyon!!!