FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Zolly nem nagyon akarok ezzel a továbbiakban foglalkozni, mégis megtisztellek annyira, hogy válaszolok a kérdésedre. Az egyik: mivel az NT-t a múlt hét szerdán oszlattam fel, ami előtte elhangzott bárhol is az maximálisan az előzőekben leírtakkal zárt logikában van. Ettől függetlenül megvártam volna a kupa végét is ezzel, ha mások erőszakosan nem szarnak a ventillátorba.
A második: az NT nem emiatt esett szét hogy wolfguy mit csinált, mert őt már az első emccs után jobbára kivontam a forgalomból, hanem azért mert a résztvevő csapatoknak olyan szinten ütközött a többi eventje az NT-vel, hogy értelmetlen lett volna folytatni. Persze néhány emberről kiderült megintcsak, hogy csak a szája járt az NT tekintetében is ellenben szerepelni nem annyira óhajtott vagy szart az egészre, vagy csak fikázott. Mindenesetre itt utólagosan is köszönet a T4Ce, eX, GBC, frx és JCSR tagoknak, hogy elb@szták az idejüket erre amit sajnálok, hogy nem jött össze.
Harmadik: én a döntéseimnél nem a "lehetséges, hogy majd nem lesz kihatása más folyó dolgokra" és a "valószinüleg nem lesz balhé" típusú lehetőségekre alapozok, hanem általában a legrosszabból indulok ki. A döntéseimért pedig vállalom a felelősséget. Ezért is. Vagyok annyira gerinces gyerek.
Negyedik: amikor a JCSR-hez bementem még azon a napon TS-re, elmondtam a leadereknek is, hogy az NT és a folyó kupa miatt nem csinálok ügyet viszont ha esetleg kiderül vagy olyan a helyzet akkor Wolfguy bejelenti, hogy csítelt. Ez megtörtént, igaz némi behatás árán.
Mindegy a lényeg az, hogy egyelőre rövidtávon úgy látom nem okoz ez nekünk scene szinten gondokat. Remélhetőleg hosszabb távon se. Emiatt az MBL-t is bevezettük és úgy látom az új kupa is jó úton halad. Innentől kezdve még egyszer és utoljára arra koncentrálok, hogy Running srácnak segítsek ha kell, és ebből legyen egy normális, korrekt valami ami a széthúzást amit tapasztalok már régóta, egy kicsit összébb tereli.
Az meg, hogy ki mit gondol rólam az mindenkinek a magánügye. Le is köphet bárki, letörlöm azt megyek tovább. Nagy gyakorlatot szereztem benne, hogy leperegjenek rólam ezek a típusú vélemények. Az életben, de ebben a "sceneben" is annyi emberben csalódtam már, hogy nem rökönyödök meg különösebben ha még páran rámfordulnak. Leginkább nem érdekelnek, átnézek rajtuk meg a véleményükön is.