Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Figyelem!

Hosszú kihagyás után újra elindult az " BF2 HUN" szerver.

A szerver ahogy azelõtt is, public, nem ranked, fun szerverként üzemel.

Ez a hét a tesztfutás, meglátjuk mit bir a vas. Egyelõre jelszó nincs, de high ping kicker van.
A szerveren a teambalance csak nem squados embereket pakolhat, és egyelõre max 24 férõhelyes.

IP: 193.6.2.125 (egyelőre törttel nem enged be, de ez is meg lesz oldva majd)

A szerver újraindulásáért nem kis köszönet illeti Lacc-t, szal <#worship>
lol

uHs Gerzson
Roger

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

3TOMI3
Üzenetek száma: 2053
flémer,spammer,viszályszító bann-t neked <#ravasz1>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Jaja, este 8-tól forgatás lesz!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

<#mf1>

3TOMI3
jaj idetaláltál vége a "nyugalomnak" <#hehe><#bee1>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

0Fritz0
Adjatok idõpontot, yol.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

uHs Gerzson
Flat ma gondolom lesz forgatás 😊 ha lesz 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

jaja..pont ez volt a célom..😛PP noh mind1 nem nevezek meg senkit sz ugyis tudja 😄

0Fritz0
Egyáltalán nem nehéz.
Pár napja egy külföldi gunner csókát vittem át rajta, az meg teljesen ráizgult, írogatta, hogy: "Wow!". Szóval parasztvakításnak még jó. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

csak azé mondtam hogy egyesek ne szálljanak el annyira töle 😛

Nesze neked Kubra Dam 😊

200 seconds in Kubra Dam

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Én helivel is átmentem ott 😊
lol nem is gondoltam volna hogy a kubra dam mapon azon az also kis lyukon ilyen könnyü átrepülni szal nem értem hogy itt egyesek igen el voltak szállva maguktol hogy hüha átmentem...ki lehet probálni szerintem még a legbénább repcsis is simán átmegy rajta...

Nyilván én lennék a seggfej, meg a láma. És a kulturálatlan barom is.
De legalább nem állok neki késelgetni a valamelyik cimborámmal a pálya szélén, illetve amikor ezt felemlítik, nem nekem áll feljebb.
Én csak játszogatok szoligan, meg guide-t eszkábálok. Biztos ezért.

Attól nem tartok, hogy ne írnál ide többet. Már nem egyszer megigérted, aztán mégis újra itt vagy. 😊

Minden jog fenntartva!

Ha csak 1 éve lenne bugos... de azért mert forgalmasabb topikokban olykor elõjön ez, attól még nincs prioritása az ügynek.
Szerintem St mélyre nyalna neked, ha olyan sqlt irnál ami ilyen forgalom mellett hibátlanul mûködik 😄
Me0w
Ja mar ertem, danee lobaszo dupla kepe ellopta a hszem. Te Borg, nem akarjatok amr ezt a kurva mysql insertet megcsinalni? Segitsek, vagymi? 1 eve bugos a forum, nem volt ido kijavitani? Bezzeg a fotolabor az kellett...

Together we'll fly someday...

macsesz épp az elõbb dicsértelek meg, hogy milyen értelmes vagy, ne kelljen csalódnom <#hehe>

apropó a magyar rankedeken helyreálltak már a különbözõ problémák (pl táncikáló hulla) rég jártam már arra!?

Danee
azér lett vége, mert kilépett valaki, egyébként még volt 80 ticket.... meglett volna 200 is. IMÁDOM A GUNNERT !!!!!!!4

Me0w
Haha, megint meggorbult a ter es elnyelte egy hszem 😛

Láttál már olyat, hogy az ellenséges pilóta inkább fel sem száll? Én már igen.....

Ok, köszönöm az infót BORG! Dani vazz 8-an nyomjátok egy pályán!? Ez így elég agresszív pontszüret <#wink>

2 hét, és utána ki jelentkezz egyszer, hogy eltûnjön.
Danee
jó dolog ez a helizés.....

