• GameOverrr
    Tegnap is jót játszottam...szállok be a helibe, de mihelyt beszálltam, láttam, hogy közeledik az ellenséges helikopter, kaptam is egy TV rakétát az arcomba. Na sebaj mondom, benne van. Másodjára sikerült is felszállni, és gondoltam, kölcsön kenyér visszajár: küldtem is a TV raksit az ellenséges helinek annak rendje és módja szerint. A második után meg már indították a kiszavazást ellenem.
    Mi lett volna, ha tudják, hogy mind a nyolcat nekik szánom. Na persze ettől még a maradék hatot is bevették, csak a felétől egy másik páros.(Hiába na, tanulékony fajta az ember: "hamar" rájönnek, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.)
    Mondjuk állandósult is a kép alján az "XY has initiated a kick vote against GameOver(HUN)" felirat. Nem számoltam, hányszor inditottak kiszavazást ellenem, de nagyon úgy tűnt, hogy eddig ez volt a rekord. Thx minden érintettnek, nélkülük nem sikerülhetett volna. Egyébként meg a vége felé egész közel jártak a szükséges szavazatszám eléréséhez. Sebaj fiúk, talán majd legközelebb.