Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hosszú kihagyás után újra elindult az "
A szerver ahogy azelõtt is, public, nem ranked, fun szerverként üzemel.
Ez a hét a tesztfutás, meglátjuk mit bir a vas. Egyelõre jelszó nincs, de high ping kicker van.
A szerveren a teambalance csak nem squados embereket pakolhat, és egyelõre max 24 férõhelyes.
IP: 193.6.2.125 (egyelőre törttel nem enged be, de ez is meg lesz oldva majd)
A szerver újraindulásáért nem kis köszönet illeti Lacc-t, szal <#worship>#worship>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
flémer,spammer,viszályszító bann-t neked <#ravasz1>#ravasz1>
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Pár napja egy külföldi gunner csókát vittem át rajta, az meg teljesen ráizgult, írogatta, hogy: "Wow!". Szóval parasztvakításnak még jó. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
De legalább nem állok neki késelgetni a valamelyik cimborámmal a pálya szélén, illetve amikor ezt felemlítik, nem nekem áll feljebb.
Én csak játszogatok szoligan, meg guide-t eszkábálok. Biztos ezért.
Attól nem tartok, hogy ne írnál ide többet. Már nem egyszer megigérted, aztán mégis újra itt vagy. 😊
Minden jog fenntartva!
Szerintem St mélyre nyalna neked, ha olyan sqlt irnál ami ilyen forgalom mellett hibátlanul mûködik 😄
Together we'll fly someday...
apropó a magyar rankedeken helyreálltak már a különbözõ problémák (pl táncikáló hulla) rég jártam már arra!?
kérdeztem vmit normalisan erre a késelos baromsagaitokkal jottok (tisztelet a kivételnek)
itt segiteni senki nemtud
ezen a forumon csak nagy lamerek vannak
najo en elhuztam innen a csikot megyek vmi kulturáltabb forumra
Bye all
ui:
thx a normalis valaszt pharao és cyberbob
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Minden jog fenntartva!
Amúgy nem olyan sok a 40 commander pont. Ha rendes game van akkor könnyen meg lehet csinálni, csak ne legyen végea mapnak 5 perc után.
vki tudna segiteni hogyan tudok konnyen sok pontot szerezni comanderként?
mar csak a comander badge hianyzik keptelen wagyojk megcsinalni
help plz
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Egyébként leszûrtem a lényeget, buzis célkereszttel játszol <#hehe>#hehe>
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
és ha nem egyszerre akartok játszani, akkor mind2en tudjátok használni.
Ha kölcsön kapok egy eredeti cd kulcsot, és ha 1-2 hónap múlva visszaadom ( a srácnak akkor lesz csak internete) a gazdája tudja majd minden probléma nélkül használni a saját gépén, és egy új felhasználói néven?
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
A háború viszont NEM játék és NEM szórakoztató.
Értem? 😊
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."