TheSandman
az én válaszom is normális volt...<#action><#idiota><#idiota>

A büntipont nem csak egy hétig látszik, mert akkor hiba van a mátrixban <#vigyor> Illetékesek kérem szives intézkedéseteket! (Nem másik büntipontra gondoltam <#zavart1>)

nincs mit <#vigyor>

vagy kiírod az ellenségnek, hogy az egyik zászlójuknál mikicsomagok hullanak az égbõl és mindenki húzzon oda, aztán odaküldöd nekik az arty látod ennyi az egész......

Hysteria
idiota seggfejek

kérdeztem vmit normalisan erre a késelos baromsagaitokkal jottok (tisztelet a kivételnek)

itt segiteni senki nemtud

ezen a forumon csak nagy lamerek vannak

najo en elhuztam innen a csikot megyek vmi kulturáltabb forumra

Bye all

ui:
thx a normalis valaszt pharao és cyberbob

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

TheSandman
A legegyszerübb ha egy 64 nagyságura nyitott pályán játszotok mondjuk 16-an, ugy biztos elfog tartani vagy másfél orát a meccs, és simán összejön a commander pont is mégha béna is vagy akkor is...<#eplus2><#hehe><#hehe><#idiota>

Esetleg hasonló módon, mint ahogyan a késes plecsnidet szerezted?

Minden jog fenntartva!

annyira nem, hogy a másidik commanderségem alatt megvolt a commander ribbon és a badge is, persze ehhez kellett egy nagyszerû csapat és jól összehangolt támadás ja és persze gyõzelem <#eplus2><#violent>

TDC Geronimo
<#zavart2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pharaoh
Jó csapat kell, sok zászlós mappal ,ahol sok team pontot szerezhetnek.

Amúgy nem olyan sok a 40 commander pont. Ha rendes game van akkor könnyen meg lehet csinálni, csak ne legyen végea mapnak 5 perc után.

505thZajcev[PT]
gyorosugeimet=gyonyorusegeimet

505thZajcev[PT]
Nem az en kepeim, a sajat gyorosugeimet majd este teszem fel!

Hysteria
lenne egy kérdésem

vki tudna segiteni hogyan tudok konnyen sok pontot szerezni comanderként?

mar csak a comander badge hianyzik keptelen wagyojk megcsinalni

help plz

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Theodoric_ véletlen nem Teodor0? <#ravasz1>

Egyébként leszûrtem a lényeget, buzis célkereszttel játszol <#hehe>

mrteo
Köszönöm!

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

Pharaoh
Szerintem igen.

igen.

és ha nem egyszerre akartok játszani, akkor mind2en tudjátok használni.

mrteo
Sziasztok, egy gyors kérdésem lenne.
Ha kölcsön kapok egy eredeti cd kulcsot, és ha 1-2 hónap múlva visszaadom ( a srácnak akkor lesz csak internete) a gazdája tudja majd minden probléma nélkül használni a saját gépén, és egy új felhasználói néven?

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

Me0w
<#eljen>

Ez egy JÁTÉK aminek a szerveren lévõ ÖSSZES ember SZÓRAKOZTATÁSA a célja.
A háború viszont NEM játék és NEM szórakoztató.
Értem? 😊

fr3ddy14
ezt én indítottam, és be is fejezem

Me0w
...de az nem a te faged...

Lol

FCH kari
mondjuk a ha fredi jobban belegondolna az életben sem irkálnak rádioznak az ellennek hogy "légyszi ugyan arra bombázzmá mert szeretnénk bevenni azt a bázist".

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

vsly
Nana,de nem engem...<#ejnye1>
Egyszer volt hogy a lelött heli roncsába csapódva haltam meg,de az nem a te faged,hiába neked adta a szerver<#papakacsint>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu